Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Roadtripper på trover

Hoteller i Fredrikstad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Fredrikstad

Quality Hotel Fredrikstad
3.5 out of 5
Nygaten 2-6, Fredrikstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 200 kr per natt
0.29 km fra sentrum
4.3/5Excellent! (404 anmeldelser)

"Rent og fint rom, god seng og hyggelige ansatte som yter god service. Kort vei til brygga, enkel parkering i P-hus."…"

Anmeldelse skrevet 31. jul. 2020

Quality Hotel Fredrikstad
Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad
3 out of 5
16 Torsnesveien, Fredrikstad, Østfold
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 805 kr per natt
2.08 km fra sentrum
3.9/5Very Good! (27 anmeldelser)

"Grei overnatting men passer vel best for barne familier, da det var masse aktiviteter rundt området,"…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2020

Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad
Hotel Fredrikstad
3 out of 5
Nygaardsgaten 9, Fredrikstad
Hent priser
0.56 km fra sentrum
4/5Very Good! (595 anmeldelser)

"Gammelt, men med bra rom og sentralt i Fredrikstad."…"

Anmeldelse skrevet 23. mar. 2020

Hotel Fredrikstad

Du kan få enda lavere priser

Med medlemspriser kan du akkurat nå spare 10 % eller mer på tusenvis av overnattingssteder.
Hankø Hotell & Spa
3 out of 5
Vikaneveien 405, Hanko, Fredrikstad, Østfold
Prisen er 1 695 kr per natt
9.13 km fra sentrum
3.4/5Good! (67 anmeldelser)
Hankø sist I august.

"Trivelig hotell med de fasiliteter vi var ute etter. Rommene var veldig slitt og skrek etter oppussing. Det er også veldig lytt imellom rommene. Trivelig og serviceminded personell. Kunne vært flere retter å velge blant til middag, men middagen var veldig romantisk med koselig pianospill. Sitter ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2019

Hankø Hotell & Spa
Scandic City
3 out of 5
Gunnar Nilsen Gate 9, Fredrikstad
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 145 kr per natt
0.12 km fra sentrum
3.9/5Good! (540 anmeldelser)

"Ikke la den kjedelige fasaden lure deg. Dette var et helt flott hotell men super beliggenhet."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2020

Scandic City
Valhalla Apartment Hotel
3.5 out of 5
Valhalls gate 3, Fredrikstad, Østfold
Hent priser
0.24 km fra sentrum
Valhalla Apartment Hotel
1 Roms Overnatting i Gressvik
Slevikstranda, Fredrikstad, Viken
Hent priser
7.33 km fra sentrum
1 Roms Overnatting i Gressvik
Koselig og Familievennlig Feriehus nær sjø
Sønningveien 25, Fredrikstad, Viken
Hent priser
12.82 km fra sentrum
3.6/5Good! (7 anmeldelser)
Fin familie vennlig hytte.

"Koselig hytte i nærheten av Oslo fjorden. Vi leide båt som ikke helt sto til forventningene, da den ikke gikk i revers. Vi turde derfor ikke å bruke den så mye. En del av stolene til spisestua inne i hytta trengte også en oppgradering. Sovesofaen i stua var også ikke den beste å sove på. Vi måtte ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2017

Koselig og Familievennlig Feriehus nær sjø
Magasinet
3 out of 5
Mindre-alvs vei 9, Fredrikstad
Prisen er 850 kr per natt
1.27 km fra sentrum
3.4/5Good! (17 anmeldelser)

"Omgivelsene er flotte, gode ( men smale) senger. Festbråk på natta. Ikke lys i alle lamper. Ødelagt sete på dametoalett."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2020

Magasinet
Cozy, Smaal House Fredrikstad-sarpsborg
5B Nedre Glomvei, Fredrikstad, Viken
Hent priser
7.24 km fra sentrum
Cozy, Smaal House Fredrikstad-sarpsborg
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Fredrikstad
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Fredrikstad

Hotell Fredrikstad:Fredrikstad er en koselig by i Østfold, som ofte omtales som Norges første renessanseby. Den ble grunnlagt av Frederik II av Danmark i 1567, og har kvartaler som er avgrenset av gatene i et regelmessig mønster. Egentlig er byen en gjenoppbygging av Sarpsborg, og det var først i 1569 navnet Fredrikstad ble tatt i bruk. Det er begrenset med hoteller i Fredrikstad, siden byen tross alt ikke er så stor. De virkelig billige hotellene og luksushotellene glimter med sitt fravær, og du finner stort sett bare 3-stjerners hoteller. Hotellrommene holder imidlertid ganske høy standard, og er mer enn gode nok for en helt vanlig ferietur. De er utstyrt med flatskjerm, minibar og betal-TV. De fleste hotellene ligger midt i byen, og hvis du har planer om å holde deg i Fredrikstad under hele oppholdet kan et av disse hotellene være et fornuftig valg.

