Billige flybilletter til Fredrikstad

Billige flyreiser til Fredrikstad

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 154 kr for enveisflyvninger og 277 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Wizz Air
Wizz Air
Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Wizz Air
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines

Fly til Fredrikstad

Fly til Fredrikstad

Fredrikstad er en koselig by som ofte omtales som Norges første renessanseby. Byen ble grunnlagt av Frederik II av Danmark i 1567, og er egentlig en gjenoppbygging av Sarpsborg. På sommerstid er det mange som reiser til Fredrikstad for å nyte sommerstemningen i byen ¬– både båtturister og vanlige turister som liker seg langs kysten. Det går raskt å komme seg til byen fra flyplassene i nærheten, og med Expedia vil du ikke ha problemer med å finne en billig flybillett til Fredrikstad.

Når du først har kommet deg fra flyplassen og inn til Fredrikstad sentrum, er det greit å få sjekket inn på hotellet. Det er mange hoteller i Fredrikstad, men det kan allikevel være greit å bestille hotellrom i god tid på sommerstid – siden det kan være stor pågang.

Gamlebyen og andre severdigheter

Gamlebyen i Fredrikstad er byens juvel, og en av de mest populære attraksjonene i Norge. Du bør med andre ord sørge for å ta turen innom gamlebyen under oppholdet ditt. I de mange gamle bygningene finner du små, koselige butikker som selger alt mellom himmel og jord, og på lørdagene er det et stort marked på torget. Gjennom helse sommeren er det daglige omvisninger i gamlebyen, som starter ved turistkontoret i byen. Hvis du reiser med barn, bør du ta turen innom Gamlebyen Modelljernbanesenter. Dette senteret er det største modelljernbanesenteret i Europa, og her har de satt opp en hel by i skalaen 1:87 – hvor gamlebyen er inkludert.

Byen har mye mer å by på enn Gamlebyen. Det er mange flotte museer i Fredrikstad, blant annet Fredrikstad Museum. Her er det et eget aktivitetsrom for barna, hvor de får prege mynter og lage hoppetau. Stikk også innom Fredrikstad Domkirke i sentrum, som ble bygget i 1880.

Flyreiser til Fredrikstad fra flyplasser i Norge

Det er to flyplasser som ligger i nærheten av Fredrikstad, Oslo Lufthavn og Moss Lufthavn Rygge. Det er flest flyvninger daglig til Oslo Lufthavn, men dette er også den av de to flyplassene som ligger klart lengst unna. Fra Oslo Lufthavn er det rundt 130 kilometer til Fredrikstad, mens det fra Moss Lufthavn Rygge bare er rundt 30 kilometer. Du bør derfor undersøke om det lar seg gjøre for deg å fly til Moss Lufthavn Rygge, så du kan spare deg for en times reising fra flyplassen og inn til Fredrikstad sentrum.

Oslo Lufthavn

Oslo Lufthavn er den største flyplassen i Norge, og her finner du alt du måtte tenke deg av butikker, restauranter og andre fasiliteter. Dersom du har planer om å ha leiebil i Fredrikstad, kan du ordne deg med dette på flyplassen. Det går også tog direkte fra flyplassen til Fredrikstad, noe som er et godt alternativ for de som ikke er interessert i leiebil.

