Billige flyreiser til Fredrikstad

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 99 kr for enveisflyvninger og 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Mar 9, 2020

Meget hyggelig kapteiner, med masse innformasjon.

Mar 1, 2020

Det var akkurat det samme som forrige turen min til Madrid. Alt var greit.

Feb 27, 2020

Maten var ikke noe å skryte av men..

Feb 3, 2020

Til tider for kaldt i cabinen.

Jan 11, 2020

Ble oppgradert en klasse pga av fullbooket tur, alltid koselig

Dec 30, 2019

Det var den første reise med Emirates, men selvsagt vi skal reise sekv og skal anbefale fir andre!

Dec 27, 2019

Overføringen fra terminal 2 til 3 i Dubai tok veldig lang tid. Vi i kjørte rundt hele flyplassen. De 3 andre i bussen hadde samme inntrykk.

Nov 29, 2019

Verdens beste flyselskap!

Nov 28, 2019

Very good trioæp from Lisboa til Oslo

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Fly til Fredrikstad

Fly til Fredrikstad

Fredrikstad er en koselig by som ofte omtales som Norges første renessanseby. Byen ble grunnlagt av Frederik II av Danmark i 1567, og er egentlig en gjenoppbygging av Sarpsborg. På sommerstid er det mange som reiser til Fredrikstad for å nyte sommerstemningen i byen ¬– både båtturister og vanlige turister som liker seg langs kysten. Det går raskt å komme seg til byen fra flyplassene i nærheten, og med Expedia vil du ikke ha problemer med å finne en billig flybillett til Fredrikstad.

Når du først har kommet deg fra flyplassen og inn til Fredrikstad sentrum, er det greit å få sjekket inn på hotellet. Det er mange hoteller i Fredrikstad, men det kan allikevel være greit å bestille hotellrom i god tid på sommerstid – siden det kan være stor pågang.

Gamlebyen og andre severdigheter

Gamlebyen i Fredrikstad er byens juvel, og en av de mest populære attraksjonene i Norge. Du bør med andre ord sørge for å ta turen innom gamlebyen under oppholdet ditt. I de mange gamle bygningene finner du små, koselige butikker som selger alt mellom himmel og jord, og på lørdagene er det et stort marked på torget. Gjennom helse sommeren er det daglige omvisninger i gamlebyen, som starter ved turistkontoret i byen. Hvis du reiser med barn, bør du ta turen innom Gamlebyen Modelljernbanesenter. Dette senteret er det største modelljernbanesenteret i Europa, og her har de satt opp en hel by i skalaen 1:87 – hvor gamlebyen er inkludert.

Byen har mye mer å by på enn Gamlebyen. Det er mange flotte museer i Fredrikstad, blant annet Fredrikstad Museum. Her er det et eget aktivitetsrom for barna, hvor de får prege mynter og lage hoppetau. Stikk også innom Fredrikstad Domkirke i sentrum, som ble bygget i 1880.

Flyreiser til Fredrikstad fra flyplasser i Norge

Det er to flyplasser som ligger i nærheten av Fredrikstad, Oslo Lufthavn og Moss Lufthavn Rygge. Det er flest flyvninger daglig til Oslo Lufthavn, men dette er også den av de to flyplassene som ligger klart lengst unna. Fra Oslo Lufthavn er det rundt 130 kilometer til Fredrikstad, mens det fra Moss Lufthavn Rygge bare er rundt 30 kilometer. Du bør derfor undersøke om det lar seg gjøre for deg å fly til Moss Lufthavn Rygge, så du kan spare deg for en times reising fra flyplassen og inn til Fredrikstad sentrum.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er den største flyplassen i Norge, og her finner du alt du måtte tenke deg av butikker, restauranter og andre fasiliteter. Dersom du har planer om å ha leiebil i Fredrikstad, kan du ordne deg med dette på flyplassen. Det går også tog direkte fra flyplassen til Fredrikstad, noe som er et godt alternativ for de som ikke er interessert i leiebil.

Moss Lufthavn Rygge

Denne flyplassen er mye mindre enn Oslo Lufthavn, og du finner bare det aller mest nødvendige her. Mange lavprisselskaper benytter seg av denne flyplassen, og du kan derfor ofte få billige flybilletter til Moss Lufthavn Rygge. Fra flyplassen kan du ta buss eller drosje til Fredrikstad. Det går også busser fra flyplassen til jernbanestoppet rett ved flyplassen, og fra dette stoppet kan du ta toget rett til Fredrikstad sentrum.

Populære flyvninger til Fredrikstad

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 99 kr for enveisflyvninger og 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.