Reiseråd

Følg med på eventuelle reiseråd og oppdateringer fra Verdens helseorganisasjon (WHO) knyttet til koronaviruset (COVID-19). På grunn av det usedvanlig store antallet reiseforstyrrelser kan det ta opptil 30 dager å behandle tilbakebetalinger.

Hoteller i Belfast

Søk blant 1 000 000 overnattingssteder og 550 flyselskaper over hele verden

Medlemmer sparer 10 % mer på utvalgte hoteller, leiebiler og ferieboliger. Registrer deg i dag.

Gratis avbestilling på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er viktig.

Hoteller i Belfast

Hampton by Hilton Belfast City Centre
3.5 out of 5
Hope Street, Belfast, Nord-Irland
Hent priser
4.5/5Wonderful! (998 anmeldelser)
Meget bra hotell med parkeringshus ved siden av

"Bra beliggenhet med parkeringshus vegg i vegg (redusert pris), samt tog/buss stasjon rett ved siden av. Kort og grei avstand til sentrum. For å besøke bl.a. Titanic museet og andre severdigheter i samme område anbefales buss. Veldig bra hotell, stort og lyst rom, flott bad og bra frokost. Men prøv ..."…"

Anmeldelse skrevet 29. jul. 2019

Hampton by Hilton Belfast City Centre
Hilton Belfast hotel
4 out of 5
4 Lanyon Place, Belfast, Nord-Irland
Hent priser
4.2/5Excellent! (1,486 anmeldelser)
Vellykket opphold på Hilton Belfast hotel

"Pent og stort rom med utsikt tildelt ved tidlig innsjekk. Rolig rom med gode senger og bad. Innholdsrik frokost. God informasjon fra resepsjonist om attraksjoner i området."…"

Anmeldelse skrevet 9. aug. 2018

Hilton Belfast hotel
Ramada by Wyndham Belfast City Centre
3 out of 5
20 Talbot Street, Belfast, Nord-Irland
Hent priser
4.1/5Very Good! (1,573 anmeldelser)
Bra

"Bodde en uke her. Veldig greit hotell ikke langt fra stranden og Ocean Drive. Enkle, relativt moderne rom."…"

Anmeldelse skrevet 2. aug. 2019

Ramada by Wyndham Belfast City Centre
Radisson Blu Hotel Belfast
4 out of 5
The Gasworks, 3 Cromac Place, Ormeau Road, Belfast, Nord-Irland
Gratis avbestillingBestill nå, betal under oppholdet
844 kr
per natt
16. apr.–17. apr.
4.2/5Excellent! (1,657 anmeldelser)

"Veldig hyggelig betjening og hotellet lå i flotte omgivelser"…"

Anmeldelse skrevet 21. nov. 2019

Radisson Blu Hotel Belfast
The Flint
4 out of 5
48 Howard street, Belfast, Nord-Irland
Hent priser
4.7/5Exceptional! (363 anmeldelser)
Nice place to stay in Belfast

"Great location, spacious room, clean, good service and friendly staffs."…"

Anmeldelse skrevet 5. sep. 2018

The Flint
Crowne Plaza Belfast
4 out of 5
117 Milltown Road, Shaw's Bridge, Belfast, Nord-Irland
Hent priser
4.2/5Excellent! (616 anmeldelser)

"Great facilities, pool, gym, restaurants, bars, parking all good"…"

Anmeldelse skrevet 18. mar. 2020

Crowne Plaza Belfast
AC Hotels by Marriott Belfast
4 out of 5
Donegall Quay, Belfast Harbour, Belfast, Nord-Irland
Hent priser
4.4/5Wonderful! (536 anmeldelser)

"Really lovely spacious rooms, clean tidy and friendly staff"…"

Anmeldelse skrevet 8. mar. 2020

AC Hotels by Marriott Belfast
Europa Hotel
4 out of 5
Great Victoria Street, Belfast, Nord-Irland
Hent priser
4.3/5Excellent! (1,578 anmeldelser)

