Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Sorrento

Se de 21 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Sorrento

Ting å gjøre i Sorrento

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Sorrento har å by på! Hvis du planlegger en tur til Sorrento kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Sorrento sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Sorrento-aktiviteter

Sorrento er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Sorrento og gjør det lekende lett å utforske Sorrento. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Sorrento som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Sorrento

Sorrento tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Sorrento å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Sorrento.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Sorrento men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Sorrento

Sorrento Historisk senter

Gå på shopping, sightseeing eller spis og drikk i trange smug omgitt av italiensk bygninger, som kan dateres tilbake til romersk tid.

KafeerShoppingTur

Sorrento bysentrum

Sorrento bysentrum kan friste med både trivelige barer og vakker sjøutsikt. Du bør også få med deg Sorrento marina og Piazza Tasso mens du utforsker byen.

Vennlige folkMarinaerHavner