Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Hoteller nær Høgskolen i Innlandet

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller ved Høgskolen i Innlandet i Hamar

Søk etter hoteller i Høgskolen i Innlandet på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Høgskolen i Innlandet ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Høgskolen i Innlandet
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Høgskolen i Innlandet
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Høgskolen i Innlandet. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Høgskolen i Innlandet
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Høgskolen i Innlandet – så lenge de varer

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er området rundt Høgskolen i Innlandet?
Høgskolen i Innlandet ligger i Hamar. Hvis du er på jakt etter et praktisk overnattingssted, kan du ta en titt på de 6 hotellene og andre overnattingsstedene som ligger under to kilometer unna.
Hva er det beste overnattingsstedet nær Høgskolen i Innlandet?
Hotel Victoria: Dette hotellet med 3,5 stjerner har både 3 restauranter og gratis wi-fi. Overnattingsstedet ligger ikke langt unna Høgskolen i Innlandet og er et av toppvalgene for deg basert på vår reisestatistikk. Noen andre bra alternativer i nærheten er blant annet Clarion Collection Hotel Astoria og Scandic Hamar.
Hvis jeg må avbestille, får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Høgskolen i Innlandet?
Ja, de aller fleste hotellreservasjoner kan refunderes i sin helhet så lenge du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før ankomstdatoen. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, kan du kanskje avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer med <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Høgskolen i Innlandet.
Hva kan jeg se og gjøre i nærheten av Høgskolen i Innlandet?
Se på de lærerike samlingene på Kirsten Flagstad Museum, Domkirkeruinene og Norsk Utvandrermuseum. Landemerker som Hamar Sagbladfabrikk og Pilegrimssenter Hamar passer for reisende som er ute etter kulturopplevelser. Nyt strandlivet på Sandvikastranda og HIAS-Stranda.