Bilutleie i Hamnøya

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Hamnøya

Bilde tatt av Skylar Alan

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Hamnøya

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Hamnøya
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det per dag for leiebil i Hamnøya?
Finn din egen vei i Hamnøya med leiebilpriser fra per dag denne uken. Med priser som dette er det enkelt å finne en bil som oppfyller dine behov.
Kan jeg leie bil på Leknes (LKN)?
Hertz og Avis ligger i nærheten av Leknes (LKN). Etter at du har landet, tar det ikke lang tid før du kan kjøre av gårde.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Hamnøya?
Noen ganger hender det at planer må endres på kort varsel. Derfor gir vi full tilbakebetaling for de fleste forhåndsbetalte bestillinger hvis du varsler oss minimum seks timer i forkant av hentetidspunktet. Sørg for å lese nøye gjennom leiebilavtalen, da det finnes enkelte unntak. Hvis du ikke finner informasjonen der, kan du få hjelp hos vår kundeservice.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Hamnøya?
Lei en bil, vri om nøkkelen og gled deg til å oppleve alle attraksjoner og severdigheter i Hamnøya. Det er imidlertid så mange andre steder å besøke i det omkringliggende området, så turen kan ikke stoppe her. Stikk også innom noen andre fine steder i regionen:

  • Omtrent 190 km fra Hamnøya finner du Narvik, som du absolutt bør få med deg. Med populære severdigheter som Narvikfjellet er det ikke mangel på steder å besøke.
  • En annen by som er populær blant mange reisende, er Andøya, rundt 170 km unna. Bleikstrand er bare én av mange grunner til at folk elsker dette stedet.
  • Kom deg litt vekk fra det travle bylivet ved å ta turen til Arktisk-alpin botanisk hage, omtrent 300 km fra Hamnøya. Dette er det perfekte stedet å dra til for å komme i kontakt med naturen igjen.

Hvorfor skal jeg leie bil i Hamnøya gjennom Expedia?
Hvis du er på utkikk etter en leiebil i Hamnøya, kommer du ikke utenom Expedia. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne et riktig godt tilbud, og med bilutleiefirmaer å velge mellom har du godt med valgmuligheter. Hvis du vil spare enda mer, kan du kombinere bestillingene dine i en pakkereise. Med alt fra bilutleie til flyreiser, hoteller og opplevelser gjør vi det enkelt for deg å planlegge eventyret ditt.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Hamnøya hos Expedia?
Ta en titt på vårt store utvalg av leiebiler, les vurderinger og sammenlign tilbud fra anerkjente byråer. Med noen få klikk kan Expedia hjelpe deg med å finne fantastiske priser på leiebilen. Hvis du allerede har bestilt hotell eller fly, kan du legge til bestillingen av leiebil i Hamnøya og spare enda mer.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Hamnøya?
Du må være 19 år. Det er imidlertid noen aldersrelaterte regler det er lurt å være klar over før du booker leiebil i Hamnøya. Hvis du er en ung sjåfør, krever de fleste leiebilselskaper et ekstra gebyr per dag, og biltypene du kan leie, er ofte begrenset. Kostnaden og aldersgrensen kan imidlertid variere fra utleiebyrå til utleiebyrå, og derfor er det alltid lurt å bruke litt tid på å sammenligne regler.
Hva trenger jeg for å leie bil i Hamnøya?
Før du kan kjøre av gårde i Hamnøya, trenger du et førerkort og kredittkort i samme navn. Hvis du ikke vil benytte deg av leverandørens forsikring, må du nok også legge frem bevis på at du har egen forsikring. Slike regler kan variere, så du bør lese betingelsene og vilkårene i kontrakten før du bestemmer deg for leiebilbyrå.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Hamnøya?
De to beste dagsprisene i Hamnøya de siste sju dagene var og . Det kan kalles et skikkelig kupp!
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Hamnøya?
Expedia gjør det enkelt å reservere en billig leiebil for langtidsleie i Hamnøya. Bare gå til vår side for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å gå gjennom alle mulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Hamnøya hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av leiebilselskapene i Hamnøya. De har ofte ulike aldersgrenser. Hvis du har funnet noen som leier ut biler til sjåfører under 25, må du vite at det kan kreves ekstra gebyrer. Finn ut hva det er snakk om, før du bestiller en bil.
Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen min i Hamnøya?
Vilkårene for leiebilforsikring varierer ut fra flere forskjellige faktorer, som biltype og sjåførens alder. Vi anbefaler å se over leverandørens vilkår og betingelser før du gjør et valg.