Norge kan ha innført reiserestriksjoner i forbindelse med koronasituasjonen.

5 stjerner hoteller i Trondheim

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Trondheim: populære 5 stjerner hoteller

Britannia Hotel
5 out of 5
Dronningens gate 5, Trondheim, Sør-Trøndelag
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
Prisen er 2 397 kr per natt fra 18. okt. til 19. okt.
4.9/5Exceptional! (353 anmeldelser)

"Helt fantastisk hotel."…"

Anmeldelse skrevet 26. jun. 2020

Britannia Hotel

Se lignende 4-stjerners hoteller

Mange 4-stjerners hoteller har de samme fasilitetene som 5-stjerners hoteller. Se alle 4-stjerners hoteller i Trondheim.

Finner du ikke det du leter etter?

Se alle overnattingssteder i Trondheim
Du kan også bruke disse populære filtrene for å begrense søket ditt.
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Reiseguide: 5 stjerner hotell i Trondheim

Hotell med 5 stjerner i Trondheim

Det finnes ingen universell standard for hotell verden over. Den mest brukte kvalitetstandarden gir stjerner fra én til fem, og den gjelder blant annet i Norge. Disse standardene er ganske like i de største landene i Europa. Det samme gjelder for USA og storbyer verden over. Det betyr at her på Expedia vil standarden på hoteller med samme antall stjerner være etter sammenlignbare kriterier som angitt i Norsk Hotellklassifisering.

5-stjerners hotell i Trondheim betyr at hotellet har en eksklusiv og luksuriøs standard. Hotell med fem stjerner i Trondheim er ifølge NHK et fullservicehotell med eksklusiv romstandard og serviceytelser på et høyt nivå. I denne kategorien er resepsjon og romservice tilgjengelig hele døgnet. Frokost er oftest inkludert, og én eller flere restauranter tilbyr lunsj og middag à la carte. All bevertning bør være utenom det vanlige. Det samme gjelder innredning, detaljer og fasiliteter i rom og suiter. Svømmebasseng og/eller spa finnes på hotellet.

Overnattingsstedene med fem stjerner har vakre eller unike bygninger og utsøkt beliggenhet. Mange av dem vil være knyttet til spesielle attraksjoner eller legge vekt på gourmetmat, godt drikke og gjerne romantikk. Felles for disse er at du og dere vil få oppfylt alt dere ikke visste dere ønsket i løpet av oppholdet.

Søk etter et 5 stjerner hotell i Trondheim. Du kan finne overnatting på et billig 5 stjerner hotell i Trondheim ved å følge en av metodene nedenfor.

  • Bruk kartet til å finne et 5 stjerner hotell i det nabolaget du foretrekker i Trondheim.
  • Bruk filtrene til å vise hoteller i et bestemt område i Trondheim. Velg type, kjede eller hotellklasse, fra enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angi reisedatoer slik at vi kan vise de beste tilbudene på 5 stjerner hotell i Trondheim for dine datoer.

Flere reisealternativer

Nylige anmeldelser i Trondheim