Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

Filip Hammarlund på trover

Leiligheter i Åsgårdstrand

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Populære Leiligheter i Åsgårdstrand 

Sarpsborg Apartments
2.5 out of 5
Desiderias vei 43, Sarpsborg
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 990 kr per natt

Denne leiligheten med golfmuligheter ligger i Sarpsborg og 10 kilometer unna Rostadneset, Inspiria Science Center og Samhold. Dessuten ligger Borgarsyssel museum ...

4/5Very Good! (24 anmeldelser)
Senger til besvær

"Bilder inn-og utvendig på nett stemte ikke med leiligheten vi fikk på et loft. Den var helt grei, men sengene var et mareritt. Måtte forsere 20 cm sengekanter i tre, for å komme inn- og ut av sengen. Fire dager etter oppholdet verker vi forsatt i kroppen"…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

Sarpsborg Apartments
Unik Leilighet i Hjertet av Tønsberg
Skiringsalgaten, Tønsberg, Vestfold og Telemark
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Tønsberg og 15 minutters gange unna Oslofjorden, Slottsfjellsmuseet og Haugar Vestfold Kunstmuseum. Dessuten ligger Rosanesstranda ...

Ingen anmeldelser
Schöne Urlaubswoche in Tönsberg

"Helle geschmackvolle und geräumige Mansardenwohnung mit guter Ausstattung (Spül- und Waschmaschine vorhanden). Gute Busanbindung mit Wochenkarte nach Tönsberg. Strände und Badmöglichkeiten in der Nähe."…"

Anmeldelse skrevet 7. aug. 2019

Unik Leilighet i Hjertet av Tønsberg
Royal Apartment Sandefjord City Centre
4 out of 5
Rådhusgata 12, Sandefjord
Prisen er 3 399 kr per natt

Denne leiligheten ligger i Sandefjord og få skritt unna Oslofjorden og Sandefjord museum. Dessuten ligger Olav's Chapel og Bakgaarden kun 5 minutter unna. Sandefjord ...

3.8/5Good! (4 anmeldelser)
Strøken leilighet- tommel opp!

"Strøken leilighet med perfekt beliggenhet midt i sentrum. Vi reiste med 2 barn og huseier hadde gjort i stand med seng til både baby og 4 åring. Det var også barnestol og barneleker tilgjengelig.Det var et stort pluss at alt av barneutstyr fremstod rent og i orden. Vi koste oss og kommer gjerne tilbake ..."…"

Anmeldelse skrevet 6. jul. 2019

Royal Apartment Sandefjord City Centre
Horten Apartment
3 out of 5
Bromsveien 3, Horten
Prisen er 1 171 kr per natt

Denne leiligheten ligger i nærheten av stranden og 10 minutters gange unna Oslofjorden, Tivolistranda og Vollane. Dessuten ligger Rorestrand og Borre Golfbane ...

4/5Very Good! (7 anmeldelser)

"Toalett og dusj ikke særlig innbydende - altfor kompakt løsning - å gå inn på badet etter å ha brukt dusjen fristet ikke"…"

Anmeldelse skrevet 19. okt. 2019

Horten Apartment
Grand Apartment
3 out of 5
OVRE LANGGATE 65, Tønsberg
Hent priser

Denne leiligheten ligger midt i hjertet av Tønsberg og 5 minutters gange unna Oslofjorden og Haugar Vestfold Kunstmuseum. Dessuten ligger Slottsfjellsmuseet ...

5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Fint sted for å overnatte

"Vi trengte kun sted for overnatting og til det var hotellet helt topp. Enkel innsjekk. Rommet var stort nok og av helt grei standard. Rimelig. Vi testet ikke hotellets andre fasiliteter"…"

Anmeldelse skrevet 2. apr. 2018

Grand Apartment
Eksklusiv leilighet Tønsberg Sentrum
3.5 out of 5
Baglergaten 1, Tønsberg
Prisen er 1 282 kr per natt

Denne leiligheten ligger i Tønsberg og få skritt unna Oslofjorden og Haugar Vestfold Kunstmuseum. Dessuten ligger Slottsfjellsmuseet og Rosanesstranda kun 3 ...

Eksklusiv leilighet Tønsberg Sentrum
Premium Apt. City Centrum Sandefjord
4 out of 5
Rådhusgata 11, Sandefjord
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Sandefjord og 5 minutters gange unna Oslofjorden, Sandefjord museum og Bakgaarden. Dessuten ligger Olav's Chapel og Hvalfangstmonumentet ...

4.8/5Exceptional! (4 anmeldelser)

"Fantastisk leilighet, her er alt du trenger for ett hyggelig opphold! Kan virkelig anbefales! Terning kast : 6"…"

Anmeldelse skrevet 26. des. 2019

Premium Apt. City Centrum Sandefjord
2 Roms Overnatting i Holmsbu
Holtnes brygge 2, Hurum, Viken
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Holmsbu og 2 kilometer unna Oslofjorden og Holmsbu billedgalleri. Dessuten ligger Nebba og Holtnesdalen kun 3 kilometer unna.

2 Roms Overnatting i Holmsbu
3 Roms Overnatting i Gressvik
Vikanevn., Fredrikstad, Viken
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Fredrikstad og 2 kilometer unna Oslofjorden, Mærrapanna og Slevikstranda. Dessuten ligger Andersenslippen og Buvikstranda kun 2 kilometer ...

