Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Strandhoteller i Gjøvik

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Strandhoteller i Gjøvik

Hovdetun - Gjøvik Vandrerhjem - Hostel
2 out of 5
Parkvegen 8, Gjøvik
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 780 kr per natt
3.8/5Good! (179 anmeldelser)
Kan fint anbefale overnatting på Hovdetun

"Rask innskjekk, behjelpelig og hyggelig personell i resepsjonen. Rommet var større enn jeg trodde. Hadde singel rom med enkelt seng. Liten sittegruppe med sofa, bord og tv på rommet. Badet var lite og trangt, men rent! Frokosten var god, alt du trenger for en god start på dagen. Hyggelig lobby med ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. nov. 2019

Hovdetun - Gjøvik Vandrerhjem - Hostel
Clarion Collection Hotel Grand, Gjovik
3 out of 5
Jernbanegaten 5, Gjøvik
Hent priser
3.7/5Good! (280 anmeldelser)

"Topp hotell, med topp betjening. Blir dettan hotellet flere gang. Anbefales på det sterkeste."…"

Anmeldelse skrevet 24. feb. 2020

Clarion Collection Hotel Grand, Gjovik
Finner du ikke det du leter etter?
Strandhoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Strandhoteller - Hoteller i Gjøvik

Søk etter hoteller i Gjøvik på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Gjøvik ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Gjøvik.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Gjøvik.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Gjøvik. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Gjøvik.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Gjøvik – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er Gjøvik et bra valg for strandløver?
Finn deg et flott hotell i Gjøvik – som har massevis å by på for de som kommer hit på ferie. Du har 8 hoteller og andre overnattingssteder å velge mellom, så det burde være enkelt å finne noe som passer for deg.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Gjøvik?
Honne Hotell & Konferansesenter er et populært overnattingssted med strand i nærheten. et overnattingssted kan dessuten friste med gratis badeland og gratis frokostbuffé. Clarion Collection Hotel Grand, Gjovik er også et bra valg nær stranden. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Pellervikstranda eller Fiskerly.
Hvordan er været i Gjøvik?
Hvis du prøver å finne ut når det er best å dra, bør du ta en titt på denne oversikten over hva du kan forvente deg. De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 13 °C, og de kaldeste månedene er februar og januar, med en gjennomsnittstemperatur på -5 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Gjøvik er 990 mm.
Hva kan man se og gjøre rundt Gjøvik?
Når du har funnet deg til rette på overnattingsstedet, har du sikkert lyst til å komme deg ut for å oppleve hva Gjøvik har å by på. Hvis du er på jakt etter å finne de beste strendene, bør du ta turen til Pellervikstranda eller Fiskerly. Sett av tid til å besøke de lokale severdighetene som Gjøvik glassverk og Biri travbane. Du kan også ta turen til Hamar Sagbladfabrikk eller Hamar domkirke.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Gjøvik?
Hvis du vil se mer av regionen, kan du ta toget fra Gjøvik togstasjon. Transporttilbudet i Gjøvik er muligens ikke så bra, så det kan lønne seg å leie bil for å spare tid.

Flere reisealternativer