Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


De beste tingene å gjøre i Houston

Se de 1 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Houston

Tonnevis av aktiviteter i Houston

Texas er en enorm stat og av de mest storslåtte områdene å besøke i USA. Et naturlig sted å begynne er Houston statens største by. Det går en rekke billige fly hit og det finnes utallige spennende ting å gjøre i Houston. Enten du er sportsfan

kulturinteressert eller friluftsmenneske vil du finne noe morsomt å oppleve her. Med en befolkning på nærmere 2 5 millioner mennesker er det plass til de fleste her og nordmenn vil nok oppleve Houston som en mindre konservativ by enn mange av de andre storbyene i de amerikanske sørstatene.

Texas er enorm i utstrekning og byplanleggingen legger ikke skjul på at mye er plassert der det er slik at man må kjøre fra sted til sted. Hvis du ikke vil leie en bil for å komme rundt vil du kunne nyte de mange flotte parkene i byen til fots eller på sykkel. Buffalo Bayou Park ble oppgradert i årene før 2015 og hele elvens over åtte mil lange løp fra sentrum og ut til kysten har nå flotte gangstier og aktivitetsområder.

Houston-aktiviteter for historisk interesserte.

En kort kjøretur utenfor Houston ligger Galveston en historisk viktig havneby som i sin tid bidro til plasseringen av Houston. En morsom Houston-aktivitet er å ta toget fra sentrum og ut til Galveston. Toget går gjennom flere av de historiske distriktene i byen og du får en følelse av hvordan det var i byen for 150 år siden. Vil du gjøre et dypere dykk i materien kan du ta en tur til The Heritage Society at Sam Houston Park der en rekke gamle bolighus fra byens første år har blitt kjærlig restaurert og ivaretatt.

Ting å gjøre utendørs i Houston

Det er flere flotte parker å oppleve i Houston. Memorial Park eller hva med Millie Bush Dog Park – oppkalt etter tidligere president George W. Bush’ første hund og spesielt tilrettelagt for alle som vil lufte sine firbeinte venner. Parken har også en kunstig innsjø. Vil du se på andre mennesker jobbe hardt mens du selv nyter en pølse og kald drikke er det mange fantastiske sportsarenaer i byen. Av mange ting å gjøre i Houston er sportsarrangementer blant de mer populære blant de lokale. Se baseball på Minute Maid Park med hjemmelaget Houston Astros eller amerikansk fotball med Houston Texans på hjemmebanen NRG Stadium.

Vil du oppleve den mest texanske Houston-aktiviteten er det allikevel bare én ting å gjøre og det er å finne frem cowboystøvlene og peke dem mot rodeoen. Houston Livestock & Rodeo holder til på samme stadion som fotballaget og denne rommer nesten 75 000 mennesker så dette er en overveldende opplevelse for den som ikke har vært med på liknende før. Skulle du ha behov for ekte cowboy-bekledning stikker du en tur innom Texas Junk Co. for å velge blant over 1 000 cowboystøvler chaps sporer og – ikke minst – Stetson-hatter. Behørig utrustet er du klar for både rodeo fesjå og et vognlass med andre spennende ting å gjøre i Houston.

Kart

Discover neighborhoods in Houston

Houston sentrum

God mat og livemusikk er noe av det som trekker folk til Houston sentrum. Populære attraksjoner som Downtown Aquarium (akvarium) og Discovery Green er også verdt et besøk, og for å utforske byen er det bare å hoppe på metroen på Central Station Main eller Theater District Station.

TeaterLevende musikkUnderholdning

The Galleria

The Galleria er kjent for blant annet spennende butikker, og med severdigheter som Westheimer Rd og Williams-tårnet er det ikke kjedelig å tilbringe dagen i Houston.

ArkitekturKulturell aktivitetHistorisk

Texas legesenter

Det er mye å utforske i Texas legesenter, blant annet god mat, spennende museer og spennende butikker. Du bør også få med deg attraksjoner som Houston Maritime Museum, og for å komme deg rundt i byen er det bare å hoppe på metroen på TMC Transit Center eller Dryden/TMC Station.

MiddagSportMuseum

-minnesmerket

God mat er noe av det som trekker folk til -minnesmerket, og hvis du er på utkikk etter ting å gjøre, kan du for eksempel ta turen til Memorial City kjøpesenter og CityCentre.

ShoppingHockeySjømat