Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Reiser til Karibia 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Karibia med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Karibia. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Karibia

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Hotel El Convento
Hotel El Convento
4.5 out of 5
100 Cristo St, San Juan
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 727 kr per natt fra 2. okt. til 3. okt.
4.7/5Exceptional! (1,000 anmeldelser)

"Et nydelig gammelt velholdt og lekkert hotel i koloni stil midt i hjertet av gamle byen med gangavstand til alt. Fantastisk hyggelig betjening som smilte med hele ansiktet og som ordnet bestillinger av utflukter osv. På ettermiddagen var det complimentary ost og vin - veldig hyggelig og gode viner. ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. jan. 2017

Hotel El Convento
British Colonial Hilton - Nassau
British Colonial Hilton - Nassau
4 out of 5
Number One Bay St, Nassau, New Providence
3.8/5Good! (997 anmeldelser)

"Det pågår omfattende byggearbeid rett ved hotellet, utover det et bra hotell med flott strand"…"

Anmeldelse skrevet 26. jul. 2018

British Colonial Hilton - Nassau
Sheraton Old San Juan Hotel
Sheraton Old San Juan Hotel
4 out of 5
100 Brumbaugh Street, San Juan
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 284 kr per natt fra 19. okt. til 20. okt.
4.2/5Very Good! (982 anmeldelser)

"Located in the heart of Old San Juan. Given that the property is on the bay would have been nice to have an adults only pool And lounge area. Only pool was small and overrun by children and families. Accommodations in room modest. No refrigerator or mini bar. Parking is not included."…"

Anmeldelse skrevet 24. sep. 2020

Sheraton Old San Juan Hotel

Ferie i Karibien

Disse frodige, tropiske øyene ønsker deg velkommen når som helst på året for en varm strandferie i Karibien. Snorkle, dykk, seil eller slapp av og nyt det avslappede øylivet. I Karibien kan du oppleve et utrolig utvalg av strandaktiviteter, eksklusiv shopping og fascinerende kultur. Dra på luksuscruise og legg til kai i de store havnene, eller lei en seilbåt for å reise fritt mellom tusenvis av øyer. Sol deg på uendelige sandstrender. Prøv deg på fridykking og snorkling i klart vann med fargerik fisk. 

Du finner vakre strender i hele regionen. Kunst, arkitektur, mat og skikker varierer fra øy til øy. Opplev en forfriskende blanding av kulturer mellom det innfødte øyfolket og etterkommere av europeiske immigranter. 

Aruba, Bonaire og Curaçao utenfor kysten av Venezuela bærer preg av nederlandsk innflytelse. Prøv rijstaffel, en nederlandsk kolonirett av ris med 20 til 30 forskjellige tilbehør. Aruba har et uvanlig tørt terreng, og på nordvestsiden av øya finner du milevis med sandstrender. Se etter divi divi-trær som er blåst over ende av den sterke vinden i området. Bonaires sjøpark og eselhjem kan by på et stort utvalg av dyreliv. På Curaçao kan du bade med delfiner og delta i ekstremsport.

Se de fargerike bygningene i gamle San Juan og borgene i det amerikanske territoriet Puerto Rico. St. Thomas, en av Jomfruøyene, er et populært stoppested for båter på omreise, hvor turistene kan kjøpe diamanter og slappe av på stranden. St. John ligger i nærheten og er dominert av Virgin Islands National Park, som både omfatter områder på land og revene under vann. Lær om menneskelige bosettelser i løpet av 2 000 år, inkludert de innfødte karibierne, i Salt River Bay National Historical Park på St. Croix.

For mange har Cuba lenge vært et mystisk land styrt av kommunister. Alle nordiske borgere som reiser til Cuba må ha visum og må søke om det før avreise. Mens du er her kan du se katedralene, plassene og museene i gamle Havana, og besøke de fantastiske strendene.

I Hunte's Gardens på Barbados kan du se tropiske planter. Prøv dykking og smak på rom på et brenneri på Cayman-øyene. I den Dominikanske republikk kan du se vakre fosser og oppleve dyrelivet. På vestsiden av øya kan du utforske Citadelle of Haiti. Spill golf, kjør bobslede og lytt til ståltrommer på Jamaica. Lær om Christopher Colombus og det innfødte Arawak-folket når du besøker øyriket Bahamas, som består av 2 000 øyer.

Viktigst av alt: kos deg på strand etter strand etter strand mens du er på ferie i Karibien.