Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Fly til Bahamas

Flyvninger til Bahamas

Det å dra på ferie til Bahamas er noe de aller fleste drømmer om. Dette øyparadiset er kjent for sine fantastiske strender, gode klima og avslappende stemning. Bahamas består av en rekke forskjellige øyer, og det er mange forskjellige flyplasser rundt om på disse øyene, men når du reiser fra Norge er det stort sett Nassau eller Freeport du reiser til. Når du har bestemt deg for reisedatoene dine og er klar for å kjøpe flybillett til Bahamas, bør du benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Det hjelper deg med å finne et billig fly til dette øyparadiset, så du i stedet kan bruke pengene på å nyte ferien din. Med søkeverktøyet får du opp en oversiktlige liste, som kan sorteres etter billige flybilletter, noe som gjør det enkelt å finne den beste reiseløsningen. Bestiller du hotell på Bahamas samtidig, kan du spare enda mer!

Opplevelser på Bahamas

Det er utrolig mye spennende du kan gjøre på Bahamas, foruten å tilbringe hele dagen i solen på stranden. Hvis du ikke allerede har det, kan du for eksempel ta dykkersertifikatet. Det er veldige mange flotte steder å dykke på Bahamas, så ikke la denne sjansen gå fra deg. Mange drømmer om å svømme med delfiner, og det er noe du kan gjøre på Bahamas. Hvis du vil se pilskater, tar du turen til Abaco Island og Castaway Cay. Dette havneeventyret er blant de mest populære attraksjonene på Bahamas.

Flyreiser til Bahamas fra flyplasser i Norge

Når du skal fly til Bahamas fra Norge, må du første finne ut hvilken flyplass du skal fly til. Det er stort sett to alternativer, flyplassen ved Nassau og flyplassen ved Freeport. Disse er to av de mest populære byene, og fra dem kan du enkelt kommer deg rundt til Bahamas andre øyer med ferge. Det er ingen flyselskaper som flyr deg direkte til Bahamas, så du må regne med én eller to mellomlandinger. Med optimal reiserute står du ovenfor en flyreise på i overkant av 17 timer, men som oftest tar reisen mellom 20 og 25 timer.

Som norsk statsborger trenger du ikke ordne seg visum for å reise til Bahamas, gitt at du ikke skal være der lenger enn 90 dager. Du må imidlertid huske på passet ditt, siden passet er eneste gyldige ID-bevis du har på Bahamas.

Lynden Pindling internasjonale flyplass

Denne flyplassen het tidligere Nassau internasjonale flyplass, og det er den største flyplassen i Bahamas og den største internasjonale inngangsporten til landet. Det er flere forskjellige restauranter og butikker på flyplassen samt lekeområder og et massasjested. Fra flyplassen til Nassau er det omtrent 15 kilometer. Hvis du skal ha leiebil på Bahamas, kan du avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen. Alternativt kan du ta drosje inn til sentrum.

Grand Bahama internasjonale flyplass

Denne privateide flyplassen ligger på øya Grand Bahama, som er den av øyene som ligger nærmest Florida. Den har det meste du forventer av fasiliteter, blant annet restauranter og butikker. Flyplassen ligger rett ved Freeport, så det enkleste er å ta drosje fra flyplassen til hotellet ditt på øya.