Starten på sidens hovedinnhold

Se prisene på hoteller i Gamla Stan

I kveld 27. jun. - 28. jun.
Denne helgen 28. jun. - 30. jun.
Neste helg 5. jul. - 7. jul.

Populære hoteller i nærheten av Stockholm i Stockholm

Vis alle de 477 overnattingsstedene i Gamla Stan

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne

Old Town Lodge - Hostel
Old Town Lodge - Hostel
2.0 av 5.0 Baggensgatan 25, Stockholm
Gratis avbestilling
3,9/5 (691 anmeldelser)
479 kr per natt for 2 gjester

Veldig trivelig! Fint rom. Ble godt tatt vare på. Koselige ansatte.

Anmeldelse skrevet 25. mar. 2017
Archipelago Hostel Old Town
Archipelago Hostel Old Town
2.0 av 5.0 Stora Nygatan 38, Stockholm
3,6/5 (131 anmeldelser)
515 kr per natt for 2 gjester

Dette er et herberg og ikke et hotell. Det er greit å notere seg. Vi var innstilt på det, så det var greit. Vi mottok en mail når vi hadde bestilt. Den var lite vennlig. Den handlet mest om hva vi MÅTTE og IKKE KUNNE. Men når vi kom dit var betjeningen hyggelig og imøtekommende. Dette er midt i Gamla ...

Anmeldelse skrevet 23. mai 2017
Hamilton Old Town Hostel
Hamilton Old Town Hostel
2.0 av 5.0 22 Stora Nygatan, Stockholm, Stockholms län
Mälardrottningen Hotel
Mälardrottningen Hotel
3.0 av 5.0 Riddarholmskajen, Stockholm
Gratis avbestilling
4,1/5 (1764 anmeldelser)
826 kr per natt for 2 gjester

Hei. Jeg er pensjonist, 71 år og hadde med min yngste sønn, 30 år. Vi var begge veldig fornøyd med hotellet, eksotisk med en gammel, ærverdig turistbåt som hotell. Flott beliggenhet for byvandringer og opplevelser av hva det sentrale Stockholm har å by på. Prisen var overkommelig og frokosten helt ...

Anmeldelse skrevet 3. mar. 2019
Scandic Gamla Stan
Scandic Gamla Stan
4.0 av 5.0 Lilla Nygatan 25, Stockholm
Gratis avbestilling
4,3/5 (1314 anmeldelser)

Fin beliggenhet. Utmerket frokost. Bra med dagens aviser. Fin foaje. Rommet var ikke støvfritt. Badet var rent og pent.

Anmeldelse skrevet 28. apr. 2019
Hotell Den Gyllene Geten
Hotell Den Gyllene Geten
2.5 av 5.0 Trångsund 12, Stockholm
Gratis avbestilling
3,7/5 (485 anmeldelser)
644 kr per natt for 2 gjester

Vi måtte bytte hotel. Veldig mye støy fra gaten og fulle gjester. Rommet var ikke klart når vi kom kl 1900, ingen håndklær. Måtte vente i 10-15 min før noen ga oss nøkkel. Ble lovet å få tilbake hele beløpet, og hun overførte når vi var på stedet, men det har ennå ikke kommet tilbake til meg. Håper ...

Anmeldelse skrevet 23. okt. 2017
Victory Hotel
Victory Hotel
4.0 av 5.0 Lilla Nygatan 5, Stockholm
Gratis avbestilling
4,5/5 (1468 anmeldelser)
1 399 kr per natt for 2 gjester

Hotellet ligger meget sentralt i Gamla Stan, kort vei til restauranter, T-bane og severdigheter. Hotellet er veldig trivelig med et utpreget maritimt preg. Kan virkelig anbefale hotellet hvis man vil bo i sentrum.

Anmeldelse skrevet 5. feb. 2019
Lady Hamilton Hotel
Lady Hamilton Hotel
4.0 av 5.0 Storkyrkobrinken 5, Stockholm
Gratis avbestilling
4,4/5 (1436 anmeldelser)
2 064 kr per natt for 2 gjester

Nydelig hotell med sjel. Spennende interiør, hyggelig personale, god seng, topp beliggenhet.

