Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Sarasota

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Sarasota

Ting å gjøre i Sarasota

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Sarasota har å by på! Hvis du planlegger en tur til Sarasota kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Sarasota sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Sarasota-aktiviteter

Sarasota er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Sarasota og gjør det lekende lett å utforske Sarasota. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Sarasota som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Sarasota

Sarasota tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Sarasota å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Sarasota.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Sarasota men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Sarasota

Siesta Key Village

Siesta Key Village er kjent for vakre strender, og mens du er her, bør du også ta turen til Siesta Key offentlige strand.

ern:taxonomies:core:#fa8f86a1-2f98-3bb4-9df1-45f72bc17180SolnedgangSmåby

Central Sarasota

Nydelige hager, kjente kunstgallerier og teaterforestillinger er bare noen av grunnene til at mange liker Central Sarasota. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Sarasota Opera House og Marina Jack.

HageBlomstKunst

Gulf Gate Estates

Vakre strender og god mat er bare noe av det Gulf Gate Estates kan friste med. Mens du er i byen, bør du også ta turen til severdigheter som Gulf Gate Golf Club.

ern:taxonomies:core:#89e20bf2-5814-37a4-8c55-c8e92b29bc8fBibliotekLevende musikk

Fruitville

Fruitville byr på både god mat, vakre strender og spennende butikker. Selv om det ikke finnes så mange severdigheter i Fruitville, bør få med deg Nathan Benderson park og Bobby Jones Golf Complex.

FugletittingNaturDyreliv

South Venice

Skal du til South Venice, bør du få med deg severdigheter som Woodmere Park og Lemon Bay.

Vamo

Både god mat og spennende butikker står på menyen i Vamo. Du bør også sette av tid til å få med deg Westfield Sarasota Square og Pelican Plaza.

SolnedgangFugletittingOst