Starten på sidens hovedinnhold
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Málaga

Se de 19 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Málaga

Malaga – aktiviteter på den spanske solkysten

Malaga er kjent som hovedstaden på den spanske solkysten og hit reiser turistene i hopetall for å nyte det fine været. Byen ligger bare 100 km fra Gibraltar og er den sørligste av de større byene i Europa. Her kan du nyte late dager på en av de mange strendene utforske de mange historiske bygningene i byen eller delta på en festival eller to. Det er nok av ting å gjøre i Malaga uansett når på året du velger å reise hit.

Opplev strandlivet i Malaga

I Malaga er det mange strender du kan besøke

og mange reiser nok hit for å oppleve nettopp dette. En av de beste strendene er la Malagueta. Denne ligger nær sentrum og det er flere spisesteder og alt av fasiliteter i nærheten. Vær oppmerksom på at denne stranden kan være svært full i høysesongen. Stranden el Palo er populær blant studenter og har et yrende liv med utesteder og spisesteder. Du kan også velge stranden Penon som ligger utenfor byen. Her avholdes det en del høylytte sommerfester og grillfester i løpet av året. Det er i tillegg et titalls andre strender noen tilknyttet spesielle hoteller eller klubber andre er åpne for publikum.

Festivaler året rundt

Det er mange aktiviteter i Malaga som det kan være morsomme å delta på. De mange festivalene er for eksempel svært populære. Det avholdes et stort antall festivaler her så sjansen er stor for at det er en festival i byen uansett når du måtte velge å reise hit. Den største festivalen går av stabelen i august og heter Feria de Malaga. Dette er en feiring til minne om da byen ble innlemmet i Castilla i 1487. Filmfestivalen som arrangeres i april hvert år er en av de viktigste festivalene i Spania. I november avholdes en jazzfestival med internasjonale artister og i februar går det store karnevalet av stabelen.

Historiske vandringer

Malaga er en svært gammel by og her finner du mange severdigheter. Svært mange av dem finner du i gamlebyen. Så legg turen dit for en vandring bakover i tiden! Her kan du blant annet se det romerske teateret og katedralen. Eller hva med et besøk i Picasso-museet i kunstneres egen hjemby? Hvis du velger å benytte deg av et opplevelseskort for Malaga får du tilbud på inngangsbilletten på mange kjente severdigheter og guidede turer. Hva med å bli med på en heldagsekskursjon til Cordoba?

Malaga – ting å gjøre for barn

Hvis du reiser til Malaga med barn kan du glede deg til aktive dager. I området rundt Malaga er det et stort utvalg av badeland og fornøyelsesparker. Den største fornøyelsesparken er Tivoli World som ligger ved Benalmadena vest for Malaga. Ta også turen til Aquarium Sea Life det store akvariet i Benalmadena hvor du kan se haier hvaler og mye mer. Det er også lekeplasser tilknyttet de fleste av de større strendene i Malaga. Så hvis dagen på stranden blir litt for lang er det ikke langt å gå for å finne nye aktiviteter.

Kart

Discover neighborhoods in Málaga

Centro

Picasso-museet i Málaga og Alcazaba er noen av de mest populære attraksjonene i Centro. Det er bare å hoppe på metroen på La Marina stasjon eller La Malagueta stasjon og la deg fascinere av trivelige barer, flotte katedraler og nydelig sjøutsikt.

MuseerHistoriske bygningerHavner

La Malagueta

Vakre strender, god mat og nydelig sjøutsikt er bare noe av det La Malagueta kan friste med. Severdigheter som Playa de La Malagueta og Plaza de Toros er også verdt et besøk, og du kommer deg rundt i Málaga ved å hoppe på metroen fra La Malagueta stasjon.

StrenderHavnerHistoriske bygninger

Carretera de Cadiz

Vakre strender er bare én av grunnene til at Carretera de Cadiz er verdt et besøk. Du bør også ta turen til blant annet José María Martín Carpena-hallen, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på La Luz-La Paz stasjon eller Puerta Blanca stasjon.

StrenderVennlige folkØkonomi

Malaga-Este

Både hyggelige kaféer og luksuriøse spasentre står på menyen i Malaga-Este. Du bør også sette av tid til å få med deg Playa de La Malagueta og Parque Natural de los Montes de Málaga.

SightseeingTurCocktailer

Churriana

Vakre strender og god mat er bare noen av grunnene til at så mange drar til Churriana, og når du først er her, bør du også ta turen til Los Alamos og Los Álamos-stranden.

Vennlige folkStrenderBarer

Puerto de la Torre

God mat er bare én av grunnene til at mange liker Puerto de la Torre, og for å se mer av området er det bare å hoppe på metroen på Puesto de Control stasjon.

MiddagVennlige folkAvsidesliggende