Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

De beste leiebiltilbudene i Sarpsborg

Vis alle leiebiler i Sarpsborg

Gode tilbud på leiebiler i Sarpsborg

Om Sarpsborg

Sarpsborg ligger i Østfold og tilhører regionen Nedre Glomma. Sarpsfossen og Borg – det tidligere navnet på byen gitt av Olav den Hellige i 2016 – er opphavet til det navnet byen har i dag. Borg var fra 1016 til 1030 hovedstaden i Norge, og grunnet sine mange soldager kalles Sarpsborg ofte for solbyen. Historie, byvandring, friluftsliv og aktiviteter for hele familien er blant ting man kan oppleve om man velger å reise på tur til Sarpsborg.

Leiebil i Sarpsborg

Man kan enkelt finne bilutleie i Sarpsborg. Man kan oppsøke ulike selskaper som tilbyr en rekke biler til ulike priser og størrelser. Har man behov for informasjon kan man sende en forespørsel via nettsidene til de ulike aktørene på forhånd for å finne ut hva som er tilgjengelig på det aktuelle tidspunktet.

Bilutleie fra Moss lufthavn

Moss lufthavn, Rygge, er Sarpsborgs nærmeste flyplass og ligger kun 32 kilometer og en halvtimes kjøretur unna. Dersom du har behov for leiebil for å komme til Sarpsborg fins det flere leiebilselskaper tilgjengelige på flyplassen. Ønsker man et bredere flytilbud kan man også fly via Oslo lufthavn, Gardermoen. Det er enkelt å oppsøke et utleiefirma på flyplassen og booke en flyreise til Sarpsborg på denne måten, og det tar ikke mer enn cirka halvannen timer i bil.

Sarpsborg med og uten bil

Har du lagt ferien til Sarpsborg er mulighetene mange for opplevelser og attraksjoner. Kulturminnet Hafslund hovedgård, fra 1758, er en av Norges fineste herregårder og har vært besøkt av mange kongelige. I sommerhalvåret arrangeres guidet omvisning for publikum. Solbergtårnet er et landemerke man får øye på så snart man ankommer Østfold og befinner man seg her kan man se kulturminnene spredt utover. Kommer du kjørende langs E6 kan du ikke unngå å stoppe for å se på landskapet og ta turen til toppen av tårnet. Har du leiebil i Sarpsborg kan du lett komme deg rundt å ta inn mange flotte severdigheter.

Med leiebil i Sarpsborg kan man lett forflytte seg blant de mange byene som ligger korte kjøreturer unna. Man kan reise til Halden for å beskue den historiske Fredriksten festning, eller Fredrikstad, for å se den populære Gamlebyen med sine kafeer, gallerier og yrende folkeliv. Man kan reise direkte til Moss fra Rygge og se flotte strender, sjø og kulturlandskap. Juli 2016 markerer Sarpsborgs tusenårsjubileum med stor folkefest i Hafslundsparken. 1000 år siden kong Olav oppdaget et nes i Sarpsfossen, som senere skulle legge grunnlaget for en kongsgård – en borg – Sarpsborg.

Er du på ferie med barn vil en tur innom Superland lett falle i smak! Badeland med sklier og leker, og superland med klatrevegg, ballbinge og labyrint er blant ting å boltre seg på. Aktivitetssenteret er en del av Quality Hotel & Resort og ligger kun fem minutters kjøring utenfor byen og er et flott alternativ om man ser etter hotell i Sarpsborg.

Utforsk Sarpsborg

Utforsk Sarpsborg med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!