Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hotell i Guildford, England

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Guildford

The Percy Arms
5 out of 5
75 Dorking Road, Chilworth, Guildford, England
1 366 kr
per natt
4. mai–5. mai
3.96 km fra sentrum
4.7/5Exceptional! (220 anmeldelser)

"Superkoselig plass! Utrolig god mat."…"

Anmeldelse skrevet 12. mai 2016

The Percy Arms
The Drummond at Albury
3 out of 5
The Street, Albury, Guildford, England
Hent priser
5.44 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (117 anmeldelser)
Virkelig verdt et besøk!

"Vi hadde et fantastisk opphold på The Drummond! Puben ligger i idylliske omgivelser i Surrey, med en elv i bakhagen som høydepunktet. Vårt rom var i det tilhørende annekset, og vi hadde god plass. Rommet var fint møblert, med gode senger. Badet virket nyoppusset og var veldig delikat. På rommet var ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

The Drummond at Albury
The Albany
3 out of 5
80 Sydenham Rd, Guildford, England
Hent priser
0.42 km fra sentrum
3.4/5Good! (185 anmeldelser)
The Albany, Guildford

"Veldig slitt, gulvene gynget. Ble lovt kjøleskap på rommet men det var ikke noe. Det står at det er «bed & breakfas, men de hadde sluttet med frokostservering for en tid tilbake. De åpner ikke før kl 16, så det går inne an å sjekke inn tidligere dersom man ikke ringer. Heller ikke sjekke ut, men ..."…"

Anmeldelse skrevet 21. aug. 2019

The Albany
Angel Hotel
4 out of 5
91 High Street, Guildford, England
Hent priser
0.08 km fra sentrum
4/5Very Good! (122 anmeldelser)
Tradisjonsrikt hotell

"Flott hotell, med sentral beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 30. jun. 2019

Angel Hotel
Mandolay Hotel Guildford
4 out of 5
36 - 40 London Road, Guildford, England
Hent priser
0.68 km fra sentrum
4/5Very Good! (517 anmeldelser)
Greit

"Ok hotel, complicated parking"…"

Anmeldelse skrevet 25. jul. 2019

Mandolay Hotel Guildford
Worplesdon Place Hotel
3 out of 5
Perry Hill, Guildford, England
Hent priser
5.1 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (341 anmeldelser)
Recomended

"Nice location. I’ll be Back."…"

Anmeldelse skrevet 7. sep. 2018

Worplesdon Place Hotel
Guildford Harbour Hotel
4 out of 5
3 Alexandra Terrace, High Street, Guildford, England
Hent priser
0.48 km fra sentrum
4.2/5Excellent! (1,285 anmeldelser)
Lovely!

"Our stay was fantastic. The only drawback was that the staff seemed a bit whimsy and we had to ask repeatedly for the same thing before it actually happened anything. That is of course just mild annoyances, and nothing to worry about. The breakfast was perfect, and had good vegetarian options as ..."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2019

Guildford Harbour Hotel
Asperion Hotel
4 out of 5
73 Farnham Road, Surrey, Guildford, England
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 146 kr
per natt
1. mai–2. mai
1.04 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (251 anmeldelser)
Trygt, rent og stille hotell litt oppe i en bakke

"Et hyggelig, lite hotell, der jeg ble tatt godt imot. Bodde alene på dobbeltrom med en stor seng -- som neppe ville ha fungert så bra om vi hadde vært to, for det var bare én stor dyne. Ellers var komforten god. Rommene vender vekk fra den trafikkerte veien, så det var stille og fint hele natten, ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. mar. 2017

Asperion Hotel
Asperion Hillside
4 out of 5
Perry Hill, Worplesdon, Guildford, England
1 224 kr
per natt
1. mai–2. mai
4.93 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (195 anmeldelser)

"Lite, søtt gammelt hus, god mat og hyggelige folk."…"

Anmeldelse skrevet 29. okt. 2018

Asperion Hillside
Guildford Manor Hotel & Spa
3 out of 5
Newlands Corner, Guildford, England
760 kr
per natt
5. apr.–6. apr.
4.62 km fra sentrum
3.3/5 (550 anmeldelser)
Flotte omgivelser

"Jeg valgte hotellet på grunn av lokasjonen. Fra hotellet er det mulig å sykle til Guildford gjennom north dows way og derfra videre nordover langs river Way til hvor jeg jobber. Flott tur i nydelig natur. Hotellet er helt ok for prisen. Det bærer preg av å sett sine glansdager men har absolutt sjarm. ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. apr. 2014

Guildford Manor Hotel & Spa
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Guildford
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Guildford

Hotell Guildford: Leter du etter overnatting i Guildford? Expedia kan hjelpe deg med å finne drømmehotellet ditt til den beste tilgjengelige prisen. Uansett om du trenger et hotell for en helgetur, en forretningsreise eller om du skal tilbringe en avslappende uke eller to på stranden, så kan du spare både tid og penger med vårt brukervennlige bestillingssystem, som søker gjennom 350 000 hoteller verden rundt og finner det beste tilbudet for deg.

