Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Tur til Elba

Planlegger du en reise til Elba? Vår reiseguide for Elba er et bra sted å begynne dersom du vil vite mer om Elba. Les videre for å skape din pefekte reise til Elba.

Skal du bestille en ferie, weekendtur eller pakkereise til Elba så kan vår omfattende reiseguide hjelpe deg med å få så mye som mulig av besøket ditt. Finn billige reiser til Elba og les om alt fra de beste hotellene og be beste årstidene å reise, til ting å gjøre og steder å besøke. Med så mye å se og gjøre kommer du sikkert til å ønske at du hadde mer tid i Elba for å rekke over alt. Selvom du kanskje allerede har vært i Elba venter det alltid alltid nye spennende opplevelser på deg der. Har du bestilt en weekendtur og skal reise til Elba for første gang gir vår guide deg muligheten til å bli mer kjent med området før du reiser. Du finner inspirasjon om museer, butikker, markeder, barer og restauranter og anbefalinger av ulike byturer. Vi lister opp alle de beste turene og aktivitetene i Elba, og du kan bestille dem her hos oss. Vil du få en bedre følelse av området og hotellets beliggenhet kan du se på kartet over Elba. Vi har markert viktige severdigheter og landemerker slik at du kan bestille et hotell med den perfekte beliggenheten for deg - og du kan alltid tilpasse det til ditt budjett og dine forventninger. Om du ønsker deg det perfekte været under besøket ditt i Elba kan vår værstatistikk vise deg hvordan forholdene skifter i løpet av året, slik at du kan velge det perfekte tidspunktet på året å reise. Har du ikke funnet det perfekte hotellet i Elba enda? Du kan bla gjennom hele vårt hotelltilbud på kartet eller filtrere hotellene etter dine ønsker slik at du garantert finner det rette hotellet for deg i Elba. Vi tilbyr hoteller for en hver smak, fra luksushotell og familiehotell til de aller beste alternativene for forretningsreisende. Du kan se anmeldelser fra Expedias og Trip Advisors gjester for hvert hotell, hvilket gjør valget enklere for deg. Trenger du et fly til Elba, har vi en rekke ulike alternativer. Du kan også sammenligne fly til Elba ved å se på tiden, ukedagen og ulike flyselskaper for å finne det flyet som passer deg og dine reisebehov best. Du bør alltid ta en titt på våre pakkereiser og spesialtilbud på fly og hotell, ettersom du kan spare penger når du bestiller begge samtidig. Vil du utforske Elba og nærliggende områder kan det væra en god ide å leie en bil. Vi har alt fra små biler som passer i byen og familiebiler, til luksusbiler av alle typer, og henting og avlevering på flyplassen kan ordnes. Det beste er å bestille en leiebil sammen med med fly og/eller hotell så sparer du penger. Les videre dersom du ønsker mer inspirasjon om ting du kan gjøre i Elba. Kort og godt - Expedia.no har alt du trenger for reisen din!


De beste hotelltilbudene i Elba

Vis alle de 979 overnattingsstedene i Elba
Hotel Le Acacie 1 106 kr
Anmeldelse skrevet 6. jun. 2014
Mer informasjon
 
Hotel Le Acacie

Hotel Le Acacie

Spiaggia di Neregno, Capoliveri, LI
   
  4,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjerner

  Det var som å komme inn i en katakombe når vi kom inn på rommet. Mørkt, trist og slitt. Beliggenheten var det eneste som var tilfredstillende. Dette skulle liksom være ett firestjerners hotell, men vi klarte kun å finne 2 av de fire stjernene..... Hotellet anbefales ikke

  Uappala Club & Resort Lacona 1 052 kr
  Anmeldelse skrevet 25. jul. 2018
  Mer informasjon
   
  Uappala Club & Resort Lacona

  Uappala Club & Resort Lacona

  Viale dei Golfi, 544B, Lacona, Capoliveri, LI
    
   3,3 av 5
   4.0 av 5.0 Stjerner

   Poor standard and location. Please note that there is an extra mandatory fee upon check-in in order to use the facilities. The breakfast consists of white bread, cereal and cakes.

   Grand Hotel Elba International 1 246 kr
   Anmeldelse skrevet 4. aug. 2016
   Mer informasjon
    
   Grand Hotel Elba International

   Grand Hotel Elba International

   Località Naregno, Capoliveri, LI
     
    4,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjerner

    Vi hadde supre 6 dager på Grand Hotel Elba International. Rommet var fint for 4 personer. Badet var fint. Rent og pent. Godt utvalg ved frokostbuffet. Et flott badeområde med oppbygd brygge for stuping/hopping i sjøen. Gratis kanoutleie. Fin taubane til/fra stranda. Hotellet har også basseng og trimrom ...

    Residence Elite - Self Catering 1 384 kr
    Anmeldelse skrevet 4. sep. 2018
    Mer informasjon
     
    Residence Elite - Self Catering

    Residence Elite - Self Catering

    Via Fucini, 299, Campo nell'Elba, LI
      
     4,2 av 5
     3.0 av 5.0 Stjerner

     Aspetti positivi: Ottimo rapporto qualità/prezzo. Posizione ideale all'interno di Marina di Campo. Ampio parcheggio. Bici, piscina e ping pong a disposizione. Animali ammessi. Organizzazione di attività settimanali. Personale cordiale ed accogliente. Debolezze: La struttura è un po' datata. L'odore ...

     Marina Garden Hotel 1 738 kr
     Anmeldelse skrevet 8. okt. 2018
     Mer informasjon
      
     Marina Garden Hotel

     Marina Garden Hotel

     Viale cerboni 1, Marciana Marina, Provincia di Livorno
       
      4,2 av 5
      0.0 av 5.0 Stjerner

      Das Hotel ist ein Stadthotel un die Insel gut zu erkunden.

      Hotel Fabricia
      Anmeldelse skrevet 27. jun. 2019
      Mer informasjon
       
      Hotel Fabricia

      Hotel Fabricia

      Golfo di Portoferraio, Portoferraio, LI
        
       3,6 av 5
       4.0 av 5.0 Stjerner

       Mi è piaciuto tutto veramente perfetto. Se vogliamo fare un appunto la spiaggia andrebbe curata meglio.

       Gabbiano Azzurro 1 255 kr
       Anmeldelse skrevet 21. jul. 2017
       Mer informasjon
        
       Gabbiano Azzurro

       Gabbiano Azzurro

       Viale Principe Amedeo 48, Marciana Marina, LI
         
        4,4 av 5
        3.0 av 5.0 Stjerner

        We spent one night here on our way to Corsica. This was a good place to land. Next to the hotel Lupi rents out motorbikes. Highly recommended as well.

        Acquaviva Park Hotel
        Anmeldelse skrevet 7. jul. 2019
        Mer informasjon
         
        Acquaviva Park Hotel

        Acquaviva Park Hotel

          
         4,0 av 5
         3.0 av 5.0 Stjerner

         ottima struttura in bellissima posizione gestori gentilissimi ottima pulizia

         De beste tilbudene på fly

         Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.