Reiser til Hamnøya 2023

Bilde tatt av Skylar Alan
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:
Velg to eller flere elementer og spar på reisen din:

Skreddersy ferien din enkelt med alt på ett sted.

Fullt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Spar når du bestiller flyreise og hotell samtidig, og samle Expedia Rewards-poeng til fremtidige reiser

De mest populære hotellene i Hamnøya

Lofoten Cottages
Lofoten Cottages
3 out of 5
Nusfjord, Ramberg, Flakstad, 8380
Fullt refunderbartBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 695 kr per natt fra 6. des. til 7. des.
1 695 kr
per natt
6. des.–7. des.
4,5/5 Wonderful! (107 anmeldelser)
Topp Rorbu
"Rorbuen vår gjorde oppholdet i Nusfjord til den beste opplevelsen på Lofotturen vår. Veldig koselig og behagelig."

Anmeldelse skrevet 23. jul. 2021

Lofoten Cottages
Eliassen Rorbuer
Eliassen Rorbuer
Hamnøy, Moskenes, 8390
4,5/5 Wonderful! (286 anmeldelser)
Perfekt beliggenhet ved Reine
"Dette er andre gangen jeg overnatter på dette stedet, og synes beliggenheten er helt fantastisk. Nydelig utsikt til fjell og vann. Første gang (da reiste jeg og mannen min alene) jeg var her bodde jeg på en av de nye enhetene med havutsikt - de var helt fantastiske. Denne gangen hadde vi med oss ..."

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2022

Eliassen Rorbuer
Sakrisøy Rorbuer
Sakrisøy Rorbuer
3 out of 5
Sakrisøya 2, Moskenes, Nordland, 8390
4,8/5 Exceptional! (41 anmeldelser)
Sjarmerende sjøbod, flott beliggenhet.
"Nydelig beliggende og sjarmerende sjøbod nede ved vannet. Alle muligheter for opplevelser. Flott restaurant, men skuffende at dagens fisk vsr oppdrettslaks, og at de ikke hadde hvit fisk på menyen."

Anmeldelse skrevet 3. aug. 2021

Sakrisøy Rorbuer
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hva koster en pakkereise til Hamnøya?
Så lite som . Ja, du så riktig! Pakkereisene til Hamnøya er en ypperlig måte å få pengene til å vare lenger på. Sett sammen flyreiser, leiebiler og hoteller, og opplev denne pulserende destinasjonen.
Hvordan finner jeg en billig pakkereise til Hamnøya?
Bestill en flyreise som passer programmet ditt. Når du deretter legger til et hotellrom i bestillingen, kan du se hvor mye du sparer. Så enkelt er det! Med en pakkereise til Hamnøya kan du spare stort på ditt neste reiseeventyr, og Expedia kan tilby alt fra overnattingssteder og flyreiser til utflukter og aktiviteter. Med over 500 partnerflyselskaper og over 1 000 000 hoteller i verden å velge fra, er mulighetene uendelige.
Når på året er det best å besøke Hamnøya?
Hvis det er viktig for deg å holde kostnadene til et minimum, er det beste tidspunktet å besøke Hamnøya. I er prisene stort sett høyest, så du må forberede deg på å betale litt ekstra hvis du reiser da. Høysesongmånedene er , og det er gjerne da reisemålet er mest pulserende. Foretrekker du en mer avslappende ferie, bør du vurdere .
Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille ferien min i Hamnøya?
Selv om prisene kan variere, anbefales det stort sett at du bestiller ferien så snart som mulig. De fleste internasjonale flybilletter kan sammenlignes på Expedia opptil et år i forveien. Men ikke bekymre deg hvis du er sent ute med å bestille, du kan fremdeles ha hellet med deg. Noen ganger kan det dukke opp billige flybilletter til Hamnøya bare få uker innen avreise.
Hva inkluderer en pakkereise til Hamnøya fra Expedia?
Det kommer helt an på hva du er ute etter. Reiser du alene, kombinerer du kanskje fly og hotell. Drar du sammen med hele vennegjengen til Hamnøya? Da kan en pakkereise med leiebil, fly og hotell være en god idé. Expedia gir deg friheten til å sette sammen din egen reisepakke.
Hva må jeg vite før jeg bestiller en pakkereise til Hamnøya?
Vi har alltid lave priser, men du kan få et enda bedre tilbud når du bestiller overnatting, fly og leiebil sammen. Med pakkereiser fra Expedia får du alltid transparente priser og et enormt utvalg.
Kan jeg velge flyselskap når jeg bestiller en pakkereise til Hamnøya hos Expedia?
Ja, selvfølgelig. Vi har over 500 flyselskaper i hele verden, så du kan reise med det flyselskapet som best passer dine ønsker.
Kan jeg reise til Hamnøya akkurat nå?
For å få den nyeste informasjonen om reiser til Hamnøya kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der finner du informasjon om karantenekrav, reiserestriksjoner og andre ting.

Populære steder å besøke