Billige flybilletter til Peru

De beste byene å besøke i Peru

Billige flyreiser til Peru

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 4 686 kr for enveisflyvninger og 6 764 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

SAS
Lufthansa
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
United
United
United
United
SAS
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta
Delta

Fly til Peru

Flyvninger til Peru

Peru er et spennende land i Sør-Amerika som har mye å by turister på. Hovedstaden i landet er Lima, og sannsynligheten er stor for at det er her du lander i Peru. Når du skal kjøpe deg flybillett, er det en god idé å bruke søkeverktøyet her på Expedia.no. Med verktøyet er det enkelt å finne billige flybilletter til byene i landet, samtidig som det er enkelt å kjøpe flybillett. Hvorfor ikke bestille hotell i Peru samtidig som fly? Da kan du nemlig spare enda mer!

Et utendørs museum

En ferie til Peru er som å reise til et stort utendørs museum. Det er utrolig mye spennende å se i landet. De aller fleste som drar til Peru, har planer om å få med seg Machu Picchu i løpet av oppholdet. Det er nok inkaenes spektakulære byggverk, og da spesielt Machu Picchu, de fleste nordmenn forbinder med Peru.

Flyreiser til Peru fra flyplasser i Norge

Det er ikke noen liten flyreise du legger ut på når du skal på ferie til Peru. Det er i hovedsak to flyplasser nordmenn flyr til når de skal til Peru, og det er flyplassen i Lima, som er hovedstaden, og flyplassen i Cuzco, som ikke er langt fra Machu Picchu. Mens du til Lima kan slippe unna med en flyreise på i overkant av 15 timer, er turen til Cuzco stort sett en del timer lenger. Selv om du bare skal til Cuzco, vil du stort sett alltid mellomlande i Lima.

Som nordmann trenger du ikke visum for å reise til Peru på ferie i opptil 90 dager. Det er imidlertid viktig at passet ditt er gyldig seks måneder frem i tid fra dagen du reiser til landet. Passet ditt er eneste gyldige ID-bevis du har i Peru, så ta godt vare på det. Et tips er å ta en kopi av passets første side, som du oppbevarer et annet sted enn passet – i tilfellet du skulle være uheldig å miste det.

Jorge Chavez internasjonale flyplass

Dette er landets hovedflyplass, og den er Perus største med i overkant av 15 millioner passasjerer årlig. Den har alt du forventer deg av fasiliteter på en stor flyplass, som butikker, restauranter, kiosker og andre tjenester. Flyplassen ligger elleve kilometer fra Limas sentrum, og du kan benytte deg av buss, drosje eller T-bane for å komme deg inn til sentrum. Dersom du skal ha leiebil i Peru, er det et godt tips å avtale at leiebilen skal hentes på flyplassen.

Alejandro Velasco Astete internasjonale flyplass

Det er denne flyplassen du flyr til for å komme deg nærmest mulig Machu Picchu med fly. Hvert år er omtrent 2,5 millioner passasjerer innom flyplassen, og de aller fleste av disse er turister. Flyplassen ligger bokstavelig talt midt i byen, så du bruker ikke mange minuttene fra flyplassen til hotellet ditt i Cuzco. Både drosjer og busser er tilgjengelig for å komme deg fra flyplassen til reisemålet ditt.

❓ Kan jeg avbestille flybestillingen min til Peru på grunn av COVID-19??

✔️ Reglene vil variere fra partner til partner, men mange av dem dekker reiser til områder med høye virusforekomster. Datoene og reisemålene endrer seg ofte, etterhvert som situasjonen utvikler seg, så det er viktig at reisende sjekker med flyselskapet hvis de har en kommende reise. Besøk vår kundeserviceportal for å lære mer om hvilke regler som gjelder for din flyreise til Peru.


❓ Hva er den beste måten å finne billige flyreiser til Peru som har fleksible endringsregler.

✔️ På grunn av COVID-19 gir mange av våre gode flyselskap-partnere avkall på endringsgebyrer for nye, kvalifiserte bestillinger til Peru, så vurder å filtrere etter disse flyselskapene når du søker etter billige flyreiser til Peru!


❓ Hva er noen av de generelle tipsene for reisende som skal til Peru under COVID-19-utbruddet?

✔️ De fleste av våre hoteller i Peru tilbyr gratis avbestilling, så du bør vurdere å bestille refunderbare hotelopphold, heller enn opphold som ikke kan refunderes. Bare se etter «gratis avbestilling»-merket under søket ditt. Prisene kan variere, men akkurat nå mener vi at fleksibilitet er det viktigste.


✔️ Når du kjøper flybilletter til Peru, bør du huske å sjekke det som står med liten skrift, siden endringer enten kan være umulige eller medføre et høyt endringsgebyr, avhengig av hvilken type billett du velger. Pass på at du leser vilkårene og retningslinjene for billetten din før du gjennomfører kjøpet.