Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Den dominikanske republikkKaribia

Tropiske strender, surfing, storslått fjellandskap og en vennlig velkomst venter besøkende til dette øyreisemålet i hjertet av Det karibiske hav.

Reis til Den dominikanske republikk, som ligger i Det karibiske hav og deler sine idylliske øyomgivelser med Haiti. Se flotte fjelltopper, frodige regnskoger og kolonibyer med fantastiske strender. Det blir antatt at Taíno-folket har bodd på øya siden det 7. århundre. I 1492 etablerte Christopher Columbus Amerikas første europeiske bosetting her.

Santo Domingo er den fascinerende hovedstaden i Den dominikanske republikk. Utforsk landemerker fra kolonitiden, kjøp halvedelsteiner, besøk museer og se spennende baseballkamper. Rusle langs vannet i Malecón, hvor du finner kafeer, barer med livemusikk og tradisjonelle "merengue"-klubber. Under 2 timers kjøring fra hovedstaden ligger Concepción de la Vega, en by som er kjent for å arrangere landets mest livlige karneval.

Mange turister reiser direkte til strandbyene, og det med god grunn. På sørøstkysten finner du Bávaro og Punta Cana, som begge har hvite sandstrender, hotellkomplekser med alt inkludert og fantastiske golfbaner. Besøk Jaragua nasjonalpark, som ligger på øyas sørvestlige halvøy Barahona, for å finne uberørte strender.

På nordkysten finner du Playa Dorada, et kompleks bestående av hoteller, bassenger, restauranter og barer. Puerto Plata ligger også i nærheten, der strand møter viktoriansk arkitektur. Strendene i Cabarete har utmerkede forhold for vind- og kitesurfing. En del av øyas flotteste kystlinje ligger på Samana-halvøya, inkludert Playa Rincón med sine palmer. Se knølhvaler fra halvøya om vinteren eller bad med de majestetiske pattedyrene ved Banco de la Plata.

Men Den dominikanske republikk er mer enn bare strender. Ta en fottur til toppen av Pico Duarte i fjellkjeden Cordillera Central. Se krokodiller og iguaner i Enriquillo-innsjøen. Ta en ridetur til fossene i Jarabacoa.

Du kommer til Den dominikanske republikk ved å fly til en av øyas seks internasjonale flyplasser. Du kommer deg rundt på øya med buss og taxi. Du kan også leie bil, scooter og sykkel. Landet har en behagelig gjennomsnittstemperatur på 25 °C, selv om orkaner kan forekomme mellom august og september. Opplevelser, historie og avslapping samt sol hele året gjør Den dominikanske republikk til et populært feriereisemål.

Den dominikanske republikk – populære byer

Indigenous Eyes økologiske park som inkluderer innsjø
Punta Cana
Kjent for Strender, Underholdning og Avslapping

…"

Grunner til å reise

 • Punta Cana Beach
  Punta Cana Beach
 • Bayahibe-stranden
  Bayahibe-stranden
 • Arena Gorda-stranden
  Arena Gorda-stranden
Las Terrenas som inkluderer kyst
Samana
Kjent for Strender, Avslapping og Hvalsafari

…"

Grunner til å reise

 • Cayo Levantado
  Cayo Levantado
 • Samana-bukten
  Samana-bukten
 • Rincon strand
  Rincon strand
Columbus fyrtårn som inkluderer monument og fyrtårn
Santo Domingo
Kjent for Historiske bygninger, Underholdning og Dans

…"

Grunner til å reise

 • Kunstmuseum
  Kunstmuseum
Santiago
Santiago de los Caballeros
Kjent for Middag, Shopping og Monumenter

…"

Grunner til å reise

 • Gjenreisningsheltenes monument
  Gjenreisningsheltenes monument
Constanza
Kjent for Fjell, Familievennlig og Unesco-steder

…"

Bonao
Kjent for Avsidesliggende, Camping og Ridning

…"

Populære steder å besøke i Den dominikanske republikk

Penang-åsen
Bilde av Penang-åsen

Penang-åsen

Mens du er i Penang-åsen, burde du få med deg de kjente severdighetene Gurney Drive og KOMTAR. Denne byen er også kjent for templene sine og restaurantene sine.

Fort San Felipe
Bilde av Fort San Felipe

Fort San Felipe

Dette festningsverket fra kolonitiden ble tidligere brukt som beskyttelse mot angrep fra pirater. I dag er det et historisk museum som også byr på en spektakulær havutsikt.

Ozama festning
Bilde av Ozama festning

Ozama festning

Denne imponerende festningen, som er den eldste militærbygningen i Amerika, er stedet hvor spanjolene startet flere av erobringene av amerikanske kolonier.

Colon fyrtårn og museum
Bilde av Colon fyrtårn og museum

Colon fyrtårn og museum

Beundre dette storslåtte monumentet, som er til minne om oppdagelsene til Christopher Columbus og mangfoldet i den nye verden.

Catalina Island
Bilde av Catalina Island

Catalina Island

Denne øya, som er et populært sted for de som har lyst på litt fred fra alt bråket i gatene i Los Angeles, har en avslappet stemning og krystallklart vann, noe som raskt får deg til å glemme storbylivet.

27 fosser
Bilde av 27 fosser

27 fosser

Få opp adrenalinet på en spennende opplevelsestur til flere imponerende fossefall.