Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Kašuni-stranden

I utkanten av furukledde åser på Marjan-halvøya ligger denne naturskjønne rullestein- og sandstranden, med en tiltrekkende tilbakelent atmosfære. 

Kašuni-stranden er en attraktiv strand for de som liker å bade og sole seg. Den føles mer landlig og fredelig enn Splits hovedstrand Bačvice, og er et flott sted for en avslappende utedag. Kos deg i solen og slapp av en ettermiddag ved den rolige stranden.

Sandstripen består av fin grus og sand, og ligger ved en ås hvor trærne står tett. Ta med et håndkle å ligge på, for her finnes det ingen solstoler eller solsenger til utleie. Ikke glem solkrem, for solen er sterk, og det er lite skygge å finne på denne stranden.

Len deg tilbake i noen timer og les en bok. Det kommer flere mennesker her midt på sommeren, men stranden er som oftest et rolig sted, så du vil som regel kunne kose deg med omgivelsene i fred og ro. Ta deg en tur ut i vannet for å bade eller plaske i bølgene. Vannet her er svært klart og rent.

Når du trenger mer energi, kan du ta deg en tur til strandens kaffebar hvor du kan kjøpe kaffe eller juice. Det finnes dusjer på stranden hvor du kan skylle av deg sand og saltvann.

Hvis du er på utkikk etter aktiviteter, kan du utforske resten av Marjan-halvøya, hvor du finner flere stier og småstrender. Dra på langtur, jogg eller klatre opp til toppen av Marjan-åsen for å få utsikt over stranden, halvøya og byen Split samt øyene rundt.

Kašuni-stranden ligger ca. 3 km fra Split sentrum, på sørsiden av Marjan-halvøya. Du kommer hit ved å gå vestover fra Split eller ta bussen fra Riva. Hvis du kjører, finnes det gode parkeringsmuligheter ved stranden. Det finnes offentlige toaletter her.


Kart

De beste hotelltilbudene i Kasuni-stranden

Vis alle de 7 306 overnattingsstedene i Kasuni-stranden
Cornaro Hotel 1 570 kr
Cornaro Hotel

Cornaro Hotel

Sinjska ulica 6, Ulica kralja Tomislava 9, Split
   
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Dette hotellet ligger i Gamlebyen i Split og få skritt unna Gallery of Fine Arts og Diokletians slott. Dessuten ligger Riva og Split havn kun 15 minutter unna. Split stasjon ligger 29 minutters gange unna.

  Idyllisk Beliggenhet med Fantastisk Utsikt Ligger i Park Skog og 100 Meter fra Sjøen
  Idyllisk Beliggenhet med Fantastisk Utsikt Ligger i Park Skog og 100 Meter fra Sjøen

  Idyllisk Beliggenhet med Fantastisk Utsikt Ligger i Park Skog og 100 Meter fra Sjøen

  138 Šetalište Ivana Meštrovica, Split, Split-Dalmatia
    
   0.0 av 5.0 Stjerner

   Dette gjestehuset ligger ved stranden i Split og 2 kilometer unna Bene strand og Kasuni-stranden. Dessuten ligger Split Marina og Riva kun 5 kilometer unna.

   Piazza Heritage Hotel 1 283 kr
   Piazza Heritage Hotel

   Piazza Heritage Hotel

   Kraj Svete Marije 1, Split
     
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Dette hotellet i boutique-stil ligger i Split gamleby og få skritt fra Nakic palass, Riva og Diokletians slott. Dessuten ligger Bacvice-stranden og Split havn kun 15 minutter unna.

    Hotel Cvita 893 kr
    Hotel Cvita

    Hotel Cvita

    Ul. Antuna Mihanovica 42F, Split
      
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Dette hotellet med et spa ligger midt i hjertet av Split og 2 kilometer unna Mestrovic-galleriet, Split Marina og Riva. Dessuten ligger Diokletians slott og Kasuni-stranden kun 2 kilometer unna.

     Marjan park
     Marjan park

     Marjan park

     15 Ciovska ulica, Split, Splitsko-dalmatinska zupanija
       
      3.0 av 5.0 Stjerner

      Denne leiligheten ved stranden ligger i Split og 2 kilometer unna Mestrovic-galleriet og Kasuni-stranden. Dessuten ligger Riva og Diokletians slott kun 3 kilometer unna.

      3 Roms Overnatting i Split
      3 Roms Overnatting i Split

      3 Roms Overnatting i Split

      Setaliste Ivana Mestrovica, Split, Split-Dalmatia
        
       0.0 av 5.0 Stjerner

       Denne leiligheten ligger i Split og 2 kilometer unna Bene strand og Kasuni-stranden. Dessuten ligger Split Marina og Riva kun 5 kilometer unna.

       Stilig Leilighet med Basseng
       Stilig Leilighet med Basseng

       Stilig Leilighet med Basseng

       15 Ciovska ul., Split, Split-Dalmatia
         
        0.0 av 5.0 Stjerner

        Denne leiligheten med en historisk profil ligger i Split og 2 kilometer unna Meje-stranden, Split Marina og Kasuni-stranden. Dessuten ligger Riva og Diokletians slott kun 3 kilometer unna.

        Meje
        Meje

        Meje

        Drvenička 5, Split
          
         3.0 av 5.0 Stjerner

         Denne leiligheten ligger i nærheten av stranden og 2 kilometer unna Meje-stranden, Split Marina og Kasuni-stranden. Dessuten ligger Riva og Diokletians slott kun 3 kilometer unna.