Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller som ligger i Gamla Stan

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære hoteller i nærheten av Gamla Stan i Stockholm

Archipelago Hostel Old Town
2 out of 5
Stora Nygatan 38, Stockholm
328 kr
per natt
7. apr.–8. apr.
3.7/5Good! (158 anmeldelser)
Herberg i Gamla Stan

"Dette er et herberg og ikke et hotell. Det er greit å notere seg. Vi var innstilt på det, så det var greit. Vi mottok en mail når vi hadde bestilt. Den var lite vennlig. Den handlet mest om hva vi MÅTTE og IKKE KUNNE. Men når vi kom dit var betjeningen hyggelig og imøtekommende. Dette er midt i Gamla ..."…"

Anmeldelse skrevet 23. mai 2017

Archipelago Hostel Old Town
Hotel Sven Vintappare
3.5 out of 5
Sven Vintappares Gränd 3, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 491 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.5/5Wonderful! (632 anmeldelser)
Praktfullt hotell!

"Nydelig hotell og bare hyggelige folk som jobbet der. Kan varmt anbefales! Kommer gjerne igjen! Gamla stan er vakker, men dessverre alt for mange turister og glorete butikker. Det var trist."…"

Anmeldelse skrevet 18. jun. 2019

Hotel Sven Vintappare
Hotel Gamla Stan
3.5 out of 5
Skeppsbron 22a, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
979 kr
per natt
8. apr.–9. apr.
4.2/5Excellent! (272 anmeldelser)
Anbefales!

"Fantastisk beliggenhet, koselig betjening. Stort rom. Bra frokost. Litt støy utenfra på kvelden. Savnet kjøleskap og varme på badet. Velger ganske sikkert samme hotell igjen!"…"

Anmeldelse skrevet 17. sep. 2019

Hotel Gamla Stan
ApartDirect Gamla Stan II
3 out of 5
Stora Nygatan 13, Stockholm
Hent priser
4.2/5Very Good! (36 anmeldelser)

"Great place in close to everything"…"

Anmeldelse skrevet 9. des. 2019

ApartDirect Gamla Stan II
Hotell Den Gyllene Geten
2.5 out of 5
Trångsund 12, Stockholm
Hent priser
3.8/5Good! (561 anmeldelser)

"Hotellet er lite å koselig. Man må dele dusj og toalett med de andre gjestene og det er ikke frokost servering . Det var rent lå så sentralt du kan komme i gamle byen, god service. Kan anbefales om du ikke må ha alle fasiliteter veldig hyggelige ansatte"…"

Anmeldelse skrevet 6. aug. 2019

Hotell Den Gyllene Geten
Lady Hamilton Hotel
4 out of 5
Storkyrkobrinken 5, Stockholm
1 627 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.4/5Excellent! (1,561 anmeldelser)
Beautiful and unique

"Beautiful old hotel with lots of unique antics. Friendly and helpful staff. Location is great, right in the middle of Gamla Stan. Breakfast is good."…"

Anmeldelse skrevet 16. des. 2019

Lady Hamilton Hotel
Scandic Gamla Stan
4 out of 5
Lilla Nygatan 25, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
1 194 kr
per natt
8. apr.–9. apr.
4.3/5Excellent! (1,373 anmeldelser)

"Utrolig koselig hotell med vidunderlig frokost - deilige rom og nye fine bad."…"

Anmeldelse skrevet 16. jan. 2020

Scandic Gamla Stan
Mälardrottningen Hotel
3 out of 5
Riddarholmskajen, Stockholm
1 249 kr
per natt
21. apr.–22. apr.
4.2/5Very Good! (1,893 anmeldelser)
Menet bra overnattingsted sentralt i Stockholm

"Jeg har lagt merke til Mälardrottningen Hotel i 40 år, men aldrig aldrig brukt det. Det blir det heretter! Små rom/kabiner, men det går bra. Fantastisk god frokost!"…"

Anmeldelse skrevet 16. nov. 2019

Mälardrottningen Hotel
Residence Perseus Apartments
4 out of 5
Baggensgatan 17, Stockholm, Södermanland
Hent priser
4.9/5Exceptional! (57 anmeldelser)

"We loved staying here. The property and location was perfect for our family. I will highly recommend this property to friends."…"

Anmeldelse skrevet 17. mar. 2020

Residence Perseus Apartments
Hotell Skeppsbron
2.5 out of 5
Skeppsbron 26, Stockholm
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
750 kr
per natt
6. apr.–7. apr.
4.1/5Very Good! (304 anmeldelser)
Avoid being cheated - No private bathroom!

"The hotel is nicely situated in the Old Town of Stockholm. But such a negative surprise to discover that there were no private bathroom but one bathroom to be shared with 10-15 other rooms! This should have been more clearly informed at the web site when ordering. I felt really cheated. I find this ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. okt. 2018

Hotell Skeppsbron
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Gamla Stan
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hoteller som ligger i Gamla Stan i Stockholm

Overnatting i Gamla Stan

Hotell Gamla Stan: Gamla Stan er en unik bydel i Stockholm som ligger på Stadsholmen. Den er Stockholms bykjerne og et svært populært sted. Det finnes mange hoteller i Gamla Stan, og de ligger gjerne i mellomsjiktet. Du kan med andre ord velge om du vil bo på et billig hotell i Gamla Stan med 2 stjerner eller et mer eksklusivt overnattingssted med 4 stjerner.

