Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Hamar

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Hamar

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Hamar

Fly til Hamar

Hamar er en by som for de fleste er kjent som en av de to OL-byene i 1994. Sammen med Lillehammer var det Hamar som var vertskap for disse fantastiske vinterlekene. Hamar er kjent som Norges skøyteby, og det har vært skøyteklubber i byen helt siden 1865. Det er ganske enkelt å komme seg til Hamar, siden byen ligger såpass nær Oslo Lufthavn. Med Expedia vil du ikke ha problemer med å finne billige flybilletter, så du kan bruke mer penger på selve oppholdet på Hamar.

Mange reiser til Hamar for å se anleggene som ble brukt under OL, eller de kombinerer et besøk på Hamar med noen dager i familieparken Hunderfossen – som bare ligger litt over en time med bil nord for Hamar. Det kan nevnes at det er en flyplass på Hamar, Hamar flyplass, Stafsberg, men denne brukes ikke av de kommersielle flyselskapene. Kjenner du imidlertid noen som har flysertifikat og tilgang til et småfly, kan du ankomme Hamar med stil i eget privatfly!

Opplevelser på Hamar

Dersom du er sportsinteressert, bør du sjekke om Storhamar Dragons spiller kamp under oppholdet ditt. Laget spiller i Get-ligaen, på Hamar OL-Amfi, og det er god stemning på stadion under hjemmekampene til laget. Reiser du med barn er kanskje ikke ishockey den aller mest interessante aktiviteten for de små, så hva med en tur til Ankerskogen Svømmehall i stedet? Den ligger midt i sentrum, har forskjellige bassenger og sklier både for store og små.

Golf er en populær aktivitet blant innbyggerne på Hamar, og like nord for byen ligger det en flott golfbane med 18 hull. Golfklubben som står bak banen er Atlungstad Golf, og banen er kjent for å være blant landets aller flotteste. Det arrangeres jevnlig golfkurs på banen, så kanskje du skal benytte ferien til å ta kurset ”Veien til golf”?

Flyreiser til Oslo Lufthavn fra flyplasser i Norge

Siden flyplassen som ligger nærmest Hamar er Oslo Lufthavn, er det jevnlige flyvninger til flyplassen fra alle de større flyplassene i Norge. Det er avganger nesten hver time, så det er ikke mangel på flyavganger – noe som øker sjansen for å finne billige flybilletter.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er Norges hovedflyplass. Det er den klart største flyplassen i landet, og den har alt du måtte tenke deg av butikker, restauranter og andre fasiliteter. Dersom du har glemt å kjøpe en gave til personen du skal besøke på Hamar, trenger du med andre ord ikke bekymre deg – så lenge du kommer på det i løpet av flyturen!

Fra Oslo Lufthavn til Hamar er det rundt 90 kilometer – en strekning du tilbakelegger på en times tid i bil. Har du planer om leiebil på Hamar, noe som er å anbefale, kan det vært lurt å hente den på Oslo Lufthavn. Her er utvalget godt, og med Expedia er du sikret en god pris på leiebil under hele oppholdet ditt. Du kan ta også kjøre rett til ditt hotell på Hamar fra flyplassen. Det er imidlertid også mulig å ta tog fra flyplassen rett til Hamar.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Aug 20, 2019

Flott med gratis kaffe/te etc . Men , kunne gjerne fått et glass vann gratis , i tillegg til kaffen

Jul 12, 2019

Forferdelig tett luft i føyet da vi gikk på. En av flyvertinnene, den høyeste og blondeste av dem var lite serviceinnstilt og vennlig. Ellers bra.

Jun 24, 2019

Boarding pass fra Frankfurt til Lisboa På movil : (

Jun 15, 2019

Førnøyd med rask fly.