Starten på sidens hovedinnhold
Gratis avbestilling
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.
Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Gode tilbud på leiebiler i Houston

Houston ligger i delstaten Texas, og er en storby som virkelig er tilpasset alle. Her er det ikke bare olje som gjelder, den største byen i Texas, Houston, mye å tilby deg som reisende. Med et omfattende kulturliv og turistattraksjoner som Space Center Houston, vil en reise til Houston være en ferie som passer godt for familien, vennegjengen og kjærestepar.

Bilutleie Houston – Her har de et stort utvalg av leiebiler å velge mellom. Det er godt tilrettelagt for å leie bil i Houston, og du kan bruke ditt norske førerkort, så lenge oppholdet ikke overstiger seks måneder. Bruk søkeverktøyet her på Expedia.no til å finne den perfekte leiebilen for deg.

Hent leiebilen på flyplassen

Det kan være praktisk å hente leiebilen på flyplassen, når du reiser med fly til Houston. Det er en svært stor by, så velg en bil som passer deg og ditt følge godt. Da slipper du taxi, buss og tog, noe som igjen fører til at du kommer deg raskt og enkelt til ditt utvalgte hotell i Houston. I en så stor og spennende by, er det en god ide å tenke over hva leiebilen skal brukes til. En leiebil i Houston kan både la deg spare tid og penger, siden du ellers ville ha tatt en god del drosje og kollektivtrafikk. Med en SUV til familien og bagasjen, kommer du deg til hotellet uten et snev av plassproblemer, og er dere ikke så mange som reiser, kan en liten bil fort være et like godt valg. Uansett hvilken bil du ender opp med, finner du de beste prisene på Expedia.no.

Opplevelser i Houston

En fordel med billig bilutleie i Houston, er at du med leiebil raskt og enkelt kommer deg til herlige matopplevelser, shoppingmuligheter, god underholdning og et bredt spekter med natteliv. Det er et hav med muligheter og attraksjoner, så du vil nok fort ta deg selv i å tenke at du kunne trengt en dag eller to ekstra. Ta gjerne turen innom Space Center Houston, uansett hvilke interesser du har, er det mye for enhver smak og mange stortrives her. Det er det eneste stedet i verden hvor besøkende kan utforske og lære mer om universet og delta på andre spennende begivenheter.

Andre attraksjoner i Houston

En fin opplevelse du enkelt får med deg med leiebil i Houston, er en tur til Museum of Fine Arts. Hver torsdag er det gratis å ta turen innom. Her er kan du se 56 000 kunstverk, fotografier og skulpturer fra alle verdensdeler. Houston er også en barnevennlig storby som passer godt for deg som reiser med små. Få med deg observatorier, teater og utstillinger på Museum of Natural Science, i tillegg til å komme seg enkelt til strender, badeland og akvariet med en billig leiebil i Houston. På expedia.no gjør vi det enkelt for deg å velge riktig bil, til riktig anledning, og med det kan du både spare tid og penger og heller nyte reisen.

Ofte stilte spørsmål om leiebiler i Houston

Hva er den beste prisen på leiebil i Houston?

I løpet av de siste 7 dagene, koster den billigste leiebilen i Houston .

Hva er gjennomsnittsprisen på leiebil i Houston?

Den gjennomsnittlige prisen på leiebil i Houston er .

Hvorfor lønner det seg å bestille leiebil gjennom Expedia?

Når du bestiller leiebil gjennom Expedia, kan du enkelt sammenligne tilbudene fra de mest populære utleiebyråene og velge det som passer deg best. Det medfører ingen ekstra kostnader eller avbestillingsgebyrer når du bestiller leiebil gjennom Expedia.

Hvordan bestiller jeg leiebil gjennom Expedia?