Når du har bestemt deg for å reise til Gamla Stan, anbefaler vi at du bruker søkeverktøyet på Expedia til å bestille et hotellrom til ferieturen. Hos Expedia vet vi alt det er å vite om billige hoteller i Gamla Stan.

Reisen til ditt hotell i Gamla Stan

Stockholm har selvsagt en stor internasjonal flyplass. Mange velger derfor å fly til Gamla Stan, nærmere bestemt til Arlanda Lufthavn. Det finnes direkteflyvninger til denne flyplassen fra flere av de større flyplassene i Norge, og turen tar bare en times tid fra Oslo. Hvis du vil leie bil i Gamla Stan, er det et godt tips å hente leiebilen på flyplassen. Da kan du kjøre rett til ditt hotell i Gamla Stan, og du kommer deg lettere rundt til de ulike områdene i byen.

Sentrale opplevelser ved ditt hotell i Gamla Stan

Gamla Stan ligger ekstremt sentralt til i Stockholm, så har du tatt inn på et hotell i Gamla Stan, vil du befinne deg innen gangavstand til mange spennende opplevelser. På den lille holmen er det mye spennende å se, så hvorfor ikke starte med en tur til Stockholms slott? Slottet er den svenske kongefamiliens offisielle bolig. Hvis du er interessert i kirker, finnes det flere av dem på Stadsholmen. Storkyrkan er den mest imponerende, og denne kirken er Stockholms eldste forsamlingskirke. Den ble bygd på 1200-tallet og har mange flotte statuer du kan beskue. Foretrekker du å besøke museer, har du også muligheten til dette i Gamla Stan. Medeltidsmuseet er et historisk museum på Helgeandsholmen, som er en mindre holme rett nord for Stadsholmen. På museet lærer du mer om livet i Stockholm på middelalderen.

Shopping rett ved ditt hotellrom i Gamla Stan

Det finnes mange koselige butikker i de små gatene rundt omkring i Gamla Stan. Du finner alt fra butikker som selger porselen og leker, til klesbutikker og møbelbutikker i dette området. Holmen er såpass liten at du ikke bruker så mange timer på å gå gjennom alle gatene. Kanskje kommer du over noen fine suvenirer du kan kjøpe til dine kjære hjemme i Norge.

Kafeer og restauranter i nærområdet

Det er ingen mangel på restauranter og kafeer i Gamla Stan, og sannsynligvis vil du se en restaurant eller kafé så fort du går ut av døren. Det er med andre ord ikke noe problem å finne et sted hvor du kan ta en matbit eller noe å drikke i løpet av dagen. Vær imidlertid oppmerksom på at restaurantene ofte er fullbooket i høysesongen. Det kan derfor lønne seg å bestille bord hvis du vil spise middag på en restaurant her.

Ofte stilte spørsmål

Er Gamla Stan verdt et besøk?
Gamla Stan er et historisk område som er kjent for et godt utvalg av restauranter og for å ha gode shoppingmuligheter. Du burde ta en tur innom Stockholms kongelige palass mens du er i Gamla Stan. I Gamla Stan kan du velge mellom 31 hoteller og andre overnattingssteder. Med andre ord burde det ikke være noen sak å finne noe i Stockholm som passer for deg.
Hvilket hotell i Gamla Stan er en favoritt?
Basert på kundeanmeldelser på Expedia er Victory Hotel høyest rangert i Gamla Stan. Hotell 4-stjerners kan blant annet friste med 3 restauranter og 2 barer. Det tar dessuten bare 5 minutter å gå til Stockholms kongelige palass. Noen andre favoritter i området er First Hotel Reisen og Hotel Sven Vintappare.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Gamla Stan hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellreservasjoner kan refunderes hvis du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før ankomstdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, er det kanskje mulig å avbestille og få en refusjon i løpet av 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer på <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Gamla Stan.
Hvilke severdigheter og aktiviteter er mest populære i Gamla Stan?
Spaser gjennom utstillingene på Nobelmuseet, Middelaldermuseum Stockholm eller Livrustkammaren under oppholdet ditt i Gamla Stan. Du bør også besøke Stockholms kongelige palass og Stortorget mens du er området. Noen severdigheter som er verdt et besøk og ikke ligger så langt unna, er Vasamuseet, ABBA The Museum og Skansen. Globen og Kungliga Operan i Sverige er to andre severdigheter du bør få med deg i Stockholm.
Hvordan kommer jeg meg rundt i Gamla Stan og det større Stockholm-området?
Klar for å utforske byen? Gamla stan t-banestasjon er nærmeste metrostasjon.

Nylig bestilte hoteller i Gamla Stan

Nylige anmeldelser i Gamla Stan