Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Hoteller i Elba

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Elba

Arthotel Gabbiano Azzurro due
Viale Principe Amedeo 94, Marciana Marina, Provincia di Livorno
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 1 187 kr per natt
8.6 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (9 anmeldelser)

"Rooms are big staff is friendly. Breakfast is ok nothing special. Location do the pool is next to the street which is noisy. The beach here isn’t big or nice to be used so Procchio is your nearest one."…"

Anmeldelse skrevet 27. sep. 2019

Arthotel Gabbiano Azzurro due
Hôtel Sant'Andrea, The Originals Relais (Relais du Silence)
Sant Assunta 103, Marciana, LI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 799 kr per natt
13.24 km fra sentrum
4.5/5Wonderful! (15 anmeldelser)

"Fantastisk hotell i et område som kan ta pusten fra deg! Hotellet ligger fint til på toppen av et lite tettsted med mange hoteller og en del resturanter. Frokosten er god, middagen på hotellresturanten er også det, og det gjorde at vi ofte valgte å spise middagen vår der. Vi hadde ikke leiebil, og ..."…"

Anmeldelse skrevet 24. jul. 2019

Hôtel Sant'Andrea, The Originals Relais (Relais du Silence)
Hotel La Perla del Golfo
4 out of 5
Via Della Cicala 1, Marciana, LI
Prisen er 1 475 kr per natt
3.77 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (29 anmeldelser)

"Les + : le petit-déjeuner, la piscine, la proximité de la plage Les - : chambre petite"…"

Anmeldelse skrevet 28. aug. 2019

Hotel La Perla del Golfo
Hotel Plaza
4 out of 5
Localita Fanaletto, 1, Porto Azzurro
Prisen er 1 144 kr per natt
8.31 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (24 anmeldelser)

"Ottima posizione , bella struttura accogliente e pulita. Personale gentilissimo"…"

Anmeldelse skrevet 2. feb. 2020

Hotel Plaza
Hotel Villa Ottone
5 out of 5
Localita Ottone, 4, Portoferraio, LI
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 3 195 kr per natt
6 km fra sentrum
4.2/5Very Good! (60 anmeldelser)
Hotel Otone was a nice experience!

"Hotel Otone was a nice experience! Everything from the beach bar, the restaurant by the pool, the villa bar and the hotel restaurant ( were we only had breakfast) was a nice experience. The service we experienced was top notch, real Italian hospitality. The surroundings are beautiful."…"

Anmeldelse skrevet 15. sep. 2019

Hotel Villa Ottone
Residenza Sant'Anna del Volterraio
Localita Bagnaia, Rio, LI
Hent priser
6.85 km fra sentrum
4/5Very Good! (63 anmeldelser)
Hotell med fine, rolige omgivelser. Nær stranden.

"Fint hotell med hyggelig betjening. Ligger lite sentralt. Vurder leiebil for å komme seg litt rundt og se andre områder. Få restauranter i nærheten, og kun et minimarked med svært begrenset utvalg av mat og drikke."…"

Anmeldelse skrevet 5. aug. 2018

Residenza Sant'Anna del Volterraio
Hotel Baia Imperiale
4 out of 5
Via della Costa, 5121 - Loc. Cavoli, Campo nell'Elba, LI
Prisen er 961 kr per natt
9.85 km fra sentrum
4.1/5Very Good! (21 anmeldelser)

"Non avrà piscina palestra o altre amenities ma è in una posizione meravigliosa a due passi dalla spiaggia di cavoli . terrazza colazione cena con bellissima vista"…"

Anmeldelse skrevet 20. sep. 2019

Hotel Baia Imperiale
Hotel Fabricia
4 out of 5
Golfo di Portoferraio, Portoferraio, LI
Prisen er 897 kr per natt
5.09 km fra sentrum
3.8/5Good! (56 anmeldelser)

"tutto molto curato e preciso.. personale professionale clima accogliente"…"

