Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Uruguay

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Uruguay

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Uruguay

Om Uruguay

Føl deg som den ultimate globetrotter på ferie i Uruguay. Dette vakre søramerikanske landet har flotte katedraler, historiske palasser og strender i massevis. Palmer, gode biffer og frisk frukt er dette lille landets spesialiteter. Dra til Montevideo og besøk Iglesia de las Carmelitas, Plaza Independencia og Andes-museet. Tilbring litt tid på avslappende Playa Sere i Carmelo. Utforsk ferieanlegg, kasinoer og livlige strender i feriebyen Punta del Este. Trenger du hjelp til å finne ut hvordan du reiser i Uruguay på den riktige måten? Expedia.no har fantastiske tilbud på flyreiser til Uruguay og overnattinger. Ta ut kartet og bli med å utforske ukjente territorier med massevis av moro og billige priser.

Fly til Uruguay

Hvorfor risikere å gå glipp av de beste spesialtilbudene ved å utsette billettkjøpet enda en dag? Bruk et øyeblikk på å angi reisedatoer og reisemål i vårt online bookingverktøy nå med det samme. Vi lover at du aldri mer trenger å besøke flere nettsteder for å finne garantert laveste pris. En hel verden av spesialtilbud venter deg akkurat nå. Vi samarbeider med alle større flyplasser og flyselskaper for å kunne levere de mest allsidige og kostnadseffektive alternativene til reiseglade mennesker over hele verden.

Beste innreisealternativ

Vi anbefaler å gjøre som de fleste besøkende og finne billetter til Carrasco internasjonale lufthavn (MVD) i hjertet av Uruguay. Bruk våre eksklusive rabattilbud til å planlegge en reise til denne populære og praktiske flyplassen, uten å bli overveldet av høye priser. Uansett hvor i landet du planlegger et besøk, kan vi hjelpe deg med å ta fly fra Carrasco lufthavn helt uten problemer.

Bestill billige billetter til Uruguay nå

Er du klar for å droppe bryet med å sette sammen en ferie selv til fordel for en pakkereise? La oss hjelpe deg med å kombinere flyturen til Uruguay med et opphold på et av de beste hotellene. Vi vil være der og svare på alle spørsmålene dine underveis. Vi kan ikke love at så gode tilbud varer veldig mye lenger. Planlegg en sydende søramerikansk ferie med lave priser fra Expedia.no i dag.