Formentera

Hoteller i Formentera

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Hoteller i Formentera

Sa Pedrera Suites & Spa
3.5 out of 5
Unnamed Road off Carrer de s'Espalmador, Formentera, Formentera
Hent priser
4.6/5Enestående! (17 anmeldelser)
Flott hotell og god service

"Anbefales!"…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2018

Sa Pedrera Suites & Spa
Apartamentos Sabina Playa
2 out of 5
Avda. Mediterránea, 2, Formentera, Formentera
Hent priser
3.8/5Bra! (66 anmeldelser)
Great location, clean and friendly

"We are coming back to this hotel every year. Its a great location for exploring everything on the island. It's simple and with a fantastic view and balcony to watch the sunset.. The rooms are simple but clean and with good size. See You next summer, Sabina Playa."…"

Anmeldelse skrevet 1. aug. 2019

Apartamentos Sabina Playa
Hostal Casbah
2 out of 5
Es Mal Pas, s/n, Formentera, Formentera
Hent priser
4.6/5Enestående! (38 anmeldelser)
Great hotel

"The hotel was actually a lot better then expected. Very nice and cozy hotel which are made up of several white houses in addition to the main building. Nice restaurant, pool and lounge area which really will make you relax. Cons: - Not in walking distance to any of the cities on the island, but not ..."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2015

Hostal Casbah
Hotel Los Rosales
3 out of 5
Av. Miramar 55, Es Pujols, Formentera
633 kr
per natt
24. nov.–25. nov.
4.4/5Fantastisk! (185 anmeldelser)
Supert hotell

"Flott, nyoppusset hotell. Super plassering. Nær by og strandmuligheter. God frokost. Flott, enkelt rom"…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2018

Hotel Los Rosales
Pinos Playa Suites
3 out of 5
Camino de los Arenales Km 11, Formentera, Formentera
Hent priser
4.6/5Fantastisk! (7 anmeldelser)

"Superfijn appartement, goede ligging, vlakbij strand, winkeltje met verse groenten en brood en van alles zeer dicht bij. Appartement zag er relatief nieuw uit, geen slijtage te zien. Ik zat er alleen in en had meer dan genoeg ruimte. Uitrusting was minimaal maar voldoende. Enige minpuntjes die ik ..."…"

Anmeldelse skrevet 16. sep. 2019

Pinos Playa Suites
Hotel Club Sunway Punta Prima
3 out of 5
Playa Es Pujols, Es Pujols, Formentera, Formentera
Hent priser
4.3/5Utmerket! (295 anmeldelser)
Rent hotell, komfortable senger

"Fint og rent hotell med komfortable senger. Oppkobling til nett fungerte veldig dårlig. Kort afstand til Es Pujols og en fin strand, men anbefaler Playa Illetas. Maten var ok men ble litt lei av frokosten."…"

Anmeldelse skrevet 18. nov. 2014

Hotel Club Sunway Punta Prima
Insotel Hotel Formentera Playa
4 out of 5
Playa Migjorn s/n, San Francisco Javier, Formentera, Formentera
Hent priser
4/5Veldig bra! (295 anmeldelser)
Barnevennlig hotell

"Barnevennlig hotell, mye all inclusive. For par uten barn vil jeg anbefale noe annet da det blir en del støy men ellers rent og god service"…"

Anmeldelse skrevet 17. aug. 2018

Insotel Hotel Formentera Playa
Insotel Club Maryland - All Inclusive
3 out of 5
Playa Migjorn, San Francisco Javier, Formentera, Formentera
Hent priser
4/5Veldig bra! (326 anmeldelser)

"Animazione Top, cibo buono e in quantità industriale, personale alla reception, in sala e ai bar sempre gentile, cordiale e con il sorriso pronto. Unica pecca se si vuole essere critici sono le condizioni interne dei bungalow che sono un po datati e avrebbero bisogno di una "rinfrescata" cmq la pulizia ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. sep. 2019

Insotel Club Maryland - All Inclusive
RIU La Mola
4 out of 5
Playa Migjorn 1, Formentera, Formentera
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (641 anmeldelser)
Supert opphold- total avslapping og god mat

"Hotellet har veldig bra standard og maten som serveres på halvpensjon er veldig bra og variert! Vi var veldig fornøyd med oppholdet og fikk det vi var på jakt etter; total avslapping i fine omgivelser med god mat!"…"

