Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Guardamar del SeguraSpania

Restene etter et islamsk styresett, de praktfulle naturattraksjonene og den friske sjøbrisen gjør en ferie til Guardamar del Segura noe du sent vil glemme.

Guardamar del Segura er en kystby i provinsen Alicante i Valencia. Mange som bestiller en pakkereise til Guardamar del Segura gjør det på grunn av de nydelige strendene, men det er mye mer som venter deg her.

Er du glad i gå i fjellet, har du flere muligheter. Start med et besøk til Castillo de Guardamar, en tidligere arabisk festning. Festningen har stått helt siden 1100-tallet, men ble delvis ødelagt under et sterkt jordskjelv i mars 1829. Likevel kan du fremdeles se festningens voll og mangekantete gulv.

Neste stopp bør være Parroquia San Jaime Apóstol, en imponerende nygotisk kirke med tre midtskip. Du finner den i sentrum av gamlebyen, like ovenfor rådhuset.

Rábida Califal er kanskje den mest spennende turistattraksjonen du kan besøke på en reise til Guardamar del Segura. Dette arkitektoniske funnstedet, som er vernet, ble bygd i år 944. Det er både et islamsk kloster og boliger brukt av et muslimsk samfunn som dedikerte livene sine til dette spirituelle stedet. Området var bebodd frem til år 1000.

Du finner klosteret på Dunas de Guardamar, en naturattraksjon du ikke vil gå glipp av. Sanddynene er formet av finkornet sand brakt inn med havet, og ligger langs hele kystlinjen fra nord til sør. Gå barbeint langs sanddynene, pust inn den friske brisen og kjenn på den fredelige roen – vi lover deg at du vil føle deg som et helt nytt menneske.

Hvis du på et eller annet tidspunkt klarer å rive deg løs fra den nydelige naturen i Guardamar, bør du besøke Museo Arqueológico de Guardamar, som har flere spennende utstillinger. Her kan du lære om byens historie, fra den fønikiske koloniseringen til den iberiske, romerske og islamske perioden.

Bestill en pakkereise til Guardamar del Segura og få en drømmeferie!

De mest populære hotellene i Guardamar del Segura

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Alannia Guardamar Camping & Bungalows Resort
Alannia Guardamar Camping & Bungalows Resort
2 out of 5
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 052 kr per natt

Denne campingplassen er familievennlig og ligger ved sjøen i Guardamar del Segura og 15 minutters gange unna Platja Els Tossals og La Marina-stranden. Dessuten ...

4.2/5Very Good! (26 anmeldelser)
Skitne og forsøplete omgivelser

"Overnattingsstedet var ok, men ingen informasjon om håndklebytte og rengjøring, søppeltømming. Personalet var hyggelige. Sengene var OK. Det var reint og fint når vi kom. Stedet lå øde til, og en måtte i bil eller taxi for å komme til opplevelser. Ingen bussforbindelse, og det var et stykke å gå ..."…"

Anmeldelse skrevet 27. mai 2019

Alannia Guardamar Camping & Bungalows Resort
Hotel Playas de Guardamar
Hotel Playas de Guardamar
3 out of 5
Prisen er 1 257 kr per natt

Dette hotellet ligger ved stranden i Guardamar del Segura og 5 minutters gange unna Playa de las Dunas de Guardamar og Playa del Moncayo. Dessuten ligger Platja ...

3.5/5Good! (359 anmeldelser)

"Grei pris, men husk å legge til ca en tusenlapp i taxi. Fint utgangspunkt for sykkelferie. Du kan ha sykkelen på rommet. Maten blir du fort lei."…"

Anmeldelse skrevet 3. apr. 2019

Hotel Playas de Guardamar
Hotel Meridional
Hotel Meridional
4 out of 5

Dette hotellet ligger ved stranden i Guardamar del Segura og 5 kilometer unna Guardamar-stranden og Mata-Torrevieja saltsjøer naturpark. Dessuten ligger La Marina-stranden ...

4.2/5Very Good! (99 anmeldelser)
Not for families.

"New hotel , super skybar, and with a great location. Drawback: very small rooms, and an elevator that doesn't take more than 2 people, and doesn't fit a stroller. The room doesn't fit a stroller either by the way.. the staff was not serviceminded at all! The receptionist was rude, treating some guests ..."…"

Anmeldelse skrevet 12. jun. 2017

Hotel Meridional

Populære steder å besøke i Guardamar del Segura

Alicante havn
Bilde av Alicante havn

Alicante havn

4.5/5(31 anmeldelser)

Alicantes havneområde, som før var sentrum for byens industri, er nå hjem til noen av byens beste barer og restauranter, med utsikt ut over Postiguet-stranden.

Playa del Postiguet
Bilde av Playa del Postiguet

Playa del Postiguet

4/5(9 anmeldelser)

Alicantes bystrand byr på en ren, barnevennlig dag utendørs, omringer av noen av byens beste restauranter.

Castillo de Santa Bárbara
Bilde av Castillo de Santa Bárbara

Castillo de Santa Bárbara

4/5(14 anmeldelser)

Dette slottet, som er plassert på en fjelltopp, rugende over sentrum, er hovedattraksjonen i Alicante, og et av de største slottene i Europa.

Byer nær Guardamar del Segura