"Hotellet ligger sentralt i Belfast og det er kort vei til både shopping, severdigheter og til buss/tog. Frokosten er helt standard. Rommet var stort og hadde fin utsikt. Sengen og putene var komfortable. Renholdet var helt OK."…"

Anmeldelse skrevet 23. nov. 2018

Europa Hotel
The Fitzwilliam Hotel Belfast
5 out of 5
Great Victoria Street, Belfast, Nord-Irland
2 190 kr
per natt
4. mai–5. mai
4.6/5Exceptional! (1,765 anmeldelser)
Comfortable stay with good service

"We had a pleasant stay at Fitzwilliam. The room was very comfortable and quiet with a nice view. The breakfast is the best breakfast we have had in Belfast. Food is tasty and there is a good variety. Service is excellent. The location is in the city centre close to the bus station, opera and city ..."…"

Anmeldelse skrevet 30. jul. 2019

The Fitzwilliam Hotel Belfast
Jurys Inn Belfast
4 out of 5
Great Victoria Street, Belfast, Nord-Irland
837 kr
per natt
15. apr.–16. apr.
4.3/5Excellent! (2,039 anmeldelser)
Great stay

"Central location mid city center, pleasant staff, clean rooms."…"

Anmeldelse skrevet 11. sep. 2019

Jurys Inn Belfast
Finner du ikke det du leter etter?
Se alle tilgjengelige overnattingssteder i Belfast
Vis alle overnattingssteder
Laveste pris per natt funnet de siste 24 timene, basert på et opphold på 1 natt for 2 voksne. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Hotellguide for Belfast

Hotell Belfast

Belfast, som er Nord-Irlands største by, har røtter som strekker seg tilbake til bosettinger i bronsealderen, men den ble en viktig handelsby først på 1600-tallet. Byen blomstret frem til det som er kjent som "The Troubles", som var en periode på 1900-tallet hvor Belfast var sentrum for den ofte blodige konflikten mellom protestantene og katolikkene. Rundt begynnelsen av 2000-tallet ble det inngått en våpenhvile, og i dag er Belfast en av de beste byene i Storbritannia hva angår kultur, kunst, industri og forretninger.

Utforsk byen fra ditt hotell i Belfast

Konflikten som har pågått det siste århundret, har bidratt til et blomstrende musikk- og kulturliv, og både protestantene og katolikkene fortsetter å dele sine respektive historier gjennom disse uttrykksformene. Mens du befinner deg i Belfast kan det være du hører gælisk rundt deg. Det er imidlertid ingen grunn til bekymring. De fleste innbyggerne snakker også engelsk. Besøkende kan bruke et hotell i Belfast som en base hvorfra de kan utforske alt det som byen har å by på.

Været i Belfast

Belfast har et mildt klima takket være den nærliggende Golfstrømmen. Temperaturen om sommeren ligger gjerne på rundt 20 grader, mens det blir relativt kjølig her om vinteren.

Få med deg severdighetene blant byens hoteller

Velger du å leie en bil i Belfast, vil du kunne komme deg til de beste stedene raskere. Titanic Memorial hyller passasjerene og personalet som forsvant sammen med fartøyet. Ulster Museum, Crumlin Road Gaol og botanisk hage er også populære attraksjoner. Uavhengig av hvor du velger å overnatte, vil du som gjest på et hotell i Belfast i Irland befinne deg få skritt unna de beste stedene i Belfast.

Spar enda mer på et hotell i Belfast

Overnatter du på et hotell i Belfast, vil du spare penger. Etter at du har funnet rabatter på hoteller i Belfast med Expedia.no kan du også finne gode priser på en leiebil i Belfast, bestille fly til Belfast og deretter slå til på et tilbud på en pakkereise til Belfast med alt inkludert. Med Expedias prismatch vil du kunne få mest mulig ut av feriebudsjettet ditt.

