Billige flybilletter til Brighton

Billige flyreiser til Brighton

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 821 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Scandinavian Airlines
Widerøe
Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
KLM
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
KLM
KLM

Fly til Brighton

Skal du fly til Brighton eller et annet reisemål? De fleste av oss liker å ha valgfrihet når vi skal ut og reise, og Expedia.no tilbyr et stort utvalg av flyreiser. Dette gjør at du kan sette sammen reisen din på den måten som passer deg best, uansett hvilket flyselskap og hvilken reiseklasse du foretrekker. Du bestemmer selv om du vil reise morgen eller kveld, inkludere en mellomlanding eller fly direkte til det endelige reisemålet. Valget er ditt!

Det er heller ingen tvil om at Expedia er det beste valget hvis du for eksempel skal finne billige flybilletter til Brighton. Vi søker gjennom vårt store utvalg av flyselskaper og -ruter for å finne den beste prisen for deg, slik at reisen din blir billigst mulig. Hos oss vil det aldri være noe problem å finne billige flyreiser til Brighton eller andre steder, og dermed får du mer å rutte med på ferieturen din. En annen fordel ved å bestille hos Expedia er at våre kundebehandlere står klare til å hjelpe deg døgnet rundt, noe som gjør at du kan fly til Brighton eller et av våre andre reisemål i visshet om at du alltid vil bli godt tatt vare på.

Ofte stilte spørsmål

Hva heter flyplassen i Brighton?
London (LGW-Gatwick) er den eneste flyplassen i nærheten av denne byen.
Hvor langt er det til London (LGW-Gatwick) fra sentrum av Brighton?
Reisen fra LGW til sentrum av Brighton er rimelig lang. Du må reise 35 km før du ankommer hotellet.
Kan jeg fly til Brighton nå?
Tar du en titt på vår reiserådside for COVID-19, finner du nyttig informasjon om reiserestriksjonene som gjelder for Brighton, før flyet letter. Der legges det ut informasjon om alt fra helseråd til karantenekrav, så du kan holde deg oppdatert.
Hvor kan jeg få mer informasjon om hvordan jeg endrer eller avbestiller flyreisen min til Brighton?
For mer informasjon om hvordan du endrer eller avbestiller flyreisen din til Brighton, gå til kundeserviceportalen.
Hvordan finner jeg billige flyreiser til Brighton med fleksible regler for endring?
Mange flyselskaper gir deg muligheten til å endre flyreisen uten å måtte betale et gebyr. Det eneste du betaler, er mellomlegget mellom den opprinnelige flyreisen og den nye flyreisen du velger. Når du søker etter flyreiser til Brighton, kan du velge filteret <<Ingen gebyrer for endring>>.
Hvilken flyplass er det best å reise til i Brighton?
Reisende som planlegger å reise til Brighton, kan velge å dra til to hovedflyplasser. London (LHR-Heathrow) ligger 75 km fra sentrum, og LGW ligger 35 km unna.
Hvor mange flyselskaper har flyvninger til Brighton?
101 flyselskaper flyr til Brighton fra 274 flyplasser i hele verden.
Hvilke flyselskaper tilbyr flyvninger til Brighton?
Aer Lingus og British Airways er blant de ledende flyselskapene som betjener ruten til Brighton. Reisende velger ofte Sørlige Dublin som utreiseby, og Aer Lingus har de fleste flyvningene på denne ruten.
Hvor mange direkteflyvninger er det til Brighton?
Med ca. 7275 direkteflyvninger hver uke, vil du lande i Brighton før du vet ordet av det.
Hvor har de mest populære flyvningene til Brighton avreise fra?
Flere av de mest populære flyvningene til Brighton har avreise fra flyplasser i Gamlebyen, Dublin og Orange.
Hvor lang tid tar det å fly til Brighton?
Hvis du skal reise til Brighton fra Gamlebyen, må du regne med å være i luften i ca. 3 t og 15 min. Reiser du fra Dublin, bør regne med å være i luften i 1 t og 25 min. Fra Orange tar det ca. 5 t og 57 min.
Hvordan gjør jeg flyreisen til Brighton så rimelig som mulig?
Vi vet alle om noen reisende som alltid er heldige og finner kjempebillige billetter uansett hvor ferden går. Vil du vite hvordan de gjør det? De venter ikke til siste liten. En annen fantastisk måte å finne de rimeligste prisene på er å sammenligne alle de forskjellige alternativene. Hvis reisemålet har flere enn én flyplass, bør du sjekke hva det koster å fly til en av de mindre. Og helt til slutt: Bestill tidlig hvis du finner en uimotståelig pris. Billettprisene kan nemlig endres når som helst! Med litt kunnskap og flaks kan de rimelige billettene bli dine.
Hvordan skal jeg komme meg gjennom flyturen til Brighton?
Hvis du ikke forbereder deg, kan det være utfordrende å reise. Men det er ingen grunn til panikk. Du kan følge disse tipsene for å få en problemfri start på reisen til Brighton.Dette pakker du i håndbagasjen:

