Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Pakkereiser til Hounslow

Mange av turistene som drar til London, finner seg et hotell i Hounslow. Utforsk dette spennende området, eller bruk det som base for å oppleve resten av byen. Gjør deg klar til å møte den hyggelige lokalbefolkningen i denne energiske byen, som har et innbyggertall på ca. 7 600 000. Hounslow er ca. 6 kilometer øst for Heathrow og 17 kilometer vest for sentrum.

Pakkereiser til Hounslow

Det er mye å se og gjøre i nærheten. Ikke gå glipp av Hampton Court Palace og Kew Palace. Hvis du ikke har gått lei av sightseeing, kan du også få med deg Den kongelige botaniske hage (Kew Gardens) og Kingston universitet. Videre kan du dra til et par av områdene i nærheten, for eksempel Heston og Osterley.

Mens du befinner deg i London er du nødt til å oppleve Big Ben. Denne kjente severdigheten befinner seg bare 0,8 kilometer fra byens sentrum.

Pass på å ta turen innom Coca-Cola London Eye og Westminster Abbey hvis du er i sentrum. Du bør også få med deg Tate Modern og Kensington Palace.

Orleans House Gallery og Marianne North Gallery anbefales hvis du ønsker å vite mer om kulturlivet i London.

Hør om det er noen guidede turer eller unike utstillinger på London Motor Museum, London Motorcycle Museum, London Museum of Water and Steam og The Musical Museum. Her kan du finne noe som passer alle.

Sjekk programmet til Paul Robeson Theatre, Mary Wallace Theatre og Orange Tree Theatre. Hvis det er noen av forestillingene som virker interessante, bør du kjøpe billettene så tidlig som mulig.

Utfordre lokalspillerne til en golfrunde på Stockley Park og Brent Valley golfbane. Etterpå kan du stikke innom det nittende hullet og ta deg en kald øl.

Ungene dine kan slå seg løs på Hurst Park og Richmond Green. La dem bli kvitt litt energi slik at du kan få slappet litt av.

Besøk Boston Manor Park, Walpole Park, Carville Hall Park og Brent Lodge Park Animal Centre hvis du vil ha en liten pause fra det travle bylivet. Ikke glem å ta med deg en god bok.

Bli med på en lærerik historietime på West London universitet, Ealing Studios, Pitzhanger Manor House and Gallery og Ham House. Å lese om det på nettet kan ikke sammenlignes.

Religiøse steder, som St. Peterskirken og St Mary's Parish Church, gir deg muligheten til å reflektere i beroligende omgivelser.

Englands landslag i rugby er de lokale sportsheltene. Opplev stemningen når de spiller på Twickenham Stoop. Du kan også få se garderobene og besøke VIP-områdene ved å bli med på en omvisning.

Hounslow er et populært reisemål for reisende på jakt etter den perfekte storbyferien, og har et bredt utvalg av overnattingssteder for enhver smak og budsjett. Expedias hotellguide til Hounslow er det beste stedet å bestille overnatting, og sørger for at du kan nyte storbyferien din med det perfekte hotellet for deg.

To av de mer eksklusive overnattingsalternativene i Hounslow er Falcondale Court Accommodation i Lakeside Drive og The Mitre Hotel i Hampton Court Road. Hvis du ser etter mer budsjettvennlige alternativer, bør du også sjekke Brook Kingston Lodge Hotel i 94 Kingston Hill og The Caspian i 14 Haven Green.


De beste tilbudene på fly

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

De beste hotelltilbudene i Hounslow

Vis alle de 17 396 overnattingsstedene i Hounslow
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3 1 218 kr
Anmeldelse skrevet 27. aug. 2019
Mer informasjon
 
Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3

Hilton Garden Inn London Heathrow Terminal 2 and 3

   
  4,5 av 5
  3.5 av 5.0 Stjerner

  Wonderful new hotel with direct access to terminal 2. Super clean and comfortable. Decent hotel restaurant with great service.

  Holiday Inn Express London Heathrow T4 722 kr
  Anmeldelse skrevet 31. jul. 2019
  Mer informasjon
   
  Holiday Inn Express London Heathrow T4

  Holiday Inn Express London Heathrow T4

    
   4,5 av 5
   3.5 av 5.0 Stjerner

   Et helt OK hotell som er fint og nytt i resepsjonen og i diverse barene og restaurantene. Rommene er små, og frokosten er helt gjennomsnittlig. Kort avstand til terminal 4 så det er greit å bo her en natt hvis du reiser til/fra den terminalen.

   MOXY London Heathrow Airport 496 kr
   Anmeldelse skrevet 5. jun. 2019
   Mer informasjon
    
   MOXY London Heathrow Airport

   MOXY London Heathrow Airport

     
    4,2 av 5
    3.5 av 5.0 Stjerner

    The hotel is about a short 15min walk from the end of the Heathrow free shuttle bus, or you can pay a small amount to stop right in front of the hotel. The lobby is great. Open, modern and inviting. There is also a gym in the same floor. Unfortunately, check in took about 15 mins, even though there ...

    Hilton Garden Inn London Heathrow Airport 558 kr
    Anmeldelse skrevet 5. jun. 2019
    Mer informasjon
     
    Hilton Garden Inn London Heathrow Airport

    Hilton Garden Inn London Heathrow Airport

      
     4,2 av 5
     4.0 av 5.0 Stjerner

     Jeg har brudd i foten og har gips. Sendt Mail til hotellet og informerte om skadet. Jeg fikk rullestol med det samme jeg kom inn på hotellet og ble trillet inn til rommet mitt. Rommet var tilrettelagt. Rom service til frokost. Personale var veldig behjelpelig og vennlige. Alt var topp.

     Renaissance London Heathrow Hotel 838 kr
     Anmeldelse skrevet 1. sep. 2019
     Mer informasjon
      
     Renaissance London Heathrow Hotel

     Renaissance London Heathrow Hotel

       
      4,3 av 5
      4.0 av 5.0 Stjerner

      Verry nice locatipn

      Aerotel London Heathrow Terminal 3 1 301 kr
      Anmeldelse skrevet 17. jan. 2020
      Mer informasjon
       
      Aerotel London Heathrow Terminal 3

      Aerotel London Heathrow Terminal 3

        
       4,0 av 5
       3.0 av 5.0 Stjerner

       Room small with no windows. Ok for one night stay over pre flight . Did exactly what it said on the tin!!

       Hilton London Heathrow Airport Hotel 1 045 kr
       Anmeldelse skrevet 16. aug. 2016
       Mer informasjon
        
       Hilton London Heathrow Airport Hotel

       Hilton London Heathrow Airport Hotel

         
        4,3 av 5
        4.0 av 5.0 Stjerner

        Meget flotte rom med gode senger og forseggjort interiør. God mat i restauranten og god frokost inkludert. Kort avstand til terminal 4.

        Heston Hyde Hotel 596 kr
        Anmeldelse skrevet 4. mai 2019
        Mer informasjon
         
        Heston Hyde Hotel

        Heston Hyde Hotel

          
         3,8 av 5
         4.5 av 5.0 Stjerner

         Veldig fint hotell. Ligger ganske langt unna sentrum. Ca 20 min å gå til undergrunnen + 20-25 min med den til sentrum. Eneste som trekker ned var frokosten som var ganske kjedelig. Ellers et veldig bra hotell!

         De beste tingene å gjøre i Hounslow

         Se de 105 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Hounslow