Bilutleie i Guildford

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Guildford

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Guildford

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Guildford
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Guildford per dag?
Med bilutleiepriser i Guildford fra per dag denne uken er attraksjonene i området innenfor rekkevidde.
Kan jeg leie bil på London (LHR-Heathrow)?
Det kan du. Når du ankommer London (LHR-Heathrow), finner du leiebilselskapene på terminal 2, 3, 4 og 5. Her kan du bestille med Budget, Sixt og Hertz. Du kan også ta en titt på Alamo og Europcar.
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Guildford?
Avhengig av avbestillingsreglene kan du få en full refusjon. Mange bestillinger gir full tilbakebetaling hvis du avbestiller minimum seks timer før henting. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i bestillingsbekreftelsen, er vår kundeservice klar til å hjelpe døgnet rundt.
Hva slags biler kan jeg leie i Guildford?
Vi har noe for ethvert behov. Reiser du med familien, kan en mellomstor eller stor bil være et godt valg, og er du ute etter litt luksus, kan du vurdere en premiumbil. Det er også mulig å velge en økonomibil, som er den mest bestilte leiebiltypen i Guildford. Denne rimelige biltypen har god drivstofføkonomi og er ideell for par, enslige reisende og andre som ikke krever så altfor mye plass. Økonomibiler er særlig godt egnet for bykjøring, da de er enkle å manøvrere og parkere på trange parkeringsplasser.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Guildford?
Det er mye både å se og gjøre i Guildford, men reiser du lenger, kan du oppleve mye mer. Lei en bil for å dra på biltur i det omkringliggende området i ditt tempo. Du bør legge til disse fantastiske rutene på listen din:

  • Du bør reise til Bath for å få et spennende eventyr. Omtrent 130 km fra Guildford finner du flere inspirerende attraksjoner, som Roman Baths.
  • Rundt 170 km unna ligger Birmingham, som også er en populær destinasjon blant reisende. Du må ikke gå glipp av Bullring Shopping Centre mens du er i byen. Denne severdigheten er en av grunnene til at folk elsker denne livlige byen.
  • Tar du turen til Sherwood Forest naturpark, ca. 220 km fra Guildford, kommer du deg ut i naturen og kan nyte omgivelsene.

Hvorfor skal jeg leie bil i Guildford gjennom Expedia?
Expedia gir deg ett sted for alle bestillinger til turen, inkludert bilutleie. Med leverandører å velge fra i Guildford gjør vi det vi kan for at du skal få den best mulige prisen. Uansett om du er på utkikk etter bilutleie, fly eller hotell, finner du spesialtilbud og medlemspriser hos Expedia. Kombinerer du alle bestillingene dine til en praktisk pakkereise, oppnår du enda større besparelser på reisen til Guildford.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Guildford hos Expedia?
Å få tak i et bra tilbud på bilutleie i Guildford er ikke noe problem hos Expedia. Velg bilen du vil ha, legg til et par detaljer og sammenlign priser fra de ledende leiebilselskapene. Hvorfor ikke legge til hoteller og flyreiser i bestillingen? Du kan få enda større besparelser ved å kombinere bestillingene dine til en pakkereise.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Guildford?
Du må være 21 år eller eldre for å leie bil i Guildford. Unge sjåfører kan kanskje bare leie enkelte biltyper, for eksempel økonomibiler og mellomstore biler. Det er vanligvis høyere aldersgrenser for luksusbiler og spesialbiler. Mange utleiebyråer krever dessuten ekstra betaling hvis sjåføren er ung. Les nøye gjennom reglene før du reserverer, og ta høyde for eventuelle ekstra kostnader.
Hva trenger jeg for å leie bil i Guildford?
Selv om betingelsene og vilkårene kan variere fra utleiebyrå til utleiebyrå i Guildford, trenger du hovedsakelig gyldig førerkort og kredittkort. Du trenger ikke å bruke leverandørens forsikring. I så fall må du nok legge frem dokumentasjon på egen bilforsikring.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Guildford?
Den laveste prisen for en leiebil i Guildford de siste sju dagene var kun per dag. Den nest beste prisen som ble tilbudt, var .
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Guildford?
Expedia gjør det enkelt å finne en billig leiebil for langtidsleie i Guildford. Bare klikk deg til vår side for langtidsleie av biler og oppgi reiseinformasjonen din for å se alle valgmulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Guildford hvis jeg er under 25?
Dette er avhengig av bilutleierne i Guildford. De har ofte ulike regler når det gjelder alder. Hvis du har funnet noen som leier ut til sjåfører under 25, må du være klar over at det kan kreves ekstra gebyrer. Finn ut hva det er snakk om, før du henter nøklene til bilen.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Guildford?
Først og fremst bør du velge hva slags leiebil du vil ha, så bør du sjekke leverandørens vilkår og betingelser for leiebilforsikringen for å se om det er riktig forsikring for dine behov.