Viktig: Dette reisemålet kan være underlagt reiserestriksjoner grunnet COVID-19, inkludert spesifikke restriksjoner for overnatting. Sjekk lokale og nasjonale reise- og helseråd for dette reisemålet før du bestiller.

Billige flybilletter til Málaga

Billige flyreiser til Málaga

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 224 kr for enveisflyvninger og 403 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ryanair
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Vueling Airlines
Norwegian Air Shuttle
TAP Portugal
TAP Portugal
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Anmeldelser fra verifiserte kunder

23. feb. 2020

Mat tilbud kan bli mye bedre, noe varmt, pasta, tapas,.. osv

En verifisert reisende
Oslo til Málaga · SAS
1. sep. 2019

Spesielt fornøyd med glutenfritt brød som smakte godt. Det er ikke en selvfølge.. totalt var alt bra.

En verifisert reisende
Oslo til Málaga · SAS
22. jan. 2019

For liten plass til bena. Det drar ned.

En verifisert reisende
Las Palmas til Málaga · Vueling Airlines

Fly til Málaga

Flyvninger til Malaga

Malaga er en vakker by i Spania, som er meget populær blant nordmenn som liker strand og sol. Det går jevnlige flyvninger fra Norge til Malaga fra en rekke flyplasser. Hvis du er på jakt etter så billige billetter som mulig, gjør du lurt i å benytte deg av Expedia når du skal bestille billetten din. Hos Expedia får du også gode tilbud på hotell og fly sammen, og du vil få en rimelig ferie til Malaga.

Siden så mange nordmenn velger å reise til Malaga, er det mange flyvninger til byen. Fra de aller fleste større flyplassene i Norge er det minst én direkteflyvning per uke, og fra Oslo lufthavn er det daglige direkteflyvninger. Dersom du ikke har mulighet til å fly dagen det er direkteflyvning, vil du som oftest måtte mellomlande på Oslo lufthavn.

Malaga ligger vakkert til ved Middelhavet, og er velsignet med mange vakre strender. Byen omtales ofte som ”Paradisbyen”, og du vil raskt skjønne hvorfor når du ankommer. Her er det sommer åtte måneder i året, noe som passer nordmenn som er lei av dårlig vær ekstremt godt. Byen har imidlertid mye annet å by på enn bare sol og strand, noe som bare skulle mangle i en by med mer enn 600 000 innbyggere.

Mange kjente personer kommer fra Malaga, som Antonio Banderas og Pablo Picasso. Dersom du setter pris på kunst, bør du absolutt ta turen til Museo Picasso Málaga i løpet av oppholdet ditt. For de aktive er det gode muligheter for dykking, golf, tennis og surfing – for å nevne noe.

Flyreiser til Malaga fra flyplasser i Norge

Flybilletter til Malaga tilbys av en rekke selskaper, blant annet Norwegian, SAS, Air France og KLM. Benytter du deg av Expedia finner du enkelt de billigste flybillettene som er tilgjengelige til byen.

Siden det er såpass mange direkteflyvninger til Malaga, kan man komme seg ganske raskt til solen og stranden. Fra Oslo lufthavn tar det rundt fire timer fra man setter seg på flyet til man er fremme. Reiser man fra en nordligere flyplass, som Trondheim lufthavn, må man regne med at reisen tar omtrent 30 minutter lenger. Spania er en del av Schengensamarbeidet, og du trenger derfor bare gyldig ID for å reise til Malaga. Per dags dato er imidlertid pass eneste gyldige ID i utlandet for norske borgere.

Når du bestiller flybilletten din til Malaga hos Expedia er du ikke bare sikret å få en god pris på billetten din – du kan også benytte deg av våre gode tilbud på hotell og leiebil.

Flyreiser til Malaga flyplass

Malaga flyplass, som også er kjent som Málaga–Costa del Sol Airport, er den fjerde største flyplassen i Spania. Nesten 13 millioner passasjerer er innom flyplassen årlig (2013), og de aller fleste av disse er turister som kommer for å nyte det gode klimaet langs solkysten.

Flyplassen ligger 8 kilometer sørøst for Malaga, så det tar med andre ord ikke lang tid å komme seg inn til sentrum. Det går både tog og buss fra flyplassen og inn til Malaga sentrum, i tillegg til at du kan benytte deg av drosje eller leie deg en bil.

Ofte stilte spørsmål

Populære flyvninger til Málaga

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 224 kr for enveisflyvninger og 403 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Ryanair
Ryanair