Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 895 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Fly til Peru

Flyvninger til Peru

Peru er et spennende land i Sør-Amerika som har mye å by turister på. Hovedstaden i landet er Lima, og sannsynligheten er stor for at det er her du lander i Peru. Når du skal kjøpe deg flybillett, er det en god idé å bruke søkeverktøyet her på Expedia.no. Med verktøyet er det enkelt å finne billige flybilletter til byene i landet, samtidig som det er enkelt å kjøpe flybillett. Hvorfor ikke bestille hotell i Peru samtidig som fly? Da kan du nemlig spare enda mer!

Et utendørs museum

En ferie til Peru er som å reise til et stort utendørs museum. Det er utrolig mye spennende å se i landet. De aller fleste som drar til Peru, har planer om å få med seg Machu Picchu i løpet av oppholdet. Det er nok inkaenes spektakulære byggverk, og da spesielt Machu Picchu, de fleste nordmenn forbinder med Peru.

Flyreiser til Peru fra flyplasser i Norge

Det er ikke noen liten flyreise du legger ut på når du skal på ferie til Peru. Det er i hovedsak to flyplasser nordmenn flyr til når de skal til Peru, og det er flyplassen i Lima, som er hovedstaden, og flyplassen i Cuzco, som ikke er langt fra Machu Picchu. Mens du til Lima kan slippe unna med en flyreise på i overkant av 15 timer, er turen til Cuzco stort sett en del timer lenger. Selv om du bare skal til Cuzco, vil du stort sett alltid mellomlande i Lima.

Som nordmann trenger du ikke visum for å reise til Peru på ferie i opptil 90 dager. Det er imidlertid viktig at passet ditt er gyldig seks måneder frem i tid fra dagen du reiser til landet. Passet ditt er eneste gyldige ID-bevis du har i Peru, så ta godt vare på det. Et tips er å ta en kopi av passets første side, som du oppbevarer et annet sted enn passet – i tilfellet du skulle være uheldig å miste det.

Jorge Chavez internasjonale flyplass

Dette er landets hovedflyplass, og den er Perus største med i overkant av 15 millioner passasjerer årlig. Den har alt du forventer deg av fasiliteter på en stor flyplass, som butikker, restauranter, kiosker og andre tjenester. Flyplassen ligger elleve kilometer fra Limas sentrum, og du kan benytte deg av buss, drosje eller T-bane for å komme deg inn til sentrum. Dersom du skal ha leiebil i Peru, er det et godt tips å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Alejandro Velasco Astete internasjonale flyplass

Det er denne flyplassen du flyr til for å komme deg nærmest mulig Machu Picchu med fly. Hvert år er omtrent 2,5 millioner passasjerer innom flyplassen, og de aller fleste av disse er turister. Flyplassen ligger bokstavelig talt midt i byen, så du bruker ikke mange minuttene fra flyplassen til hotellet ditt i Cuzco. Både drosjer og busser er tilgjengelig for å komme deg fra flyplassen til reisemålet ditt.