Billige flyreiser til Düsseldorf

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 991 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Fly til Düsseldorf

Düsseldorf er en tysk storby med fantastisk beliggenhet ved Rhinen. Byen er kjent for utstrakt messe- og utstillingsvirksomhet og for å være et av Tysklands viktigste kunstsentre – mye takket være et berømt operahus, mange museer og teatre. Byen er til og med kronet som Tysklands motehovedstad! Du ankommer byen via Düsseldorf internasjonale lufthavn, som for øvrig er Tysklands tredje største flyplass. Når du har bestemt deg for reisedatoene dine og er klar for å kjøpe flybilletter til Düsseldorf, bør du benytte deg av søkeverktøyet her på Expedia.no. Det hjelper deg med å finne et billig fly til denne storbyen, så du får mer penger å bruke på å nyte ferien. Med søkeverktøyet får du opp en oversiktlig liste, som kan sorteres etter billige flybilletter til Düsseldorf, noe som gjør det enkelt å finne den beste reiseløsningen. Bestiller du hotell i Düsseldorf samtidig, kan du spare enda mer!

Opplevelser i Düsseldorf

En reise til Düsseldorf byr på mye spennende. Gamlebyen er for eksempel en veldig populær attraksjon. Her kan du gå fra kneipe til kneipe og prøvesmake godt tysk øl. Tårnet Schlossturm, kirken St. Lambertus og bymonumentet på Burgplatz er også verd å få med seg. Promenaden langs Rhinen er dessuten en av Tysklands vakreste spaserturer. Düsseldorf er en by med mange museer. Her finner du filmmuseum, teatermuseum, skipsfartsmuseum og bymuseum. Ved juletider er byen kjent for sine heftige julemarkeder, og i februar avholdes det et stort karneval i gatene. Om sommeren, i juli, settes det opp tivoli ved Rhinens bredder.

Flyreiser til Düsseldorf fra flyplasser i Norge

Når du skal fly til Düsseldorf fra Norge, må du som regel beregne en kort mellomlanding i Frankfurt. Turen tar allikevel ikke mer enn rundt fire timer, og det går mange fly til byen. KLM og Lufthansa er blant flyselskapene som flyr hyppigst hit, og billettene er ofte veldig hyggelig priset. Düsseldorf internasjonale lufthavn er enorm, og byr på alt du noen gang vil trenge av fasiliteter. Kommunikasjonen til sentrum er utmerket, men hva med å ordne en leiebil i Düsseldorf, først som sist, og utforske Rhinlandet på egen hånd?

Som norsk statsborger trenger du ikke noe visum for å reise til Düsseldorf, i og med at både Norge og Tyskland er en del av Schengen-avtalen. Du må imidlertid huske på passet ditt, siden pass er det eneste gyldige ID-beviset i Tyskland.

Düsseldorf internasjonale flyplass

Denne flyplassen tilbyr flyvninger til veldig mange destinasjoner verden rundt. Her kan du spise, shoppe og kose deg og faktisk nesten ønske at flyet ditt blir forsinket. Innlandstilbudet er også utmerket hvis du ønsker å utforske resten av Tyskland. Reiseveien inn til sentrum er bare 15 km, noe som gjør det enkelt og raskt og komme seg i feriemodus. Spesielt beleilig er det hvis du forhåndsbestiller en leiebil gjennom Expedia.no, slik at du kan hoppe rett i bilen etter landing og kjøre til ditt utvalgte hotell i Düsseldorf.

Populære flyvninger til Düsseldorf

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 399 kr for enveisflyvninger og 991 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.