Du kan enkelt bestille leiebil gjennom Expedia, enten på nett eller over telefon. Du får valget mellom å reservere og betale samtidig eller å reservere nå og betale senere. Betalingsalternativene vil vises når du bestiller. Hvis du ønsker å samle Expedia Rewards-poeng, må du huske å logge deg på kontoen før du bestiller. Eventuelt kan du opprette en konto på betalingssiden.

Påløper det noen ekstrakostnader når man avbestiller en leiebil?

De fleste leiebilbestillingene er fullstendig refunderbare uavhengig av når du avbestiller på Expedia. Ikke alle forhåndsbetalte bestillinger kan refunderes. Sjekk reiseruten din for mer informasjon. Hvis den forhåndsbetalte bestillingen din kan refunderes, må du avbestille minst seks timer før planlagt henting for å få tilbake pengene. Du vil ikke få tilbake pengene dine dersom du leverer tilbake leiebilen din tidligere enn avtalt.

Hvordan avbestiller jeg leiebilen min gjennom Expedia?

For å avbestille en leiebil må du logge deg på eller oppgi e-postadressen din eller reiserutenummeret. Deretter velger du «Finn reiserute». Under «Administrer bestillingen» velger du «Avbestill» og deretter «Avbestill denne reservasjonen». De fleste forhåndsbetalte leiebilbestillinger kan ikke refunderes. Du må avbestille forhåndsbetalte bestillinger minst seks timer før avtalt henting for å få tilbake pengene. Hvis du ønsker å endre eller avbestille en leiebil som du har bestilt som del av en pakke, må du kontakte oss.

Er det bedre å bestille en leiebil på nett i forkant eller bør jeg vente til jeg har ankommet Houston?

Hvis du bestiller leiebilen din på Expedia før du drar, kan du selv velge hvilken bil du vil ha. Du kan også sammenligne tilbud og tilleggstjenester fra ulike leverandører, slik at du kan sikre deg et tilbud som passer dine behov. Når du ankommer, kan du bare å hente nøklene og sette deg bak rattet. Du slipper å begynne å lete etter en passende leverandør etter ankomst. I tillegg unngår du å måtte lese alle vilkår og betingelser ved skranken. Det kan med andre ord spare deg for mye unødvendig stress.

Hva slags forsikring bør jeg velge for leiebilen?

Hvis du velger en altomfattende forsikring, unngår du eventuelle ubehagelige overraskelser. Du vil slippe å bekymre deg, og kan i stedet fokusere på å utforske nærområdet i leiebilen din.

Må jeg betale for leiebilen på forhånd?

Vi har et par alternativer når det gjelder betaling av leiebilen. Fortsett å lese for å finne ut hvilket alternativ som passer deg best. Reserver nå, betal nå Dette alternativet lar deg reserve leiebilen din og betale på en og samme tid. Du trenger et kredittkort for å bestille. I tillegg kan du bruke Expedia Rewards-poengene dine til å dekke deler av eller hele bestillingsbeløpet. Enkelte utleiefirmaer lar deg betale med debetkort, men sjåføren må allikevel være tilstede for å fremvise et gyldig kredittkort for å betale depositumet ved henting. Reserver nå, betal senere Dette alternativet lar deg reservere leiebilen uten å måtte betale på forskudd. Når du ankommer hentestedet, må sjåføren fremvise et gyldig kredittkort og betale hele utleiesummen. Utleiefirmaet vil også reservere et beløp på kredittkortet tilsvarende depositumet for leien.

Hva bør jeg holde øye med når jeg skal leie en bil?

Når du henter leiebilen bør du se etter om den har riper eller bulker. Kontroller bilen nøye og informer utleieren om eventuelle funn før du kjøre avsted.

Hvor kan jeg finne utleiefirmaer i Houston?

Leiebilfirmaene befinner seg vanligvis ved flyplasser og rundt omkring i sentrum.

Utforsk Houston

Utforsk Houston med Expedias reiseguider for å finne de beste hotellene, flyvningene, feriepakkene og mye mer!