Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Sarpsborg

Vis alle leiebiler i Sarpsborg

Gode tilbud på leiebiler i Sarpsborg

Om Sarpsborg

Sarpsborg ligger i Østfold og tilhører regionen Nedre Glomma. Sarpsfossen og Borg – det tidligere navnet på byen gitt av Olav den Hellige i 2016 – er opphavet til det navnet byen har i dag. Borg var fra 1016 til 1030 hovedstaden i Norge, og grunnet sine mange soldager kalles Sarpsborg ofte for solbyen. Historie, byvandring, friluftsliv og aktiviteter for hele familien er blant ting man kan oppleve om man velger å reise på tur til Sarpsborg.

Leiebil i Sarpsborg

Man kan enkelt finne bilutleie i Sarpsborg. Man kan oppsøke ulike selskaper som tilbyr en rekke biler til ulike priser og størrelser. Har man behov for informasjon kan man sende en forespørsel via nettsidene til de ulike aktørene på forhånd for å finne ut hva som er tilgjengelig på det aktuelle tidspunktet.

Bilutleie fra Moss lufthavn

Moss lufthavn, Rygge, er Sarpsborgs nærmeste flyplass og ligger kun 32 kilometer og en halvtimes kjøretur unna. Dersom du har behov for leiebil for å komme til Sarpsborg fins det flere leiebilselskaper tilgjengelige på flyplassen. Ønsker man et bredere flytilbud kan man også fly via Oslo lufthavn, Gardermoen. Det er enkelt å oppsøke et utleiefirma på flyplassen og booke en flyreise til Sarpsborg på denne måten, og det tar ikke mer enn cirka halvannen timer i bil.

Sarpsborg med og uten bil

Har du lagt ferien til Sarpsborg er mulighetene mange for opplevelser og attraksjoner. Kulturminnet Hafslund hovedgård, fra 1758, er en av Norges fineste herregårder og har vært besøkt av mange kongelige. I sommerhalvåret arrangeres guidet omvisning for publikum. Solbergtårnet er et landemerke man får øye på så snart man ankommer Østfold og befinner man seg her kan man se kulturminnene spredt utover. Kommer du kjørende langs E6 kan du ikke unngå å stoppe for å se på landskapet og ta turen til toppen av tårnet. Har du leiebil i Sarpsborg kan du lett komme deg rundt å ta inn mange flotte severdigheter.

Med leiebil i Sarpsborg kan man lett forflytte seg blant de mange byene som ligger korte kjøreturer unna. Man kan reise til Halden for å beskue den historiske Fredriksten festning, eller Fredrikstad, for å se den populære Gamlebyen med sine kafeer, gallerier og yrende folkeliv. Man kan reise direkte til Moss fra Rygge og se flotte strender, sjø og kulturlandskap. Juli 2016 markerer Sarpsborgs tusenårsjubileum med stor folkefest i Hafslundsparken. 1000 år siden kong Olav oppdaget et nes i Sarpsfossen, som senere skulle legge grunnlaget for en kongsgård – en borg – Sarpsborg.

Er du på ferie med barn vil en tur innom Superland lett falle i smak! Badeland med sklier og leker, og superland med klatrevegg, ballbinge og labyrint er blant ting å boltre seg på. Aktivitetssenteret er en del av Quality Hotel & Resort og ligger kun fem minutters kjøring utenfor byen og er et flott alternativ om man ser etter hotell i Sarpsborg.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Sarpsborg

Hva er den beste prisen på leiebil i Sarpsborg?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Sarpsborg 1,797 kr.

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Sarpsborg?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Sarpsborg er 1,880 kr.

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Sarpsborg?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Sarpsborg?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Sarpsborg

Utforsk Sarpsborg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!