Anmeldelse skrevet 25. sep. 2019

Hotel Fabricia
Baia Bianca Suites
La Biodola 16, Portoferraio, LI
Prisen er 5 613 kr per natt
3.26 km fra sentrum
4.4/5Wonderful! (16 anmeldelser)

"La struttura bellissima, perfetta. Curata in ogni minimo dettaglio. Suite arredata con estremo gusto e molto pulita. Ottima e di qualità la colazione. Personale cordialissimo ed efficiente. Siamo partiti con la voglia di ritornare. Complimenti a tutti."…"

Anmeldelse skrevet 15. jun. 2019

Baia Bianca Suites
La Turistica
2 out of 5
Localita Punta Morcone, Capoliveri, LI
Prisen er 584 kr per natt
8.46 km fra sentrum
3/5 (5 anmeldelser)
Une véritable carte postale

"Une superbe vue. Une île à découvrir."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2015

La Turistica
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Elba
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Elba

Hotell Elba: Det er lett å finne overnatting på Elba. Det fins en rekke ulike hoteller og prisklasser. Avhengig av preferanser og ønsker kan du enkelt finne et hotell som oppfyller ditt behov, enten du er på opplevelsesreise eller på ferie med familien. Ved tidlig bestilling fins det gode muligheter for å finne billige hoteller på Elba.

Setter du pris på natur, sport og utendørsaktiviteter er Elba et perfekt reisemål. Enten du ønsker å snorkle, ta deg en løpetur eller en fottur i det fri er mulighetene mange på Elba. Hvite sandstrender, bratte klipper og flotte dykkeområder lokker mange eventyrlystne sjeler til den vakre øya.

Reise og overnatting på Elba

Øya Elba ligger 20 kilometer utenfor Toscana og har et areal på cirka 224 kvadratkilometer. Når du skal bestille overnatting er valgene mange. Øya er blant de tre største øyene i Italia, og er kjent for å være øya som Napoleon ble forvist til i 1814. Elba var eget fyrstedømme under Napoleon I fra 1814 til 1815, men han tok senere makten i Paris og tapte slaget på Waterloo i juni 1815. Etter Wienerkongressen ble Elba innlemmet i Kongedømmet Italia i 1861.

Hvis du skal fly til Elba, kan du fly til Elba lufthavn. Herfra kan du enkelt reise til sentrum med buss eller taxi. Har du behov for leiebil er dette lett å ordne på flyplassen eller i sentrum. Det er ikke noe problem å finne leiebil på Elba .

Hoteller på Elba

Elba har et areal på cirka 224 kvadratkilometer og har en kystlinje på 147 kilometer, og det finnes mange muligheter for overnatting på øya. Man finner både luksushoteller, all-inclusive hoteller, familiehoteller og spa-hoteller. Andre overnattingsmuligheter er å booke feriebolig eller ferieleiligheter. Du finner lett noe som passer din lommebok og dine behov. Det finnes mange muligheter for billig overnatting på Elba.

Aktiviteter og severdigheter på Elba

Er du glad i ekte naturopplevelser bør du dra på tur til Elba. Ta turen til havets bunn ved Coralline, eller utforsk Pablo’s Peaks. Dersom du trenger en guide er det enkelt å finne en erfaren dykker på øya. Begir du deg ut å en reise under vann kan du oppleve rike marine miljøer i middelhavet. Dersom du ikke ønsker å bli våt, kan kanskje en tur i seilbåt friste? Eller kanskje du har lyst å prøve vindsurfing? Om havet ikke er det som lokker mest, er Elba perfekt for en oppdagelsesferd på to hjul. Det fins en rekke veier og stier som er tilrettelagt for sykkelturer, og det finnes mange utsiktspunkter og ting å se.