Gamlebyen

Gamlebyen i Fredrikstad er en av Norges mest populære attraksjoner, og noe du absolutt bør få med deg i løpet av oppholdet ditt. I de gamle bygningene som utgjør Gamlebyen finner du en rekke små butikker, og på lørdagene er det et stort marked på torget. Besøker du byen i sommermånedene kan du få med deg en av de daglige omvisningene som starter ved turistkontoret. Gamlebyen Modelljernbanesenter er en attraksjon som kan være interessant for mange, men særlig barn. Senteret er Skandinavias største modelljernbanesenter, og her kan du se en hel by i skalaen 1:87. Til sammen er det hele 3147 bygninger, 3700 meter med skinner, 100 lokomotiver og 600 vogner – noe som er litt av et syn. Blant byggene vil du også se en kopi av Gamlebyen.

Attraksjoner

Alle som er glade i museer, kan glede seg over at det er flere trivelige museer i Fredrikstad. Ta en tur til Fredrikstad Museum, hvor den permanente utstillingen tar for seg byens historie. Museet har et eget aktivitetsrom for barn, hvor de små kan prege sine egne mynter og lage hoppetau. Byen har også en flott kirke, Fredrikstad Domkirke, midt i sentrum. Denne ble bygd i 1880, og det finnes bare to eksemplarer av fyrlykten i kirketårnet i hele verden. For fotballinteresserte har Fredrikstad et eget fotballmuseum. Her kan du lære mer om fotballhistorien til hele landet, og museet ligger naturlig nok i Nye Fredrikstad Stadion. Dette er en morsom aktivitet for både store og små.

Shopping

Fredrikstad har et ganske lite sentrum, der butikkene er spredt rundt i de mange små gatene. Et godt utgangspunkt kan være byens gågate, for deretter å gå litt rundt i sentrum og se hva du kommer over – kanskje finner du noen interessante butikker du ikke ville gått innom ellers! I gågaten finner du også et av byens kjøpesentre, Torvbyen, som har nesten 80 butikker. Hver lørdag fra starten av april og til midten av desember arrangeres det et frimarked i Gamlebyen, som det kan være interessant å ta turen innom.

Hotellbestilling: Fredrikstad

Søk etter et hotell i Fredrikstad. Du kan finne overnatting på et billig hotell i Fredrikstad ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Fredrikstad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Fredrikstad. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Fredrikstad for dine datoer.

Expedia tilbyr også bestilling av fly til Fredrikstad. Bestiller dufly og hotell samtidig, kan du spare enda mer. Pass derfor på så du ikke går glipp av våre gode tilbud på pakkereiser til Fredrikstad.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Fredrikstad?
Gamlebyen Hotell- Fredrikstad er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 3,5 stjerner kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Hotel Fredrikstad og Aktivitetsbyen Gamle Fredrikstad også to gode valg for turen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Fredrikstad hvis jeg må avbestille?
Ja, de fleste hotellbestillinger er refunderbare hvis du avbestiller før hotellets frist for avbestilling, som i de fleste tilfeller er mellom 24 og 48 timer før innsjekkingsdatoen. Selv om du egentlig ikke kan få noen refusjon for bestillingen din, kan det hende at du kan avbestille og få en refusjon innen 24 timer etter bestilling. Oppgi dato, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få gode tilbud i Fredrikstad.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Fredrikstad?
Hotel Fredrikstad er et populært overnattingssted på Expedia 3 stjerner. et hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet gratis wi-fi og kjøleskap på rommet. Andre valgmuligheter for familieturen er Scandic City og Quality Hotel Fredrikstad. Gamlebyen Geit Og Fjærkreavlslag er dessuten en attraksjon for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Fredrikstad?
Scandic City er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. et hotell kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og wi-fi. To andre valgmuligheter hvis du vil ta med kjæledyr, er Quality Hotel Fredrikstad og Gamlebyen Hotell- Fredrikstad.
Hvor er det best å bo hvis du skal på strandferie i Fredrikstad?
Hankø Hotell & Spa er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med 2 restauranter og et innendørsbasseng. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Vispen badeplass eller Enhus.
Hva er det beste overnattingsstedet hvis jeg vil spille golf i Fredrikstad?
Scandic City er et populært overnattingssted 3 stjerner. et hotell kan dessuten friste med golfbane i nærheten og en restaurant. Hvis du vil bo nær en golfbane når du først er her, er Gamlebyen Hotell- Fredrikstad også et bra valg. Du kan spille golf på Gamle Fredrikstad Golfklubb i løpet av ferien.
Hva er det beste hotellet i Fredrikstad for å utforske historiske attraksjoner?
Basert på vår reiseekspertise er Gamlebyen Hotell- Fredrikstad et hotell med 3,5 stjerner, restaurant samt gratis wi-fi og er perfekt for historieentusiaster som bestiller på Expedia. Hvis du er interessert i historie, er Hankø Hotell & Spa også et bra overnattingssted for reisen din. Østre Fredrikstad kirke og Kongsten fort er to kjente landemerker som også er verdt et besøk.
Hvilke overnattingssteder i Fredrikstad har basseng?
Hankø Hotell & Spa er et hotell med 3 stjerner og kan friste med innendørsbasseng, 2 restauranter og spa med full service.

Nylige anmeldelser i Fredrikstad

Flere reisealternativer