Anmeldelse skrevet 11. jul. 2012

RIU La Mola
Apartamentos Castaví
4 out of 5
C./ Espalmador 57, Es Pujols, Formentera, Formentera
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (114 anmeldelser)
Sentralt og bra hotell

"Nyoppusset og fint anlegg. Rommene som var vendt mot gata var også nye og godt utstyrt, men de rommene som vendte mot sjø og basseng var mye kjekkere. Pass på at du får disse. God frokost. Fint utgangs til å se resten av øya ."…"

Anmeldelse skrevet 13. okt. 2016

Apartamentos Castaví
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Formentera
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotell på Formentera: Formentera er en koselig liten øy med færre turister og mindre natteliv enn på naboøya Ibiza. Når du bestiller hotellrom på Formentera, er det bare å glede seg til flotte sandstrender, krystallklart vann, vakkert landskap og spennende severdigheter, som fyrtårnet La Mola.

Det finnes mange hoteller å velge mellom – som seg hør og bør på en populær ferieøy. Så når du skal bestille overnatting på Formentera, er det bare å velge og vrake. Det vanligste er å leie en leilighet, men du kan også velge et hotell, vandrerhjem eller en privat feriebolig.

Det er foreløpig ikke mulig åfly til Formentera. Du må i stedet fly til Ibiza lufthavn (IBZ) på naboøya, Alicante lufthavn (ALC) eller Valencia lufthavn (VLC) på fastlandet og deretter ta ferje den siste delen av veien. Mange synes det er en god idé å leie bil på Formentera, slik at det blir enklere å komme seg til og fra overnattingsstedet og rundt omkring på øya.

Overnatting på Formentera for større grupper

Uansett om du reiser med vennegjengen eller familien, kan du velge mellom mange romslige overnattingsmuligheter med flere soveplasser. De fleste velger å bo i leilighet, som ofte ligger i lyse og middelhavsinspirerte bungalower. Du finner alt fra ettromsleiligheter med åpen planløsning til bungalower med syv soveplasser. Ofte får du tilgang til utendørsbasseng og restaurant, og hvis du holder øynene åpne, kan du til og med finne leiligheter som tilbyr barnepass.

Luksuriøse hoteller på Formentera

Formentera har alt du behøver for en luksuriøs weekend, og kan friste med nydelige strender, vakker natur og flotte luksushoteller, noe som sikrer den perfekte badeferien. På et firestjerners hotell på Formentera kan du ofte velge og vrake blant restauranter med forskjellige temaer og flere bassenger, og som regel har de også et barnevennlig basseng for de aller minste. På Formentera er det nemlig luksus for hele familien som gjelder! Hotellene har barnepass, overvåkede barneaktiviteter i barneklubben og en egen lekeplass. Dessuten får du ofte tilgang til sportsfasiliteter for hele familien, som utendørs tennisbaner.

Billig overnatting på Formentera

Hvis du reiser på budsjett, er utvalget litt mindre, men det er ingen hindring for å sette sammen en ferie på Formentera som virkelig gir valuta for pengene. Øya har for eksempel flere vandrerhjem, der du kan overnatte til en rimelig pris. Som oftest bor man på private rom med eget bad, og ikke på felles sovesaler. Billige hoteller på Formentera omfatter alt fra hjemmekoselige rom på vandrerhjem med én stjerne til flotte rom på trestjerners vandrerhjem med egen bar og tilgang til både utendørsbasseng og sykkelleie.

Ting å gjøre i nærheten av hotellet på Formentera

På Formentera er det kritthvite sandstrender og krystallklart vann så langt øyet kan se. Du kan kose deg med sol, bading og vannsport på populære strender som Playa de Ses Illetes og Playa de Llevant eller på den litt mer bortgjemte og idylliske stranden Playa de Es Pujols.

Formentera er ikke bare kjent for sine fine strender, men byr også på vakkert landskap med mange flotte utsiktsplasser, som det er enkelt å utforske ved å leie sykkel eller moped. Du kan for eksempel nyte utsikten fra La Mola-fyrtårnet, som beskrives i Jules Vernes verk «En reise gjennom solsystemet».

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Formentera