Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Fredrikstad

Vis alle leiebiler i Fredrikstad

Gode tilbud på leiebiler i Fredrikstad

Fredrikstad ligger flott plassert i Østfold, og omtales ofte som Norges første renessanseby. Byen ble grunnlagt av Frederik II av Danmark i 1567, og i dag bor det rundt 80 000 innbyggere i byen (2014). Egentlig er byen en gjenoppbygging av gamle Sarpsborg, og det var først 1569 byen tok i bruk navnet Fredrikstad.

I en såpass stor by som Fredrikstad er det ikke noe problem å ordne seg med en leiebil. Det er en rekke forskjellige steder i sentrum av byen som driver med bilutleie. Benytter du deg av Expedia når du skal ordne leiebil har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Fredrikstad.

Litt mer om Fredrikstad

Fredrikstad er kjent for sin flotte gamle bydel, Gamlebyen – som faktisk er en av Norges mest populære attraksjoner. Det er mange små, koselige butikker i de gamle bygningene som utgjør Gamlebyen, og på torget er det på lørdagene et stort marked. På sommerstid er det veldig mange som tar turen til Fredrikstad, så det kan være lurt å ordne seg med hotell i Fredrikstad i god tid før man reiser. Husk også at om du bestiller pakkereiser til Fredrikstad, kan du spare enda mer

Dersom du liker museer, vil du nok sette pris på at det er flere trivelige museer i Fredrikstad. På Fredrikstad Museum er det en permanent utstilling som tar for seg byens historie. På museet er det også et eget aktivitetsrom for barn, hvor barna kan lage hoppetau og prege sine egne mynter.

Utforsk Fredrikstad i leiebilen

Selv om det er mye spennende å oppleve i sentrum av Fredrikstad, kan det være svært praktisk med leiebil når man skal besøke Fredrikstad. Dersom du bor langt unna byen og skal fly til Fredrikstad for å komme deg til Fredrikstad, er det sannsynlig at du lander på Oslo Lufthavn, som er Norges hovedflyplass. Mange velger å leie bil på flyplassen for deretter å kjøre til Fredrikstad, men det er også mulig å ta tog fra flyplassen og til Fredrikstad.

Rundt Fredrikstad er det flott natur man kan benytte seg av, og med en leiebil er det mye lettere å komme seg rundt til de mange forskjellige stedene. Det er også flere kjøpesentre i utkanten av Fredrikstad sentrum, noe som gjør det praktisk med leiebil.

Ta en tur til Sverige i leiebilen

Fredrikstad ligger ikke langt fra den svenske grensen, og med leiebil kan du ta en dagstur til Sverige for å handle billig mat og drikke – rett og slett dra på en ordentlig ”harrytur”. Strömstad, som er den nærmeste større svenske byen, er kjent som selve midtpunktet for norsk harryhandel, og fra Fredrikstad tar det bare 45 minutter å kjøre til Strömstad.

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Det er mange byer i nærheten av Fredrikstad, men spesielt Oslo egner seg godt som reisemål for en dagstur. I hovedstaden er det mange spennende attraksjoner og svært gode muligheter for shopping. Gå opp Karl Johans gate og til Aker Brygge, hvor du kan slappe av med et måltid eller noe godt å drikke i sola. Det tar i overkant av én time å kjøre fra Fredrikstad til Oslo.

Utforsk Fredrikstad

Utforsk Fredrikstad med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!