Anmeldelse skrevet 22. mar. 2019
Hotell Skeppsbron
Hotell Skeppsbron
2.5 av 5.0 Skeppsbron 26, Stockholm
Gratis avbestilling
4,2/5 (223 anmeldelser)

The hotel is nicely situated in the Old Town of Stockholm. But such a negative surprise to discover that there were no private bathroom but one bathroom to be shared with 10-15 other rooms! This should have been more clearly informed at the web site when ordering. I felt really cheated. I find this ...

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2018

Begrens søket ditt

Hoteller som ligger i Gamla Stan i Stockholm

Overnatting i Gamla Stan

Hotell Gamla Stan: Gamla Stan er en unik bydel i Stockholm som ligger på Stadsholmen. Den er Stockholms bykjerne og et svært populært sted. Det finnes mange hoteller i Gamla Stan, og de ligger gjerne i mellomsjiktet. Du kan med andre ord velge om du vil bo på et billig hotell i Gamla Stan med 2 stjerner eller et mer eksklusivt overnattingssted med 4 stjerner.

Når du har bestemt deg for å reise til Gamla Stan, anbefaler vi at du bruker søkeverktøyet på Expedia til å bestille et hotellrom til ferieturen. Hos Expedia vet vi alt det er å vite om billige hoteller i Gamla Stan.

Reisen til ditt hotell i Gamla Stan

Stockholm har selvsagt en stor internasjonal flyplass. Mange velger derfor å fly til Gamla Stan, nærmere bestemt til Arlanda Lufthavn. Det finnes direkteflyvninger til denne flyplassen fra flere av de større flyplassene i Norge, og turen tar bare en times tid fra Oslo. Hvis du vil leie bil i Gamla Stan, er det et godt tips å hente leiebilen på flyplassen. Da kan du kjøre rett til ditt hotell i Gamla Stan, og du kommer deg lettere rundt til de ulike områdene i byen.

Sentrale opplevelser ved ditt hotell i Gamla Stan

Gamla Stan ligger ekstremt sentralt til i Stockholm, så har du tatt inn på et hotell i Gamla Stan, vil du befinne deg innen gangavstand til mange spennende opplevelser. På den lille holmen er det mye spennende å se, så hvorfor ikke starte med en tur til Stockholms slott? Slottet er den svenske kongefamiliens offisielle bolig. Hvis du er interessert i kirker, finnes det flere av dem på Stadsholmen. Storkyrkan er den mest imponerende, og denne kirken er Stockholms eldste forsamlingskirke. Den ble bygd på 1200-tallet og har mange flotte statuer du kan beskue. Foretrekker du å besøke museer, har du også muligheten til dette i Gamla Stan. Medeltidsmuseet er et historisk museum på Helgeandsholmen, som er en mindre holme rett nord for Stadsholmen. På museet lærer du mer om livet i Stockholm på middelalderen.

Shopping rett ved ditt hotellrom i Gamla Stan

Det finnes mange koselige butikker i de små gatene rundt omkring i Gamla Stan. Du finner alt fra butikker som selger porselen og leker, til klesbutikker og møbelbutikker i dette området. Holmen er såpass liten at du ikke bruker så mange timer på å gå gjennom alle gatene. Kanskje kommer du over noen fine suvenirer du kan kjøpe til dine kjære hjemme i Norge.

Kafeer og restauranter i nærområdet

Det er ingen mangel på restauranter og kafeer i Gamla Stan, og sannsynligvis vil du se en restaurant eller kafé så fort du går ut av døren. Det er med andre ord ikke noe problem å finne et sted hvor du kan ta en matbit eller noe å drikke i løpet av dagen. Vær imidlertid oppmerksom på at restaurantene ofte er fullbooket i høysesongen. Det kan derfor lønne seg å bestille bord hvis du vil spise middag på en restaurant her.