Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Gratis avbestilling

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Søk blant mer enn en million flyvninger, hoteller, pakkereiser og mye mer

Expedia belaster deg ikke avbestillingsgebyrer for endring eller avbestilling av de fleste hotellbestillinger

Velkommen til Malmö

Vakre Skåne er hjem til mange flotte byer, og Malmö er definitivt en av dem. Med en leiebil i Malmö har du hele fylket – länet – lett tilgjengelig, og kan nyte alle de flotte severdighetene på dine egne premisser.

Å fly til Malmö er en enkel – men kanskje ikke innlysende – sak for store deler av Norges befolkning. Det går mange fly til København fra en rekke norske flyplasser daglig, og flere firmaer som driver med bilutleie i Malmö har kontor her. Når du bestiller leiebil i Malmö gjennom våre nettsider, er det ingen skjulte utgifter som trekker opp prisen. Det du betaler er det vi oppgir på bekreftelsen.

Reiser til Malmö: Leiebil tar deg dit.

Malmö er Sveriges tredje største by, og ligger rett over Øresund fra København. Det er lett å glemme den når man kjører forbi på vei til kontinentet, men neste gang bør du stoppe innom. Et hotell i Malmö er billigere enn i København, det samme gjelder kultur- og utelivet. Hvis du leier en bil i Malmö, og tenker å bo her en stund, har du mange alternativer for å fikse ferien på best mulig måte: Hvis du vil bo i sentrum av byen, har du mange overnattingssteder å velge mellom, men det kan være vanskelig å finne parkering. Sørg derfor for at du booker deg inn på et hotell med parkeringsplass.

Alternativet til dette, er å bo i en av de mindre, tilstøtende byene i Skåne. Bare 20 minutters kjøretur i leiebil fra Malmö, ligger Lund – som sammen med Sigtuna regnes som Sveriges eldste by. Her kan du vandre i brosteinsbelagte gater i flere dager, og nyte følelsen av å være tett på historien. Med de mange billige leiebilene i Malmö, er det lett å finne et kjøretøy som passer for deg og de du reiser sammen med – enten det er familien, kompisene, kjæresten eller fotballaget. Uansett hvem du er på tur med, finner du den riktige bilen.

Svenske trafikkregler

Som vårt nærmeste naboland, er de aller fleste trafikkreglene i Sverige mer eller mindre identiske med de vi kjenner fra Norge. Promillegrensene for sjåfører er så lave som de overhodet kan bli uten å være på det absolutte nullpunkt (visse matvarer ryktes å kunne gi små utslag på en promillekontroll), og ligger på 0,2 ‰. Det er ikke tillatt å snakke i telefon når du kjører leiebil i Malmö, eller noe annet sted, for den saks skyld. Dersom kan benytte deg av bilens håndfri-system er det lov, men husk at langt ifra alle mobiltelefoner kan kople seg til disse systemene i leiebilen uten videre.

Alle passasjerene i biler som ferdes på svenske veier, skal være sikret med sikkerhetsbelter. For barn som er under 135 centimeter høye, skal det også finnes egnete barneseter å sitte i. Denne regelen er det viktig å ha i bakhodet når du bestiller hos bilutleien i Malmö. Det er kjedelig om manglende bestilling av et korrekt barnesete skulle ha en negativ innvirkning på en ferie for hele familien.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Malmö

Hva er den beste prisen på leiebil i Malmö?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Malmö .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Malmö?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Malmö er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Malmö?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Malmö?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Malmö

Utforsk Malmö med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!