3 Roms Overnatting i Gressvik
Beach Apartment Tønsberg
Karlsvikveien 3 b, Tønsberg
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Tønsberg og få skritt unna Oslofjorden og Skallevoldstranda. Ringshaugstranda ligger 2,6 kilometer unna.

Beach Apartment Tønsberg
Leilighet i Framnes
Framnes, Sandefjord, Vestfold og Telemark
Prisen er 1 071 kr per natt

Denne leiligheten ligger i Sandefjord og 3 kilometer unna Oslofjorden, Hvalfangstmonumentet og Sandefjord museum. Dessuten ligger Olav's Chapel og Bakgaarden ...

Leilighet i Framnes
En Oase, i Sentrym av Tønsberg
Larvikgaten 3a, Tønsberg, Vestfold
Hent priser

Denne leiligheten ligger i Tønsberg og 15 minutters gange unna Oslofjorden og Haugar Vestfold Kunstmuseum. Dessuten ligger Slottsfjellsmuseet og Rosanesstranda ...

En Oase, i Sentrym av Tønsberg
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Åsgårdstrand
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Andre typer overnattingssteder i Åsgårdstrand

Hotel Åsgårdstrand
Hotel Åsgårdstrand
3.5 out of 5
Havnegata 6, Asgardstrand, Horten
Prisen er 1 292 kr per natt
4.3/5Excellent! (137 anmeldelser)
Tipptopp!

"En kjempefin koselig mørk natt i desember spandert på dette hotellet! Fantastisk service og stilig, stort rom. Det eneste er at jeg stanget hode i nattbordslampen opptil flere ganger og fant ingen strømuttak ved nattbordet. Når dette er de trekkene jeg kommer med så kan jeg altså anbefale dette hotellet! ..."…"

Anmeldelse skrevet 22. des. 2019

Hotel Åsgårdstrand
1 Roms Overnatting i Åsgårdstrand
1 Roms Overnatting i Åsgårdstrand
Damgt., Horten, Vestfold og Telemark
5/5Exceptional! (1 anmeldelse)
Prima.

"Alles okay"…"

Anmeldelse skrevet 27. aug. 2018

1 Roms Overnatting i Åsgårdstrand
Scandic Park Sandefjord
Scandic Park Sandefjord
3.5 out of 5
Strandpromenaden 9, Sandefjord
Prisen er 1 090 kr per natt
4.1/5Very Good! (913 anmeldelser)
Fint opphold

"Fornøyd med oppholdet. Fint hotell i fine omgivelsee sentralt i Sandefjord"…"

Anmeldelse skrevet 9. apr. 2020

Scandic Park Sandefjord
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ofte stilte spørsmål

Hvordan er det å bo i leilighet i Åsgårdstrand?
Du finner 9 hoteller og andre overnattingssteder i Horten, men kun et fåtall av dem er leiligheter. Vi kan hjelpe deg i jakten på andre overnattingssteder som kan minne om leiligheter.
Frister det mer å bo i en leilighet enn på et hotellrom?
En leilighet gir deg muligheten til å kunne lage dine egne måltider. I tillegg pleier de å være mer omfattende enn tradisjonelle hotellrom. En leilighet er et godt alternativ for de som reiser alene og ønsker å bo utenfor de største turistfellene, men også for familier som ønsker å benytte seg av de samme bekvemmelighetene som hjemme.
Hvilken leilighet bør jeg leie for oppholdet mitt i Åsgårdstrand?
Dette er noen av våre reisendes favorittleiligheter i området: Sarpsborg Apartments: I Sarpsborg, 29,7 km fra hjertet av Åsgårdstrand. Kan friste med wi-fi, balkong eller terrasse og stue. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) og vaskeritjenester på stedet. Horten Apartment: ligger 7,8 km unna i I Horten. Byr på blant annet wi-fi. Det er dessuten parkering (uten ekstra kostnad) og vaskeritjenester på stedet. Unik Leilighet i Hjertet av Tønsberg: Leiligheten ligger i I Tønsberg, 9,2 km unna. Kan friste med peis. Grand Apartment: ligger 9,8 km unna i I Tønsberg. Byr på blant annet wi-fi. Det er dessuten treningssenter og vaskeritjenester på stedet. Royal Apartment Sandefjord City Centre: Leiligheten ligger i I Sandefjord, 28,1 km fra Åsgårdstrand. Kan friste med vaskemaskin/tørketrommel, wi-fi og smart-TV.
Hvordan er været i Åsgårdstrand?
Været er en av faktorene som kan ha betydning for reiseplanene dine, spesielt hvis du planlegger en lengre reise. De varmeste månedene er vanligvis juli og august, med en gjennomsnittstemperatur på 14 °C, og de kaldeste månedene er januar og februar, med en gjennomsnittstemperatur på -1 °C. Den gjennomsnittlige nedbørsmengden for Åsgårdstrand er 939 mm.
Hva bør jeg se og gjøre i Åsgårdstrand?
Holmsbu billedgalleri er en av de kulturelle attraksjonene i området. Hvis du liker å være utendørs, bør du ta turen til Oslofjorden. Munchs hus og Borre kirke er eksempler på andre severdigheter du finner i nærområdet.
Hvordan er det best å komme seg til og rundt i Åsgårdstrand?
Fly til Sandefjord (TRF-Torp), som ligger 22,7 km unna. Hvis du vil bevege deg litt utenfor området, kan det lønne seg å leie bil.