Selv om Elba er kjent for sine mange utendørsaktiviteter er det også andre turistattraksjoner som lokker, som museer og historiske spor tilbake til gammel tid. Ønsker du å reise til Italia kan du med å være ute i god tid sikre deg gode tilbud og legge alt til rette for en behagelig ferie.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet for et opphold i Elba?
Grand Hotel Elba International er en favoritt blant Expedia-reisende. Et hotell 4 stjerner kan blant annet friste med 2 utendørsbassenger og spa med full service. Ifølge anmeldelser på nettstedet vårt er Hotel Le Acacie og Resort le Picchiaie også to gode valg for reisen din.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Elba hvis jeg må avbestille?
Ja, de aller fleste hotellbestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før hotellets avbestillingsfrist, som ofte er 24 eller 48 timer før innsjekking. Hvis du egentlig ikke kan få en refusjon for bestillingen din, finnes det en mulighet for at du kan avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Angi datoer, klikk på <<Søk>>, og filtrer deretter på <<Gratis avbestilling>> for å få de beste tilbudene i Elba.
Hvilket overnattingssted er et bra valg for en budsjettvennlig tur til Elba?
Basert på anmeldelser er Hotel Rio Sul Mare et populært overnattingssted med 3 stjerner. et hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant.
Hvilket overnattingssted er best for en familieferie i Elba?
B&B Vista Mare er et populært valg for familier på Expedia. Dette bed & breakfast-hotellet kan blant annet friste med gratis wi-fi og gratis sprinkelsenger. Andre valgmuligheter for reiser med barn er Belmare og Grand Hotel Elba International. Attraksjoner som Isola D’Elba Tennis Club og Elba akvarium passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Elba?
Appartamenti Napoleon er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. en leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet en restaurant og tekjøkken på rommet. Belmare er også et alternativ hvis du skal ha med kjæledyret ditt.
Hva er det beste hotellet for en strandferie i Elba?
Grand Hotel Elba International er et populært overnattingssted 5 stjerner og privat strand. et hotell kan dessuten friste med 3 restauranter og et utendørsbasseng. To andre alternativer nær stranden er Hotel Biodola og Hotel Airone del Parco e delle Terme. Hvis du vil slappe av ved vannet, kan du ta turen til Lacona-stranden eller Biodola strand.
Hva er det beste luksuriøse overnattingsstedet i Elba?
Hotel Hermitage har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som vil skjemme bort seg selv litt. et hotell kan blant annet friste med privat strand og 3 restauranter. Et annet eksklusivt overnattingssted for turen din er Hotel Villa Ottone.
Hva er det beste golfhotellet i Elba?
Allegroitalia Elba Golf er et populært overnattingssted. en leilighet kan friste med blant annet en golfbane og kjøkken på rommet. Hvis du vil bo nær en golfbane når du først er her, er Hotel Hermitage også et bra alternativ. Du kan spille golf på Acquabona Elba Golf Club i løpet av ferien.
Hva er det beste spahotellet i Elba?
Camping Village Canapai er blant de beste spahotellene med restaurant, helsestudio, gratis barneklubb og bar/lounge. Nyt en avslappende ettermiddag i badstuen eller dampbadet. Elba har også andre populære spahoteller, som Hotel Del Golfo og Hotel Desiree.
Hvordan er det å bo på et overnattingssted i Elba?
Elba har mye å tilby sine besøkende, blant annet de arkeologiske stedene, marinaen og akvariet. Turister kan også oppleve mye mer her, blant annet skogsområdene. I Elba kan du velge mellom 2228 hoteller og andre overnattingssteder.
Hvilke severdigheter er mest populære i Elba?
Elba mineralpark, Villa San Martino og Portoferraio arkeologisk museum er noen av kulturattraksjonene i byen. Attraksjoner som Isola D’Elba Tennis Club, Elba akvarium og Porto Azzurro dykkesenter er moro for barn i alle aldre. Her finner du dessuten severdigheter som Arcipelago Toscano nasjonalpark turistsenter, Misericordia kirke og Villa romana di Capo Castello.

Nylige anmeldelser i Elba

Flere reisealternativer