Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Düsseldorf

Se de 2 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Düsseldorf

Ting å gjøre i Düsseldorf

La Expedia hjelpe deg med å oppleve det beste Düsseldorf har å by på! Hvis du planlegger en tur til Düsseldorf kan vi gi deg en liste over de mest populære severdighetene i tillegg til å hjelpe deg finne fantastiske ting å gjøre. Uansett om du drar til Düsseldorf sammen med familien planlegger en romantisk tur sammen med noen du er glad i eller besøker området i forbindelse med forretninger

så gjør vi det enkelt for deg å legge opp en uforglemmelig ferie som gir deg alt du ser etter.

Düsseldorf-aktiviteter

Düsseldorf er stappfull av steder du ikke må gå glipp av og aktiviteter du burde få med deg. Vi kan hjelpe deg med å velge hvor du skal bo mens du oppholder deg i Düsseldorf og gjør det lekende lett å utforske Düsseldorf. Det spiller ingen rolle hvor lenge du blir – det er uansett enkelt å finne attraksjoner i Düsseldorf som gjør at du nyter ferien til fulle og ikke går glipp av noe. La oss ta oss av lokalkunnskapene så du kan la stresset ligge igjen hjemme.

Spennende aktiviteter i Düsseldorf

Düsseldorf tilbyr noe for enhver smak så uansett om du planlegger en aktiv sommerferie en oppfriskende romantisk reise eller en avslappende vintertur så vil du alltid ha nok av aktiviteter i Düsseldorf å underholde deg med. Expedia gjør det enkelt å bestille fly hotell og leiebil på forhånd slik at reisen blir mindre hektisk og gir deg bedre tid til å utforske severdighetene i Düsseldorf.

Det kan være tidkrevende å se etter ting å gjøre i Düsseldorf men vi kan hjelpe deg med å få en mindre stressende opplevelse når du planlegger ferien. Uansett om du ser etter en aktiv utendørsferie i flott natur en kulinarisk reise gjennom eller en visitt innom den levende kulturen i området så vil vi gi deg en fantastisk oppdagelsesferd du sent vil glemme uansett årstid. God tur!

Kart

Discover neighborhoods in Düsseldorf

Altstadt, Düsseldorf

Prøv en altbier (gammeløl) i en av de mange pubene, rusle langs elven og besøk et av museene i Düsseldorfs historiske sentrum.

ShoppingMuseumKafé

Stadtmitte

God mat er bare én av grunnene til at Stadtmitte er verdt et besøk. Du bør også ta turen til blant annet Königsallee, og for å komme deg rundt er det bare å hoppe på metroen på Oststraße U-Bahn-stasjon eller Steinstraße/Königsallee U-Bahn-stasjon.

ShoppingBusinessMiddag

Bilk

Hyggelige kaféer og fine parker er bare noen av grunnene til at folk drar til Bilk. Det er mye å utforske i området, og du kan blant annet ta turen til Freizeitpark Ulenbergstrasse. For å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Düsseldorf Bilk stasjon eller Südpark U-Bahn-stasjon.

UniversitetBusinessKafé

Hafen

Det er mye å utforske i Hafen, blant annet trivelige barer og nydelig sjøutsikt. Du bør også få med deg populære attraksjoner som Paradiesstrand og Havnebroen, og for å se mer av byen er det bare å hoppe på metroen på Düsseldorf-Hamm S-Bahn-stasjon eller Düsseldorf Völklinger Strasse S-Bahn-stasjon.

GolfMarinaPoolside Bars

Oberbilk

Oberbilk kan blant annet friste med spennende butikker, og tar du metroen fra Oberbilk-Philipshalle U-Bahn-stasjon eller Düsseldorf-Oberbilk stasjon kan du få med deg severdigheter som Mitsubishi Electric-hallen.

BusinessKaféMuseum

Benrath

Skal du til Benrath, er det bare å la seg fascinere av god mat og viktige monumenter. Mens du er i området, bør du også ta turen til Benrath slott.

River ViewGåturerMonument