Reiserestriksjoner, inkludert karantenekrav, kan være iverksatt i Norge grunnet COVID-19.

Reiser til Karasjok 2021

Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Planlegg ferien din i Karasjok med Expedia

  • Pakkereisetilbudene våre for 2020 er utilgjengelige for øyeblikket, men du kan nå bestille våre pakkereisetilbud for 2021. Kjøp overnatting, fly og leiebil samtidig og få ekstra rabatter på din neste reise!
  • Vi har valgt ut noen knallgode tilbud til deg på flotte hoteller i Karasjok. Ta en titt ved å bruke søkefeltet ovenfor.
  • De fleste hotellene tilbyr gratis avbestilling*, fordi vi mener fleksibilitet er viktigere enn noensinne.

Besøk vår COVID-19-side for mer informasjon.

Start søket nå!

*Noen hoteller krever at du avbestiller minst 24−48 timer før innsjekking. Du finner mer informasjon på nettstedet.

De mest populære hotellene i Karasjok

Engholm Husky Design Lodge
Engholm Husky Design Lodge
3 out of 5
Engholm Husky, Karasjok
Prisen er 1 600 kr per natt fra 27. nov. til 28. nov.
4.5/5Wonderful! (25 anmeldelser)
Anbefales

"Fantastisk flott plass med hytter med sjel. Har sjeldent sovet så godt på forretningsreise. Selve oppholdet var vel så mye en opplevesle utenom det vanlige, med 60 Huskyer stående i gården."…"

Anmeldelse skrevet 26. aug. 2020

Engholm Husky Design Lodge
Scandic Karasjok
Scandic Karasjok
3.5 out of 5
Leavnjageaidnu 49, Karasjok, Finnmark
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 214 kr per natt fra 4. des. til 5. des.
4/5Very Good! (184 anmeldelser)
Interessant opphold i Karasjok

"I gangavstand til De Samiske Samlinger, men ikke nært sentrum. Vegg-i-vegg med hotellet ligger Storgammen, hvor man får servert god, lokal mat i et morsomt bygg inspirert av en samisk gamme. Hotellet driver også Sápmi Park hvor man kan få en innføring i samisk historie, kultur og joik. Sametinget ..."…"

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2020

Scandic Karasjok
Karasjok Cabins & Apartments
Karasjok Cabins & Apartments
1 out of 5
Ávjovárgeaidnu 88, Karasjok
Hent priser
4/5Very Good! (3 anmeldelser)

"Flott område. Fin beliggenhet på campingen. Veldig fornøyd😊😊"…"

Anmeldelse skrevet 12. jul. 2019

Karasjok Cabins & Apartments
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Spar penger med et tilbud på pakkereise hos Expedia. Vårt fleksible utvalg av pakker med hotell og flyreise er det beste valget når du ønsker å spare tid og penger. Pengene du får til overs kan du bruke til å unne deg noen ekstra opplevelser under ferien i Karasjok. Smarte feriegjester kan få besparelser på opptil $603 ved å bestille et pakketilbud hos oss. Vi har som mål at det skal være enkelt for deg å planlegge en reise. Vår omfattende database med rundt 400 partnerflyselskaper og 321,000 hoteller over hele verden hjelper deg med nettopp dette. Expedias fantastiske priser vil få deg til å drømme om neste ferie. Du kan gjøre endringer i reiseplanene hos oss, siden vi ikke krever avbestillingsgebyr for størstedelen av våre hotellreservasjoner.

Karasjok: steder å besøke

Her får du alle de beste tipsene til hva du bør se på turen til Karasjok. Hent penn og papir og se om du ikke kan få fylt ut reiseplanen. Du vil befinne deg bare en liten kjøretur unna Sápmi Park. Er du på utkikk etter noe mer å finne på? I Finnmark er det dessuten populært med gå langrenn.

Flyplassene som ligger nærmest Karasjok

Den nærmeste flyplassen for reisemålet ditt er Banak (LKL), 70 kilometer unna. Så det er bare å få festet beltet og sette mobilen i flymodus – nå er den spennende turen til Karasjok like rundt hjørnet!