Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Pattaya

Se de 11 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Pattaya

Morsomme aktiviteter i Pattaya

Vil du dra til paradis? Da er Pattaya i Thailand byen for deg. Bare 150 kilometer fra Bangkok finner du deilige strender tropisk klima og et vennlig folkeslag. Pattaya har blitt en av favorittdestinasjonene for familier som vil nyte et rolig og trygt opphold i et eksotisk land – og turister på jakt etter spenning moro og et intenst natteliv. Dette betyr rett og slett at utvalget av Pattaya-aktiviteter er svært variert og går fra veldig rolige familiestunder til sportsmuligheter og mye mer.

Med solkrem på

Du kan starte oppholdet ditt i den thailandske kystbyen med å ta på deg badetøyet

rusle til nærmeste strand og nippe til en iskald drink under sola. De flotte strendene ved byen strekker seg flere kilometer og det er mange å velge mellom. Bystranden Pattaya Beach er nær sentrum noe som betyr at det er veldig lett å komme seg dit. Den er svært livlig og full av barer butikker og hoteller og her hører du musikk stort sett hvor du enn går. Stranden passer nok derfor best for de som liker å feste. Hvis du heller vil høre bølgene slå mot sanden er f.eks. Jomtien Beach et lurere valg. Denne er like vakker men mye roligere og derfor en populær strand både for familier og idrettsentusiaster som liker å drive med strandsport.

Gøyale opplevelser i Pattaya

Det finnes mange temaparker og steder som tilbyr morsomme aktiviteter i Pattaya rettet mot hele familien. Spesielt barna storkoser seg når de leker og svømmer med karakterene fra tegnefilmene de elsker! Dette kan de nemlig gjøre i badelandet Cartoon Network Amazone Waterpark hvor det er så mange ting å gjøre på at man «risikerer» å tilbringe hele ferien der. En annen berømt park er Mini Siam som består av miniatyrmodeller av kjente templer elver og skulpturer fra Thailand pluss monumenter fra vårt eget kontinent i Mini Europe. Når det mørkner lyses modellene opp på forskjellige og fascinerende måter noe gjør parken enda mer spesiell. Og en annen spennende ting å gjøre i Pattaya mest for de voksne er å få med seg et kathoey-kabaretshow en thailandsk tradisjon hvor ladyboys står for musikk og underholdning på scenen.

Velvære for hele kroppen

I Thailand er prisnivået lavt for nordmenn og du har virkelig sjansen til å pleie deg selv med en dag eller to på en av de mange flotte spasalongene. Eller prøv en yogatime og merk hvordan humøret stiger tankene blir klarere og mer positive og stresset sakte forsvinner fra hele kroppen. Bare vær tilstede og føl på øyeblikket og helheten.

Og glem ikke sjelen

En nydelig ting å gjøre i Pattaya er å besøke såkalt sakrale steder. Dette kan f.eks. være fine parker med flott natur vakre blomster grønne trær og livgivende landskaper. Mange er dediserte til kjente størrelser som Confucius og Laozi. Og den største statuen av buddha du kanskje noensinne vil se finner du på toppen av Pratumnakåsen ved tempelet Wat Phra Yai.

Kart

Discover neighborhoods in Pattaya

Sør-Pattaya

Vakre strender og god mat er bare noen av grunnene til at så mange drar til Sør-Pattaya, og når du først er her, bør du også ta turen til Gågaten og Jomtien-stranden.

StrenderGåturerFamilievennlig

Pattaya sentrum

Setter du pris på vakre strender, trivelige barer og spennende butikker? Da er en reise til Pattaya sentrum midt i blinken. Ikke glem å få med deg attraksjoner som Central Festival Pattaya Beach og Pattaya strandvei.

StrenderShoppingFamilievennlig

Pattaya-bukta

Mange som reiser til Pattaya-bukta, skryter av vakre strender, trivelige barer og spennende butikker. Når du utforsker byen, bør du også få med deg Pattaya strand og Pattaya strandvei.

StrenderShoppingBarer

North Pattaya

Vakre strender er noe av det som trekker folk til North Pattaya, og mens du er i byen, kan du få med deg populære attraksjoner som Mini Siam og Prasat Sut Ja-Tum.

SpaStrenderVannparker

Pratumnak Hill

Vakre strender og vakker sjøutsikt er bare noen av grunnene til at så mange drar til Pratumnak Hill, og når du først er her, bør du også ta turen til Pattaya utsiktspunkt og Cosy Beach.

SjømatEventyrSjø

Ban Bang Saen

Både vakre strender og god mat står på menyen i Ban Bang Saen (1). Du bør også sette av tid til å få med deg Bangsaen-stranden og Bangsaen Lang-stranden offentlige park.

StrenderUniversiteterVennlige folk