Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Fredrikstad

Vis alle leiebiler i Fredrikstad

Gode tilbud på leiebiler i Fredrikstad

Fredrikstad ligger flott plassert i Østfold, og omtales ofte som Norges første renessanseby. Byen ble grunnlagt av Frederik II av Danmark i 1567, og i dag bor det rundt 80 000 innbyggere i byen (2014). Egentlig er byen en gjenoppbygging av gamle Sarpsborg, og det var først 1569 byen tok i bruk navnet Fredrikstad.

I en såpass stor by som Fredrikstad er det ikke noe problem å ordne seg med en leiebil. Det er en rekke forskjellige steder i sentrum av byen som driver med bilutleie. Benytter du deg av Expedia når du skal ordne leiebil har du gode muligheter til å finne en billig leiebil i Fredrikstad.

Litt mer om Fredrikstad

Fredrikstad er kjent for sin flotte gamle bydel, Gamlebyen – som faktisk er en av Norges mest populære attraksjoner. Det er mange små, koselige butikker i de gamle bygningene som utgjør Gamlebyen, og på torget er det på lørdagene et stort marked. På sommerstid er det veldig mange som tar turen til Fredrikstad, så det kan være lurt å ordne seg med hotell i Fredrikstad i god tid før man reiser. Husk også at om du bestiller pakkereiser til Fredrikstad, kan du spare enda mer

Dersom du liker museer, vil du nok sette pris på at det er flere trivelige museer i Fredrikstad. På Fredrikstad Museum er det en permanent utstilling som tar for seg byens historie. På museet er det også et eget aktivitetsrom for barn, hvor barna kan lage hoppetau og prege sine egne mynter.

Utforsk Fredrikstad i leiebilen

Selv om det er mye spennende å oppleve i sentrum av Fredrikstad, kan det være svært praktisk med leiebil når man skal besøke Fredrikstad. Dersom du bor langt unna byen og skal fly til Fredrikstad for å komme deg til Fredrikstad, er det sannsynlig at du lander på Oslo Lufthavn, som er Norges hovedflyplass. Mange velger å leie bil på flyplassen for deretter å kjøre til Fredrikstad, men det er også mulig å ta tog fra flyplassen og til Fredrikstad.

Rundt Fredrikstad er det flott natur man kan benytte seg av, og med en leiebil er det mye lettere å komme seg rundt til de mange forskjellige stedene. Det er også flere kjøpesentre i utkanten av Fredrikstad sentrum, noe som gjør det praktisk med leiebil.

Ta en tur til Sverige i leiebilen

Fredrikstad ligger ikke langt fra den svenske grensen, og med leiebil kan du ta en dagstur til Sverige for å handle billig mat og drikke – rett og slett dra på en ordentlig ”harrytur”. Strömstad, som er den nærmeste større svenske byen, er kjent som selve midtpunktet for norsk harryhandel, og fra Fredrikstad tar det bare 45 minutter å kjøre til Strömstad.

Opplev nærliggende byer i leiebilen

Det er mange byer i nærheten av Fredrikstad, men spesielt Oslo egner seg godt som reisemål for en dagstur. I hovedstaden er det mange spennende attraksjoner og svært gode muligheter for shopping. Gå opp Karl Johans gate og til Aker Brygge, hvor du kan slappe av med et måltid eller noe godt å drikke i sola. Det tar i overkant av én time å kjøre fra Fredrikstad til Oslo.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Fredrikstad

Hva er den beste prisen på leiebil i Fredrikstad?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Fredrikstad 671 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Fredrikstad?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Fredrikstad er 685 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Fredrikstad?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Fredrikstad?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Fredrikstad

Utforsk Fredrikstad med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!