Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Malmö

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Malmö

Kosmopolitiske Malmö-aktiviteter

Sveriges tredje største by regnes for å være den mest multikulturelle byen i Skandinavia. Med innslag av over 170 nasjonaliteter har byen et stort utvalg av kulturelle attraksjoner og aktiviteter. Det er liten tvil om at den strategiske plasseringen ved inngangen til Europa har bidratt til at byen har en rekke arkitektoniske perler fra forskjellige tidsepoker. Innbyggerne er kjente for å være vennlige og imøtekommende og ifølge undersøkelse fra 2016 er innbyggerne de lykkeligste i Sverige. Alt skulle derfor borge for trivelige dager i denne fascinerende byen i den søndre delen av Sverige.

Det moderne Malmö

Västra Hamnen er en bydel som ligger helt nede ved sjøen

og representerer det moderne Malmö med spennende arkitektur og trendy kafeer og restauranter. Det tidligere industriområdet er i dag et yndet utfartssted både for turister og fastboende i Malmö. En populær ting å gjøre her sommerstid er å gå en tur langs strandpromenaden som har fin utsikt til Øresundsbroen og havet. For de som har husket badebukse finnes det også fine strender og i tillegg en gjestehavn hvis du ankommer med båt. Det de fleste turistene kommer til området for å se er byens tydeligste landemerke Turning Torso. Skyskraperen tegnet av spanske arkitekten Santiago Calatrava er bygget opp av kuber som vrir seg mot vannet og omverden. Den er med sine 190 meter Nordens suverent høyeste bygning. Når du først er i det moderne hjørnet kan du like godt få med deg Moderna Museet som viser kunst fra 1900-tallet og spennende samtidskunst. De arrangerer også familieomvisninger hvor barn er spesielt velkomne.

Mateldorado

Alle kosmopolitiske byer med respekt for seg selv burde ha en mathall. Og det har selvfølgelig Malmö! I Malmö Saluhall kan du virkelig pirre smaksløkene og gå på oppdagelsesferd i en rekke forskjellige kjøkken. Her kan du handle lokale delikatesser over disk spise en velsmakende lunsj eller bare gå og kikke på alt det spennende som tilbys. En annen populær ting å gjøre i er Malmö er å avlegge Möllevångstorget et besøk. På dagtid kan du gå på markedet og finne lokalt produserte grønnsaker frukt og andre matvarer. Senere på dagen skifter Möllevångstorget fokus til de mange restaurantene og barene i området. Glem heller ikke å sjekke ut de mange butikkene rundt torget. Her finner du mat fra forskjellige deler av verden. Den virkelig matinteresserte kan også få med den årlige matfestivalen «Malmö elsker mat». Festivalen arrangeres i oktober og i en hel uke kan du spise deg gjennom det meste av det Skåne har av råvarer framstilt av noen av regionens beste kokker.

Folkelig samlingssted

Folkets park regnes som verdens eldste folkepark og er en av Sveriges mest besøkte turistmål. I over 125 år har mennesker fra fjern og nær kommet hit for avslapning og forlystelse. I den populære parken finner du restauranter tivoli kulturhus minibondegård reptilsenter skateboardrampe nattklubber og masse annet. Med sine store grøntområder er parken også flittig benyttet til piknik og rekreasjon og det beste av alt: det er gratis inngang til parken året rundt.

Kart

Discover neighborhoods in Malmö

Centrum

God mat er noe av det som trekker folk til Centrum, og hvis du er på utkikk etter ting å gjøre, kan du for eksempel ta turen til Malmö rådhus og Lilla torg.

ShoppingKaféMiddag

Trelleborg

Trelleborg ligger i Skåne og er den sørligste byen i Sverige. Her kan du oppleve friluftsaktiviteter, hvite sandstrender og sjarmerende marinaer.

FerjeNaturparkGolf

Skanor

Planlegg en ferie i Skanör og opplev havet, fargerike strandhytter og en nydelig gammel havn. Hvis du liker å slappe av på stranden, er dette stedet for deg.

SpaMiddagBeach View

Väster

Spennende butikker og trivelige barer er bare noe av det som gjør Väster verdt et besøk. Mens du utforsker området, bør du også ta turen til Emporia og Malmö Arena.

Vennlige folkBusinessØkonomi

Norr

God mat er noe av det som trekker folk til Norr, og mens du er i byen, kan du også ta turen til Malmö rådhus og Lilla torg.

Vennlige folkHistoriskGåturer

Västra Hamnen

Vakre strender er bare én av grunnene til at mange drar til Västra Hamnen, og du bør også få med deg HSB Turning Torso (skyskraper).

GåturerVennlige folkGolf