  • Først av alt bør du pakke pass, reiseinformasjon, kredittkort og medisiner. Deretter pakker du noe som får flyturen til å gå litt raskere. For eksempel en god bok og en PC med forskjellige TV-serier du kan se. Satser du på å lade opp med en blund, er en støttende nakkepute og et par øretelefoner også kjekt å ha med seg. Til slutt kan du gjøre plass til tannbørste og ansiktsservietter, så du føler deg opplagt når du ankommer reisemålet.

Ikke pakk dette i håndbagasjen:

  • Sjekk at du ikke har skarpe gjenstander som en saks eller en lommekniv et eller annet sted i håndbagasjen. Andre ting som er forbudt å ta med på flyet, er eksplosive eller lett antennelige produkter som brennstoff og fyrstikker samt gelé og væske i beholdere som rommer mer enn 100 milliliter.

Dette kan du ha på deg på flyet:

  • Den smale midtgangen på et fly er ikke en catwalk. Du bør kle deg i behagelige klær og ta med en cardigan ettersom det pleier å være litt kaldt i kabinen når flyet letter. Lukkede, flate sko er også et bra valg.
  • Det er mange som har hørt om dyp venetrombose (DVT), en blodlevringstilstand som kommer av redusert mobilitet eller inaktivitet. Det er imidlertid mye du kan gjøre for å redusere muligheten for å få det. Du kan ha på et par kompresjonsstrømper eller -sokker, drikke masse vann samt bevege på ben og føtter når du kan. Gå litt rundt eller gjør øvelser når du sitter.

Hvordan kan man komme seg raskt gjennom sikkerhetskontrollen når man skal til Brighton?
Hvis du planlegger litt før du kommer til flyplassen, er det større sjanse for at reisen til Brighton blir enkel og problemfri. Les gjennom våre nyttige tips for hvordan du kommer deg raskt gjennom sikkerhetskontrollen:

  • Du bør ha reisedokumenter og ID på et sted det er lett å komme til. Dette er det første de spør deg om i sikkerhetskontrollen.
  • Så er det på tide å strippe. På en måte. Du må legge belte, ytterklær, nøkler og ting som mynter i en plastkasse og sende kassen gjennom røntgenmaskinen. Alt går raskere hvis du tar alt dette av deg før din tur nærmer seg.
  • Du må koble deg fra den digitale verdenen i noen få minutter. Telefon, laptop og andre elektroniske duppeditter må også gjennomlyses av røntgenmaskinen.
  • Gelé og væske du vil ha med om bord, som tannkrem og parfyme, må være i beholdere som ikke er større enn 100 milliliter. Alt må dessuten få plass i en gjennomsiktig pose på én liter.
  • Det er mulig at du må ta av skoene og sende dem gjennom røntgenmaskinen, så det kan være lurt å ha på sko som er enkle å ta av.
  • Det er ikke tillatt å ha med skarpe gjenstander som kniver om bord. Du må legge dem igjen i sikkerhetskontrollen, så du bør heller pakke dem i bagasjen du skal sjekke inn.

Informasjon om flyreiser til Brighton
AnkomstflyplassGatwick
Ankomstflyplassens IATA-kodeLGW
AnkomstbyLondon
Pris for flyreisen498 kr

Populære flyvninger til Brighton

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 349 kr for enveisflyvninger og 821 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle