Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Roadtripper på trover

Strandhoteller i Fredrikstad

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Strandhoteller i Fredrikstad

Hankø Hotell & Spa
3 out of 5
Vikaneveien 405, Hanko, Fredrikstad, Østfold
Prisen er 1 450 kr per natt
3.4/5Good! (67 anmeldelser)
Hankø sist I august.

"Trivelig hotell med de fasiliteter vi var ute etter. Rommene var veldig slitt og skrek etter oppussing. Det er også veldig lytt imellom rommene. Trivelig og serviceminded personell. Kunne vært flere retter å velge blant til middag, men middagen var veldig romantisk med koselig pianospill. Sitter ..."…"

Anmeldelse skrevet 2. sep. 2019

Hankø Hotell & Spa
Finner du ikke det du leter etter?
Strandhoteller: Vi har flere hoteller av denne typen. Finn det som passer deg.
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: Strandhoteller - Hoteller i Fredrikstad

Søk etter hoteller i Fredrikstad på Expedia.no. Du finner enkelt dine hoteller i Fredrikstad ved å hjelp av en av metodene nedenfor:

  • Se våre utvalgte hoteller i Fredrikstad.
  • Bruk kartet til å finne et hotell i det nabolaget du foretrekker i Fredrikstad.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Fredrikstad. Velg type, kjede eller hotellklasse fra enkel (1 stjerne) til luksuriøs (5 stjerner) i Fredrikstad.
  • Angi dine reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på hoteller i Fredrikstad – så lenge de varer.

Ofte stilte spørsmål

Er Fredrikstad et bra valg for strandløver?
Finn ditt ideelle overnattingssted i Fredrikstad – et reisemål som har massevis å by på for de som kommer hit på strandferie. Siden du kan velge mellom 20 hoteller og andre overnattingssteder, burde det være en smal sak å finne et et som passer for deg.
Hva er det beste overnattingsstedet for en strandferie i Fredrikstad?
Gamlebyen Hotell- Fredrikstad er et populært overnattingssted 3 stjerner og strand i nærheten. et hotell kan dessuten friste med 2 restauranter og et innendørsbasseng. For å nyte ferien ved vannet kan du ta turen til Vispen badeplass eller Enhus.
Hvordan er værsesongene i Fredrikstad?
Hvis været er avgjørende for deg, kan denne oversikten over gjennomsnittlig nedbørsmengde og temperatur gjøre det enklere å bestemme reisedatoene dine.De varmeste månedene er vanligvis juli og juni, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -2 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Fredrikstad er 953 mm.
Hva kan man se og gjøre rundt Fredrikstad?
Når du har funnet deg til rette på overnattingsstedet, har du sikkert lyst til å komme deg ut for å oppleve hva Fredrikstad har å by på. Hvis du ønsker å finne de beste strendene, burde du sjekke ut Vispen badeplass eller Enhus. Sett av tid til å besøke de lokale severdighetene som Nye Fredrikstad stadion og Gamlebyen Geit Og Fjærkreavlslag. Du kan også ta turen til Gamle Fredrikstad Golfklubb eller Oslofjorden.
Hvordan er det best å komme seg rundt i Fredrikstad?
For å komme deg til Fredrikstad er det lettest å fly til Sandefjord (TRF-Torp). Denne flyplassen ligger 39,1 km unna sentrum. Hvis du vil bevege deg utenfor området, kan du ta toget fra Fredrikstad togstasjon.

Flere reisealternativer