Moss Lufthavn Rygge

Denne flyplassen er mye mindre enn Oslo Lufthavn, og du finner bare det aller mest nødvendige her. Mange lavprisselskaper benytter seg av denne flyplassen, og du kan derfor ofte få billige flybilletter til Moss Lufthavn Rygge. Fra flyplassen kan du ta buss eller drosje til Fredrikstad. Det går også busser fra flyplassen til jernbanestoppet rett ved flyplassen, og fra dette stoppet kan du ta toget rett til Fredrikstad sentrum.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Fredrikstad?
Hvis planen er å fly, er det lett å velge hvilken flyplass du vil lande på. Byen har nemlig bare én – og det er Sandefjord (TRF-Torp).
Hvor langt er det til Sandefjord (TRF-Torp) fra sentrum av Fredrikstad?
Reisen videre er ikke noe problem hvis du sjekker alternativene i forkant. Sentrum av Fredrikstad ligger 40 km fra TRF, så du bør sjekke transportalternativer videre til byen før ankomst.
Kan jeg fly til Fredrikstad nå?
For å få den nyeste informasjonen om flyreiser til Fredrikstad kan du ta en titt på vår reiserådside for COVID-19. Der kan du se mer om gjeldende reiserestriksjoner og om det kreves at du går i karantene ved ankomst.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Fredrikstad?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Fredrikstad, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Fredrikstad med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Fredrikstad, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvor mange flyselskaper tilbyr flyvninger til Fredrikstad?
35 flyselskaper tilbyr flyvninger til Fredrikstad fra minst 110 flyplasser rundt om i verden.
Hvilke flyselskaper har flyvninger til Fredrikstad?
Reisende foretrekker SAS, Norwegian Air Shuttle og Flyr AS når de skal reise til Fredrikstad. Mesteparten av disse flyvningene ankommer fra Trondheim, og ruten betjenes i de fleste tilfeller av SAS.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Fredrikstad?
Det er mye mer komfortabelt å fly til et nytt sted hvis du slipper lange mellomlandinger underveis. Hvis du skal til Fredrikstad, så er det ca. 2369 direkteflyvninger hver uke.
Hvor har de mest populære flyvningene til Fredrikstad avreise fra?
Flyvninger til Fredrikstad fra flyplasser i Gamlebyen, Bergen og Trondheim, er de mest populære.
Hvor lang tid tar det å fly til flyplassen i Fredrikstad?
Hvis du reiser fra Gamlebyen, kommer du til å være i luften i ca. 2 t og 51 min før du lander i Fredrikstad. Fra Bergen tar det ca. 3 t, og fra Trondheim tar flyturen 1 t og 2 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Fredrikstad så rimelig som mulig?
Ikke vent til siste liten med å bestille flyreisen. Dette er et av triksene lure jetsettere bruker for å få de beste prisene. Ved å bestille tidlig er valgmulighetene flere, og flybillettene er billigere. En annen enkel måte å finne de rimeligste prisene på er å undersøke litt nærmere. Hvis destinasjonen har flere enn én flyplass, bør du sjekke hva prisen er for å lande på en av de minst travle. Og sist, men ikke minst: Bestill tidlig hvis du finner en god pris. Prisene kan nemlig endre seg raskt! Med litt kunnskap og litt flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Fredrikstad?
Uansett hvor du reiser fra, kan du få en behagelig flytur hvis du har forberedt deg. Ta en titt på noen av våre tips, slik at du får en bra start på ferien til Fredrikstad.Hva bør pakkes i håndbagasjen?

  • Hemmeligheten bak en problemfri flyreise er å legge en plan for håndbagasjen. La oss begynne med det viktigste: pass, reiseinformasjon, kredittkort og nødvendige medisiner. Deretter bør du pakke noe som får tiden til å gå, som elektroniske enheter eller en spennende bok. Mange tar også med seg ladere, en behagelig nakkepute og et par hodetelefoner. Og til slutt – toalettsaker som tannbørste, ansiktsservietter og en ren t-skjorte er også lurt å ha i håndbagasjen.

Hva bør jeg ikke pakke i håndbagasjen?

  • Dobbeltsjekk at du ikke har en lommekniv som skjuler seg i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt, er eksplosive eller lett antennelige produkter som blekemidler og aerosolbokser samt gelé og væske i beholdere som er større enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Målet ditt er å ha det så behagelig som mulig. Du bør kle deg lagvis med løse, naturlige klær og ta med deg en genser i tilfelle det blir litt kaldt i kabinen. På beina er det lurt å velge et par flate, romslige sko ettersom det er mulig at føttene og anklene hovner opp litt i løpet av reisen. Pakk heller de høye hælene og de tunge turskoene i den innsjekkede bagasjen.
  • DVT (dyp venetrombose) kan komme av inaktivitet over lengre tid og er en blodpropptilstand noen passasjerer kan oppleve på lange flyturer. Den gode nyheten er at det kan være mulig å forebygge. Drikk vann, gå rundt i kabinen så ofte som mulig, og bruk kompresjonsstrømper eller -sokker.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Fredrikstad?
Hemmeligheten er å være forberedt før man skal gjennom sikkerhetskontrollen på flyplassen. På den måten sitter du på flyet til Fredrikstad før du rekker å blunke. Følg disse tipsene for å få en fantastisk start på ferien:

  • Det første du må gjøre er å vise reise-ID og ombordstigningskort i kontrollen. Ha dette i nærheten, så du slipper å lete.
  • Så er det på tide å kle av seg. På en måte. Du må legge ytterklær, belte, nøkler og andre ting som hodetelefoner i en plastkasse og sende kassen gjennom røntgenmaskinen. Alt går raskere hvis du tar av dette når det nærmer seg din tur.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i noen få minutter. Telefon, nettbrett og andre elektroniske enheter skal også gjennomlyses.
  • Har du med deg eau de cologne eller parfyme? Ikke noe problem. Så lenge den er i en beholder på maks. 100 milliliter og ligger i en gjennomsiktig pose, er det OK å ha den med i håndbagasjen.
  • Ved å ha på riktig fottøy kan du spare verdifulle minutter. Tyngre sko må ofte tas av og sendes alene gjennom røntgenmaskinen. Har du på lette joggesko, slipper du ofte dette.
  • Flyselskapene tillater ikke at du pakker med lommekniver eller andre skarpe gjenstander i bagasjen du skal ha med på flyet. Hvis du må ha med deg slike ting, må du pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Fredrikstad
AnkomstflyplassTorp
Ankomstflyplassens IATA-kodeTRF
AnkomstbySandefjord
Pris for flyreisen276 kr

Populære flyvninger til Fredrikstad

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 154 kr for enveisflyvninger og 277 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines