Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

SamanaDen dominikanske republikk

Nyt den enkle sjarmen i denne havnebyen som trekker til seg turister med en pittoresk kystlynje og skoger, som kan utforskes på hesteryggen eller under en stram line.

Reis på ferie og få kontakt med Den dominikanske republikkens naturlige tilbud i den lille byen Samana ved sjøen. Spaser langs uberørte strender, utforsk skoger eller ta en båttur i bukten.

Du kan begynne hver dag langs Samana El Malecon, byens strandpromenade. Her finner du mange av byens beste restauranter og kaféer, der du kan få deg frokost, lunsj og middag ved bukten.

Bare noen minutters gange fra sentrum av Samana ligger Cayacoa-stranden, som tiltrekker seg hundrevis av besøkende på varme dager. En av områdets vakreste strender kan du få oppleve ved å kjøpe en billett til båten fra havnen i Samana til Cayo Levantatdo. Denne vakre stranden ligger på en øy i bukten, og har utrolig utsikt over den dominikanske kystlinjen.

Ta deg en tur langs Samanas velkjente Los Puentes, som også er kjent som "broene som går ingen steder". Denne gangveien på 1,3 kilometer var ment å skulle lede til et kasino, men fungerer nå som et flott sted der du kan sitte på en benk og se solen gå ned over øya Cayo Vigia.

Noen av regionens beste attraksjoner finner du utenfor bygrensen. Ta naturskjønne dagsturer til mangrovesumpene i Los Haitises nasjonalpark og se delfiner i San Lorenzo-bukten. Lei en guide og ri på hest til den fantastiske El Limon-fossen. Samanas populære zipline-turer gir deg oppkvikkende turer over det frodige skogsområdet, og noen av linene har et fall på 40 etasjer.

Når solen går ned, drar du tilbake til El Malecon, der barer, diskoteker og utendørsterrasser serverer drinker og underholdning.

Samana er en by med alt en moderne reisende trenger. Du finner supermarked, fire banker og god telefon- og Internett-dekning. En internasjonal flyplass ligger ca. 15 minutter unna. Lei en bil for å komme deg rundt utenfor Samana..

Hvor du bør bo i Samana

La Iglesia, Las Terrenas, Den dominikanske republikk

La Iglesia

Når du først er i La Iglesia, bør du ta turen til severdigheter som La Iglesia-stranden og Punta Popy-stranden.

La Iglesia
El Centro, Las Terrenas, Samana, Den dominikanske republikk

El Centro

Skal du til El Centro, bør du få med deg severdigheter som Plaza Rosada kjøpesenter og Beach Garden Plaza.

El Centro

De mest populære hotellene i Samana

Anslått pris for 1 natt og 2 voksne
Viva Wyndham V Samana - All-Inclusive Resort, Adults Only
Viva Wyndham V Samana - All-Inclusive Resort, Adults Only
4.5 out of 5
Blvd Turistico, Bahia de Coson, Las Terrenas, Samana

Dette resort-overnattingsstedet ligger ved stranden i Las Terrenas og 24 kilometer unna El Salto del Limon.

4.2/5Excellent! (171 anmeldelser)

"Beautiful beach and grounds. Very friendly and helpful staff. Very good food."…"

Anmeldelse skrevet 29. jan. 2020

Viva Wyndham V Samana - All-Inclusive Resort, Adults Only
Bahia Principe Grand Cayacoa - All Inclusive
Bahia Principe Grand Cayacoa - All Inclusive
4.5 out of 5
Loma De Puerto Escondiao, Samana, Samana

Dette resort-overnattingsstedet ligger ved stranden i Samana og få skritt fra Cayacoa-stranden og Samana-bukten. Samana hvalmuseum ligger 1,3 kilometer ...

4.1/5Very Good! (367 anmeldelser)

"Bra opphold på hotellet! Fine rom, veldig god mat, hyggelig og imøtekommende personale. Anbefales! Litt lite område og aktiviteter sammenlignet med andre resorts"…"

Anmeldelse skrevet 1. jul. 2019

Bahia Principe Grand Cayacoa - All Inclusive
Bahia Principe Luxury Cayo Levantado - All Inclusive
Bahia Principe Luxury Cayo Levantado - All Inclusive
4 out of 5
Isla De Cayo Levantado, Samana, Samana

Dette resort-overnattingsstedet ligger ved stranden i Samana og 2 kilometer unna Playa Las Flechas og Cayo Levantado. Marine Life Experience, Cayo Levantado ...

4.6/5Exceptional! (263 anmeldelser)

"The people were so happy. Everything was clean. I highly recommend for a bit older people. Not much to do for younger once and no entertainment. The food was great, but I must say that I expected better. It was great, but not a wow."…"

Anmeldelse skrevet 13. mar. 2020

Bahia Principe Luxury Cayo Levantado - All Inclusive

Populære severdigheter i Samana

Cayo Levantado
Bilde av Cayo Levantado

Cayo Levantado

3/5(1 anmeldelse)

Gå utendørs og opplev naturen ved Cayo Levantado, et populært stoppested i Samana. Dette romantiske området er kjent for sine mange restauranter og har strender som passer fint til en spasertur.

Samana-bukten
Bilde av Samana-bukten

Samana-bukten

Gå utendørs og opplev naturen ved Samana-bukten, et populært stoppested i Samana. Dette romantiske området har strender det er hyggelig å gå langs, samt et godt underholdningstilbud du også bør oppleve.

Rincon strand
Bilde av Rincon strand

Rincon strand

Denne avsidesliggende og plettfrie, hvite sandstranden som er omgitt av palmer og fjell blir ofte omtalt som en av de beste strendene i verden.

Byer som minner om Samana