Billige flyreiser til Pattaya

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 078 kr for enveisflyvninger og 4 119 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Anmeldelser fra verifiserte kunder

Dec 18, 2018

Den ene kofferten kom ikke fram

Oct 5, 2018

Ok

Fly til Pattaya

Pattaya er kjent for det heseblesende nattelivet, og ryktet som feststed er velfortjent. Byen, som var en fiskelandsby helt frem til 1960-tallet, er proppfull av barer og andre utesteder, og er hyppig besøkt av den som helst er våken om natten og sover om dagen. I de senere årene har imidlertid byen, som ligger drøye halvannen time med bil sørøst for Bangkok, jobbet for å endre profilen. I dag er det også mange som drar på reise til Pattaya for å dra nytte av et omfattende shoppingtilbudet og spise på førsteklasses restauranter. Når du skal kjøpe flybilletter til Pattaya, gjør du lurt i å benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Der finner du billige flybilletter til Pattaya og omegn, samtidig som prosessen med å kjøpe flybillett er veldig enkel. Hvis du bestiller leiebil og hotell i Pattaya samtidig som fly, har du mulighet til å spare enda mer!

Opplev Pattaya

Pattaya er bygget rundt Ao Pattaya, den digre, halvmåneformede bukten som har gitt byen navn. Det er etter hvert utviklet seg til å bli en allsidig storby med noe for enhver. Nord i byen (Pattaya Neua) er sentrum for de mest luksuriøse shoppe- og spisetilbudene, mens det er sør i Pattaya (Pattaya Tai) utelivet er sentrert. Like utenfor byen finnes det flere områder som er velegnet for strandferie. Naklua i nord er et fredelig område med flere luksuriøse hoteller, og Jomtien i sør er avslappende og trivelig. Koh Samae San er en liten øy som ligger en kort biltur sør for byen, og den anbefales på det varmeste for den som er opptatt av vakre strender og muligheter for snorkling.

Flyreiser til Pattaya fra flyplasser i Norge

Pattaya har ingen egen flyplass, og det enkleste - og billigste - reisealternativet når man skal fly til Pattaya, er å lande i Bangkok. Til Bangkok har man imidlertid en rekke alternativer. Flere flyselskaper flyr direkte til Bangkok fra Norge, og dersom man er villig til å mellomlande, har man enda flere alternativer når det gjelder flyreiser til Pattaya. Flyr man direkte, bør man beregne en flytid på litt i overkant av elleve timer. Ved mellomlanding bør man i tillegg regne med minst et par timer på transittflyplassen.

Norske borgere kan være i Thailand i opptil 30 dager uten visum. Hvis oppholdet varer lenger dette, må man søke visum. Hvis dette er aktuelt, oppfordres det til å sjekke med den thailandske ambassaden for enhver tid gjeldende retningslinjer for søk om visum. Vær oppmerksom på at passet må være gyldig i minst seks måneder etter innreisedatoen.

Suvarnabhumi lufthavn

Hovedflyplassen i Bangkok betjener også Pattaya. Det er en stor og moderne flyplass som håndterer opp mot 50 millioner passasjerer i året og kan tilby alt av nødvendige tjenester og fasiliteter. Det går buss fra Suvarnabhumi lufthavn til byen, og det er også mulig å ta taxi rett frem til oppholdsstedet. En annen mulighet er å leie bil i Pattaya. Denne kan hentes på flyplassen, eller man kan velge et annet avhentingspunkt dersom dette passer bedre. Her på Expedia.no kan du finne en billig leiebil, så sjekk dette samtidig som du bestiller flybilletter og hotell.

Informasjon om flyreiser til Pattaya

Ankomstflyplass Suvarnabhumi internasjonale flyplass
Ankomstflyplassens IATA-kode BKK
Ankomstby Bangkok

Populære flyvninger til Pattaya

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 3 078 kr for enveisflyvninger og 4 119 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.