Type reise
Flyreise 1
Flyreise 2
Flyreise 3
Flyreise 4
Flyreise 5
Grunnet reiseråd knyttet til koronaviruset (COVID-19), kan noen reisemål være utilgjengelige på visse datoer. Finn ut mer.

Utforsk tusenvis av aktiviteter med gratis avbestilling og uten ekstra avgifter.

Sett sammen din egen reiseopplevelse med flyplasstransport, utflukter, dagsturer og mer.

Få forslag fra de som kjenner området om hva du burde bestille før reisen.


Populære aktiviteter etter kategori

De beste tingene å gjøre i Belfast

Se de 4 forskjellige aktivitetene du kan gjøre i Belfast

Finn morsomme aktiviteter i Belfast

Opplev Belfast en interessant by med en trøblete historie som i dag har blomstret til en pulserende kosmopolitt og et populært turistmål. Her finner du flere spennende museer livlige matmarkeder og massevis av hyggelige puber. Dette er også den største byen og hovedstaden i Nord-Irland

så du kommer ikke til å lete lenge etter ting å gjøre i Belfast.

Historisk oppdagelsesferd

Hvis du er på utkikk etter interessante og lærerike aktiviteter i Belfast kan du ta en guidet tur til Titanics fødested. Lær mer om den gripende historien og opplev det fantastiske landskapet. Du også dra til museet Titanic Belfast – hvor du kan utforske ni interaktive gallerier. Her kan du blant annet se en kopi av dekket og artefakter fra Titanic. Du kan også lære om hvordan skipet ble konstruert og om menneskene som bygde RMS Titanic. Et annet spennende museum er Northern Ireland War Memorial Museum. Museet er et obligatorisk stopp for deg som er interessert i krigshistorie. Her får du et unikt innblikk i Nord-Irlands rolle i både første og andre verdenskrig – både fra menn og kvinners perspektiv. Det finnes også flere praktfulle bygninger du kan se på i Belfast som St. Malachy-kirken og rådhuset. Sistnevnte er spesielt vakker om kvelden da hele bygningen lyses opp og skaper et vakkert fargespill.

Lek som de lokale

Om du er på utkikk etter ekte lokale ting å gjøre i Belfast kan du ta et besøk til Kingspan Stadium – hjemmestadionen til rugbylaget Ulster Rugby. Hvis du ikke har opplevd en rugbykamp ennå så er dette stedet å gjøre det. Fortvil ikke om du ikke får billetter kan du også ta en guidet omvisning på stadionen. Deretter bør du dra til en av de eldste attraksjonene i Belfast – St George’s Market. Her kan du kjøpe lokal mat håndlaget kunst antikviteter og høre levende musikk. Markedet har fått flere utmerkelser og priser for sin ferske mat og hyggelige atmosfære. Åpningstidene er fredag til søndager hvor det selger ulike ting på de forskjellige dagene. Etter en dag med sightseeing bør du finne deg en koselig pub hvor du smake på lokalt øl eller whiskey – en avslutning på ekte Belfast-vis.

For hele familien

Hvis du leter etter utendørs aktiviteter i Belfast som samtidig er familievennlige er en tur til botanisk hage midt i blinken. Denne grønne lungen midt i byen er over 100 000 m2 stor og blir ofte brukt til konserter – U2 har blant annet vært på besøk her. Du finner også den kjente bygningen Palmehuset hvor du kan se en 400 år gammel Xanthorrhoea – et gresstre som er i slekt med australske planter. Det finnes også en stor lekeplass som barna garantert vil elske. Du kan også ta med barna på en musikal eller teater på Grand Opera House i Belfast. Her holdes det forestillinger for hele familien året rundt.

Kart

Discover neighborhoods in Belfast

Belfast sentrum

Belfast sentrum kan friste med både trivelige barer og spennende butikker. Du bør også få med deg Ulster Hall og Grand Opera House (opera) mens du utforsker byen.

Turern:taxonomies:core:#89e20bf2-5814-37a4-8c55-c8e92b29bc8fVennlige folk

Titanic Quarter

Titanic Quarter er kjent for blant annet god mat, og du bør også få med deg populære attraksjoner som Titanic Belfast og SSE Arena (Titanic Quarter).

Vennlige folkUtfluktMiddag

Belfast sentrumsdistrikt

Belfast sentrumsdistrikt kan friste med både trivelige barer og spennende butikker. Du bør også få med deg Ulster Hall og Belfast City Hall (rådhus) mens du utforsker byen.

ShoppingTurern:taxonomies:core:#89e20bf2-5814-37a4-8c55-c8e92b29bc8f

Queens Quarter

Mange reiser til Queens Quarter på grunn av god mat, spennende museer og nydelige hager. Mens du er i byen, bør du også få med deg attraksjoner som Belfast Botanic Gardens (botanisk hage) og Lyric Theatre.

TurUniversitetVennlige folk

Katedralområdet

God mat er noe av det som trekker folk til Katedralområdet, og hvis du er på utkikk etter ting å gjøre, kan du for eksempel ta turen til St. Annes katedral og Belfast Customs House (tolbygning).

ShoppingMiddagVennlige folk

Castlereagh

God mat og luksuriøse spasentre er noen av høydepunktene i Castlereagh. Hvis du vil se mer av området rundt, kan du ta turen til Titanic Belfast og Belfast Botanic Gardens (botanisk hage).

BusinessMiddagFamilievennlig