Ting å gjøre i Houston

Aktiviteter, attraksjoner og omvisninger
Houston fasiliteter samt park

Tonnevis av aktiviteter i Houston

Texas er en enorm stat, og av de mest storslåtte områdene å besøke i USA. Et naturlig sted å begynne er Houston, statens største by. Det går en rekke billige fly hit, og det finnes utallige spennende ting å gjøre i Houston. Enten du er sportsfan, kulturinteressert eller friluftsmenneske, vil du finne noe morsomt å oppleve her. Med en befolkning på nærmere 2,5 millioner mennesker, er det plass til de fleste her, og nordmenn vil nok oppleve Houston som en mindre konservativ by enn mange av de andre storbyene i de amerikanske sørstatene.

Texas er enorm i utstrekning, og byplanleggingen legger ikke skjul på at mye er plassert der det er slik at man må kjøre fra sted til sted. Hvis du ikke vil leie en bil for å komme rundt, vil du kunne nyte de mange flotte parkene i byen til fots eller på sykkel. Buffalo Bayou Park ble oppgradert i årene før 2015, og hele elvens over åtte mil lange løp fra sentrum og ut til kysten har nå flotte gangstier og aktivitetsområder.

Houston-aktiviteter for historisk interesserte.

En kort kjøretur utenfor Houston ligger Galveston, en historisk viktig havneby, som i sin tid bidro til plasseringen av Houston. En morsom Houston-aktivitet er å ta toget fra sentrum og ut til Galveston. Toget går gjennom flere av de historiske distriktene i byen, og du får en følelse av hvordan det var i byen for 150 år siden. Vil du gjøre et dypere dykk i materien, kan du ta en tur til The Heritage Society at Sam Houston Park, der en rekke gamle bolighus fra byens første år har blitt kjærlig restaurert og ivaretatt.

Ting å gjøre utendørs i Houston

Det er flere flotte parker å oppleve i Houston. Memorial Park, eller hva med Millie Bush Dog Park – oppkalt etter tidligere president George W. Bush’ første hund, og spesielt tilrettelagt for alle som vil lufte sine firbeinte venner. Parken har også en kunstig innsjø. Vil du se på andre mennesker jobbe hardt mens du selv nyter en pølse og kald drikke, er det mange fantastiske sportsarenaer i byen. Av mange ting å gjøre i Houston, er sportsarrangementer blant de mer populære blant de lokale. Se baseball på Minute Maid Park med hjemmelaget Houston Astros, eller amerikansk fotball med Houston Texans på hjemmebanen NRG Stadium.

Vil du oppleve den mest texanske Houston-aktiviteten er det allikevel bare én ting å gjøre, og det er å finne frem cowboystøvlene og peke dem mot rodeoen. Houston Livestock & Rodeo holder til på samme stadion som fotballaget, og denne rommer nesten 75 000 mennesker, så dette er en overveldende opplevelse for den som ikke har vært med på liknende før. Skulle du ha behov for ekte cowboy-bekledning, stikker du en tur innom Texas Junk Co. for å velge blant over 1 000 cowboystøvler, chaps, sporer og – ikke minst – Stetson-hatter. Behørig utrustet er du klar for både rodeo, fesjå og et vognlass med andre spennende ting å gjøre i Houston.

Populære aktiviteter i Houston


Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.Populære steder å besøke i Houston

Områder i Houston

Byer nær Houston