Bilutleie i Andenes

Søk og sammenlign fra bilfirmaer i Andenes

Bilde tatt av Kerry McGarrity

Sammenlign leiebilselskaper for å spare stort, og bestill fly, hotell og bil sammen for å spare enda mer.

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Få maks fleksibilitet med gebyrfri avbestilling på de fleste leiebiler.

De beste leiebiltilbudene i Andenes

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle leiebiler i Andenes
Se alle biler

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster det for leiebil i Andenes per dag?
Få mye for pengene i Andenes med bilutleiepriser så lave som per dag denne uken.
Kan jeg leie bil på Andenes (ANX-Andoya)?
Du kan finne en leiebil hos Hertz, som ligger i nærheten av Andenes (ANX-Andoya).
Hva skjer hvis jeg må avbestille leiebilen i Andenes?
Avhengig av leiebilkontrakten kan du har rett på en full refusjon. De fleste forhåndsbetalte bestillinger gir mulighet for full refusjon hvis du varsler oss seks timer før henting av bilen. Hvis du har spørsmål du ikke finner svar på i reiseplanen, er vår kundeservice alltid klar til å hjelpe.
Hvor kan jeg dra på biltur fra Andenes?
Når du kjører selv, er det enkelt å oppleve ting i området rundt. Andenes er et bra startsted, men det er mye annet spennende å se også. Bestill en leiebil, sleng bagasjen i bagasjerommet og ta en titt på disse spennende stedene:

  • Tromsø kan friste med en haug av severdigheter og ligger ca. 120 km fra Andenes. Er dette reisens første stopp? Da bør du følge skiltingen mot Tromso Lapland, et av byens høydepunkter.
  • Ca. 120 km unna finner du Narvik, en annen by du bør legge til på reiseplanen din. Du må huske å ta turen til Narvikfjellet når du først er i området.
  • Ingen bilferie er komplett uten et besøk til Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark. Denne vakre naturseverdigheten ligger ca. 300 km fra Andenes. Det er bare å la skuldrene senke seg.

Hvorfor skal jeg leie bil i Andenes gjennom Expedia?
Du kan oppnå store besparelser hos Expedia. Uansett om du er på jakt etter noe til hele vennegjengen eller bare deg selv, kan du sammenligne tilbud fra leiebilselskaper i Andenes. Med våre medlemspriser og eksklusive tilbud kan du finne den lavest mulige prisen. Kombiner leiebilen med hotell og fly for å spare ytterligere. Er du på utkikk etter ting å gjøre i Andenes, kan du også legge til noen aktiviteter og opplevelser i pakkereisen senere.
Hvordan finner jeg de beste tilbudene på bilutleie i Andenes hos Expedia?
Expedia gjør det enkelt å sammenligne gebyrer, priser og leiebilselskaper samt sjekke kundeanmeldelser. Kombiner bestillingen av leiebil i Andenes med hotell eller flyreise for å få enda større besparelser.
Hvor gammel må man være for å leie bil i Andenes?
Sjåfører som er 19 år eller eldre, kan dra på biltur i Andenes. Er du ung, kreves det ofte et ekstra dagsgebyr. Mange utleiebyråer begrenser dessuten utvalget til noen få biler, for eksempel økonomi- og kompaktbiler, og krever at den som leier, kjøper en omfattende forsikring. Du må alltid oppgi riktig alder på hovedsjåføren ved bestilling for å få informasjon om eventuelle ekstra gebyrer og begrensninger.
Hva trenger jeg for å leie bil i Andenes?
Du trenger et gyldig førerkort og kredittkort. Vil du ikke benytte deg av selskapets forsikring? I så fall er det sannsynlig at du må legge frem bevis på egen forsikring. Slike krav kan variere fra selskap til selskap, så du bør lese avtalen nøye.
Hva er den rimeligste prisen på leiebil i Andenes?
Ifølge prisene de siste sju dagene var den laveste dagsprisen for en billig leiebil i Andenes . Den nest laveste var per dag.
Kan jeg leie bil i én måned eller lenger i Andenes?
Expedia gjør det enkelt å bestille en rimelig leiebil for langtidsleie i Andenes. Bare besøk vår side for langtidsleie av biler og oppgi informasjonen din for å gå gjennom alle mulighetene du har.
Hvor kan jeg leie bil i Andenes hvis jeg er under 25?
Hvis du er en ung sjåfør på utkikk etter leiebil i Andenes, bør du lese betingelsene og vilkårene til de forskjellige leiebilselskapene du vurderer. Noen leier kanskje ut biler til sjåfører under 25, og andre ikke. Du må kanskje betale ekstra hvis du er mellom 21 og 24. For å slippe uønskede kostnader ved henting er det lurt å vite hva som gjelder for deg.
Hvilken forsikring bør jeg velge for bilen jeg leier i Andenes?
Ikke glem å se nøye gjennom leverandørens vilkår og betingelser før du betaler, så får du all informasjonen du ønsker om forsikring for leiebil.