Vi her hos Expedia hjelper deg også med å finne den hotelltypen du helst vil bo på, for vi forstår at våre reisende har ulike behov. Uansett om du vil ha luksuriøs overnatting i Guildford, leter etter et trivelig og familievennlig hotell i Guildford eller vil bo på et sjarmerende boutique-hotell i Guildford, så vil søkefiltrene våre hjelpe deg med å finne det du er ute etter. Det samme gjelder hvis du gjerne vil bo nær en spesiell severdighet eller enkelt bestemme hvilken bydel du vil bo i.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Guildford?
Barnett Hill - Luxury Hotel er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Det tar dessuten bare 7 minutter å gå til Surrey Hills. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er The Percy Arms og The Jolly Farmer også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Guildford hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger er refunderbare så fremt du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før innsjekking. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få tilbake pengene innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste tilbudene i Guildford.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Guildford?
Basert på anmeldelser er Holroyd Arms et populært overnattingssted med 3 stjerner. gjestgiveri passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis parkering og en bar. Noen andre rimelige alternativer er Guildford Manor Hotel & Spa og Barnett Hill - Luxury Hotel.
Hva er det beste hotellet for en familieferie i Guildford?
The Percy Arms er et populært overnattingssted på Expedia 5-stjerners. gjestgiveri er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og gratis parkering. Noen andre alternativer for familieturen er Holiday Inn Guildford og Mandolay Hotel Guildford. Attraksjoner som Thorpe Park og Chessington World of Adventures ligger i området og passer for barn i alle aldre.
Hvilket overnattingssted er best for en romantisk ferie i Guildford?
The Percy Arms er et overnattingssted 5-stjerners. gjestgiveri er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med digitale kanaler og en restaurant. Andre valgmuligheter for en reise med din bedre halvdel er Guildford Manor Hotel & Spa og Guildford Harbour Hotel.
Hva er det beste dyrevennlige overnattingsstedet i Guildford?
Worplesdon Place Hotel er et hundevennlig overnattingssted. hotell kan blant annet friste sine menneskelige gjester med en restaurant og en bar/lounge. Noen andre alternativer for deg og kjæledyret ditt er The Albany og Holroyd Arms.
Hva er det beste overnattingsstedet med luksuriøs stil i Guildford?
Guildford Harbour Hotel har 4 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med en restaurant og 2 barer. Mandolay Hotel Guildford og The Percy Arms er også to eksklusive alternativer for reisen din.
Hva er det beste hotellet med boutique-stil i Guildford?
Guildford Harbour Hotel er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både 2 barer og en restaurant. Mandolay Hotel Guildford og The Percy Arms er to andre overnattingssteder i boutique-stil.
Hva er det beste overnattingsstedet i Guildford for å lære mer om lokalhistorien?
Basert på vår reiseekspertise er Barnett Hill - Luxury Hotel er et populært overnattingssted 4-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Andre overnattingssteder i nærheten av historiske severdigheter er Holroyd Arms og The Percy Arms. Du kan også besøke kjente landemerker som Guildford Castle (slott), Guildford Cathedral (katedral) og Loseley Park.
Hvordan er det å overnatte i Guildford?
Historiefantaster kommer til å like Guildford, og reisemålet byr dessuten på trivelige barer, avslappende spasentre og flotte restauranter, som de besøkende liker godt. Denne byen med en hyggelig lokalbefolkning kan også friste besøkende med teatre. Noen av områdets mest populære attraksjoner er Thorpe Park, Ascot veddeløpsbane og Chessington World of Adventures. I Guildford kan du velge mellom 63 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter bør jeg få med meg i Guildford?
Byen er godt kjent for teatre samt kulturelle attraksjoner som Yvonne Arnaud-teatret, Electric Theatre og Guildford House Gallery (kunstgalleri). Her finner du dessuten historiske plasser og severdigheter som Guildford Castle (slott), Guildford Cathedral (katedral) og Loseley Park. Vakre naturomgivelser, som Surrey Hills og Stoke Park, bidrar til byens skjønnhet.
Hvordan utforsker jeg Guildford?
Hvis du vil se deg om i det omkringliggende området, kan du ta toget fra Guildford Station, London Road Station eller Shalford Station. Transporttilbudet i Guildford er muligens litt begrenset, så det kan lønne seg å leie bil i stedet.

Nylige anmeldelser i Guildford

Flere reisealternativer