Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Brighton

Se de 6 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Brighton

Ting å gjøre i Brighton

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Brighton har å by på! Hvis du planlegger en tur til Brighton kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Brighton sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Brighton-aktiviteter

Brighton er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Brighton og gjør det lekende lett å utforske Brighton. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Brighton som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Brighton

Brighton tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Brighton å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Brighton.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Brighton men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Brighton

Kemptown

Kemptown kan friste med blant annet vakker sjøutsikt. Du bør også få med deg severdigheter som Brighton-marinaen og Brighton Beach (strand).

StrenderLHBT-vennligVennlige folk

Brighton sentrum

Brighton sentrum kan friste med både vakre strender og trivelige barer. Du bør også få med deg Brighton Museum and Art Gallery (museum og kunstgalleri) og Brighton Royal Pavilion (historisk bygning) mens du utforsker byen.

Vennlige folkSjøBarer

Seafront

Mange som reiser til Seafront, skryter av vakre strender, trivelige barer og spennende butikker. Når du utforsker byen, bør du også få med deg Brighton Beach (strand) og Brighton Pier.

Vennlige folkSjøStrender

The Lanes

Både vakre strender og god mat står på menyen i The Lanes. Du bør også sette av tid til å få med deg Chapel Royal og Friends Meeting House.

StrenderShoppingFamilievennlig

Montpelier

Vakre strender, hyggelige kaféer og spennende butikker er noe av det mange liker ved Montpelier. Selv om det ikke er så mange severdigheter i området, er det ikke langt til populære steder som Churchill Square Shopping Centre (kjøpesenter) og Brighton Museum and Art Gallery (museum og kunstgalleri).

Vennlige folkStrenderKafeer