Starten på sidens hovedinnhold
Tur-retur-ikon
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger


Billige flyreiser til Elba

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Populære flyvninger til Elba

Disse prisene var tilgjengelige i løpet av de siste 7 dagene. Prisene står oppført per person, tur-retur, for det nevnte tidsrommet. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår gjelder.

Fly til Elba

Flyvninger til Elba

Elba er en italiensk øy som ligger rundt 10 km utenfor Toscana. Øya er en del av nasjonalparken Arcipelago Toscano, og det var også hit Napoleon ble forvist i 1814. Ved å benytte et av søkeverktøyene på Internett kan du enkelt finne billige reiser til Elba. Her kan du nyte et mildt middelhavsklima og rolige feriedager.

Flyreiser til Elba

Når du skal fly til Elba lander du mest sannsynlig på Galileo Galilei internasjonale lufthavn i Pisa. Dette er den største flyplassen i Toscana. Hvis du skal benytte leiebil i Elba, kan du hente bilen allerede på flyplassen. Da kan du også oppleve litt mer av vakre Toscana på veien til Elba.

Det er også en noe mindre flyplass på fastlandet i Toscana, nemlig Peretola internasjonale lufthavn i Firenze. Selve Elba har også en egen liten flyplass – Marina di Campo lufthavn. Noen få aktører flyr hit, så ønsker du å komme helt frem med fly, lar det seg gjøre.

Opplevelser i Elba

Elba har mange fantastiske strender langs hele kystlinjen, så her kan du boltre deg i havet og nyte solen. Ta en tur til Monte Capanne, øyas høyeste fjell, som rager i overkant av 1 000 meter over havet. Det er flotte muligheter for å sykle rundt på øya, eller hva med å bli med på hvalsafari i Middelhavet? Det er også flere palass og fort du kan besøke på øya. Med et par billige flybilletter til Elba kan du utforske stedet og den flotte naturen her.

Fly til Elba

Når du har flybilletter til Elba og flyr direkte fra Oslo til flyplassen i Pisa, tar flyturen rundt tre timer. Flyturen tar deg over Alpene, så husk å få med deg dette majestetiske synet. Har du en mellomlanding, tar turen gjerne opp til fem timer.

Galileo Galilei internasjonale lufthavn har det meste du kan ønske deg av fasiliteter. Her er det mange butikker og spisesteder å velge mellom. Flyplassen tilbyr gratis trådløst Internett for alle passasjerer i 60 minutter. Det er eget stellerom her hvis du reiser med små barn. I tillegg finner du både treningssenter og frisør på flyplassen.

Fra Pisa til Piombino, hvor du finner fergene som går ut til Elba, er det 112 km hvis du kjører med bil. Fergene anløper flere forskjellige havnebyer rundt på Elba, og lengden på fergeturen avhenger av hvilken havn du anløper.

Overnatting på Elba

Det er et stort utvalg av hoteller på Elba, bare i de aller minste landsbyene kan det være vanskelig å finne en seng å sove i. Hvis du ønsker å bruke mye tid på stranda, bør du velge et hotell på vestsiden av øya. Det sies nemlig at de fineste strendene ligger her.

Elba er ikke veldig stor, og kystlinjen er på bare 147 km. Landskapet er variert med alt fra fjell og klipper, til skoger og kritthvite strender. Tempoet er litt roligere her enn på fastlandet, og du kan selv avgjøre hvor aktiv ferien din skal være. En flyreise til Elba lar deg oppleve en fantastisk naturpark og et variert landskap.