Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Playa de Palma

Se de 3 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Playa de Palma

Ting å gjøre i Playa de Palma

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Playa de Palma har å by på! Hvis du planlegger en tur til Playa de Palma kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Playa de Palma sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Playa de Palma-aktiviteter

Playa de Palma er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Playa de Palma og gjør det lekende lett å utforske Playa de Palma. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Playa de Palma som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Playa de Palma

Playa de Palma tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Playa de Palma å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Playa de Palma.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Playa de Palma men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Playa de Palma

Can Pastilla

Can Pastilla kan friste med blant annet vakre strender. Du bør også få med deg severdigheter som El Arenal strand og Palma Aquarium.

StrenderMiddagShopping

Son Sant Joan

Selv om det ikke er så mange kjente severdigheter i Son Sant Joan, kan du utforske området rundt og se ta turen til for eksempel Palma Aquarium og Palma-stranden.