Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Fredrikstad

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Fredrikstad

Fly til Fredrikstad

Fredrikstad er en koselig by som ofte omtales som Norges første renessanseby. Byen ble grunnlagt av Frederik II av Danmark i 1567, og er egentlig en gjenoppbygging av Sarpsborg. På sommerstid er det mange som reiser til Fredrikstad for å nyte sommerstemningen i byen ¬– både båtturister og vanlige turister som liker seg langs kysten. Det går raskt å komme seg til byen fra flyplassene i nærheten, og med Expedia vil du ikke ha problemer med å finne en billig flybillett til Fredrikstad.

Når du først har kommet deg fra flyplassen og inn til Fredrikstad sentrum, er det greit å få sjekket inn på hotellet. Det er mange hoteller i Fredrikstad, men det kan allikevel være greit å bestille hotellrom i god tid på sommerstid – siden det kan være stor pågang.

Gamlebyen og andre severdigheter

Gamlebyen i Fredrikstad er byens juvel, og en av de mest populære attraksjonene i Norge. Du bør med andre ord sørge for å ta turen innom gamlebyen under oppholdet ditt. I de mange gamle bygningene finner du små, koselige butikker som selger alt mellom himmel og jord, og på lørdagene er det et stort marked på torget. Gjennom helse sommeren er det daglige omvisninger i gamlebyen, som starter ved turistkontoret i byen. Hvis du reiser med barn, bør du ta turen innom Gamlebyen Modelljernbanesenter. Dette senteret er det største modelljernbanesenteret i Europa, og her har de satt opp en hel by i skalaen 1:87 – hvor gamlebyen er inkludert.

Byen har mye mer å by på enn Gamlebyen. Det er mange flotte museer i Fredrikstad, blant annet Fredrikstad Museum. Her er det et eget aktivitetsrom for barna, hvor de får prege mynter og lage hoppetau. Stikk også innom Fredrikstad Domkirke i sentrum, som ble bygget i 1880.

Flyreiser til Fredrikstad fra flyplasser i Norge

Det er to flyplasser som ligger i nærheten av Fredrikstad, Oslo Lufthavn og Moss Lufthavn Rygge. Det er flest flyvninger daglig til Oslo Lufthavn, men dette er også den av de to flyplassene som ligger klart lengst unna. Fra Oslo Lufthavn er det rundt 130 kilometer til Fredrikstad, mens det fra Moss Lufthavn Rygge bare er rundt 30 kilometer. Du bør derfor undersøke om det lar seg gjøre for deg å fly til Moss Lufthavn Rygge, så du kan spare deg for en times reising fra flyplassen og inn til Fredrikstad sentrum.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er den største flyplassen i Norge, og her finner du alt du måtte tenke deg av butikker, restauranter og andre fasiliteter. Dersom du har planer om å ha leiebil i Fredrikstad, kan du ordne deg med dette på flyplassen. Det går også tog direkte fra flyplassen til Fredrikstad, noe som er et godt alternativ for de som ikke er interessert i leiebil.

Moss Lufthavn Rygge

Denne flyplassen er mye mindre enn Oslo Lufthavn, og du finner bare det aller mest nødvendige her. Mange lavprisselskaper benytter seg av denne flyplassen, og du kan derfor ofte få billige flybilletter til Moss Lufthavn Rygge. Fra flyplassen kan du ta buss eller drosje til Fredrikstad. Det går også busser fra flyplassen til jernbanestoppet rett ved flyplassen, og fra dette stoppet kan du ta toget rett til Fredrikstad sentrum.

Oct 13, 2019

Hyggelig betjening hos Expedia som hjalp meg med det problemet som oppstod ved min booking på hjemreise og løste dette problemet hurtig.Meget rask innsjekking og boarding og god service og god mat på flyvningen.

Aug 20, 2019

Flott med gratis kaffe/te etc . Men , kunne gjerne fått et glass vann gratis , i tillegg til kaffen

Jul 12, 2019

Forferdelig tett luft i føyet da vi gikk på. En av flyvertinnene, den høyeste og blondeste av dem var lite serviceinnstilt og vennlig. Ellers bra.

Jun 24, 2019

Boarding pass fra Frankfurt til Lisboa På movil : (

Jun 15, 2019

Førnøyd med rask fly.

Jun 7, 2019

Solid og moderne må være passende for sas

Apr 18, 2019

Appen kunne ha vært på engelsk / Norsk. Innsjekking var på Norsk veldig bra..

Mar 18, 2019

Koste oss på hele turen.

Feb 1, 2019

Kaffen var dyr !

Jan 9, 2019

Jeg er alltid fornøyd med SAS:(