Ofte stilte spørsmål

Hva er det beste overnattingsstedet i Belfast?
Hampton by Hilton Belfast City Centre er en favoritt blant Expedia-reisende. Hotell 3,5-stjerners kan blant annet friste med gratis frokost og en restaurant. Det tar dessuten bare 4 minutter å gå til Grand Opera House (opera). Noen andre gode valg basert på anmeldelser er blant annet Stormont Hotel og Grand Central Hotel Belfast.
Får jeg refundert betalingen for hotellbestillingen min i Belfast hvis jeg må avbestille?
Ja! De fleste rombestillinger kan refunderes, gitt at du avbestiller før overnattingsstedets avbestillingsfrist, som vanligvis er innen 24–48 timer før du planlegger å ankomme. Selv om reservasjonen din ikke er refunderbar, er det kanskje mulig å avbestille og få pengene tilbake innen 24 timer etter bestilling. Velg datoer, klikk på <<Søk>>, og bruk deretter filteret <<Gratis avbestilling>> for å finne de beste alternativene i Belfast.
Hva er det beste overnattingsstedet for en budsjettvennlig tur til Belfast?
Basert på anmeldelser er ETAP Belfast et populært overnattingssted med 2 stjerner. hotell passer for prisbevisste reisende og kan friste med blant annet gratis wi-fi og en restaurant. Noen andre budsjettvennlige alternativer er Botanic Rest Bed & Breakfast og All Seasons.
Hva er det beste overnattingsstedet for en familieferie i Belfast?
Holiday Inn Belfast City Centre er et populært overnattingssted på Expedia 4-stjerners. hotell er et bra valg for familier og kan friste med blant annet en restaurant og klesvaskfasiliteter. Andre alternativer for familieturen er Europa Hotel og ibis Belfast City Centre. Attraksjoner som Odyssey Complex og Metropolitan Arts Centre passer dessuten for barn i alle aldre.
Hva er det beste overnattingsstedet for en romantisk tur til Belfast?
Malmaison Belfast er et overnattingssted 4-stjerners. hotell er en favoritt blant parreisende og kan blant annet friste med romservice døgnet rundt og plasma-TV. Noen andre muligheter for en romantisk tur er Radisson Blu Hotel Belfast og The Fitzwilliam Hotel Belfast.
Hva er det beste dyrevennlige hotellet i Belfast?
No. 40 er et populært overnattingssted for reisende som har med seg kjæledyr. leilighet kan dessuten friste sine menneskelige gjester med blant annet vaskeritjenester og kjøkken på rommet. ETAP Belfast er et annet bra valg hvis du vil ha med kjæledyr på tur.
Hva er det beste luksushotellet i Belfast?
The Merchant Hotel har 5 stjerner og er et populært valg blant Expedia-reisende som er på utkikk etter et elegant sted å bo. hotell kan blant annet friste med 3 restauranter og spa med full service. Harper’s Boutique Bed & Breakfast og Hilton Belfast hotel er også to eksklusive overnattingssteder for reisen din.
Hva er det beste overnattingsstedet med boutique-stil i Belfast?
Malmaison Belfast er et overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant reisende som er på utkikk etter et stilig sted å bo. hotell kan blant annet friste med både en restaurant og en bar. The Fitzwilliam Hotel Belfast og The Gregory Guest House er noen andre valgmuligheter i boutique-stil.
Hva er det beste hotellet for en golfferie i Belfast?
Radisson Blu Hotel Belfast er et populært overnattingssted 4-stjerners, og er en favoritt blant golfentusiaster. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. Noen andre alternativer hvis du vil bo nær en golfbane, er Malmaison Belfast og Park Inn by Radisson Belfast. Du kan spille golf på CitiGolf (innendørs golf), Belvoir Park Golf Club eller Fortwilliam Golf Club mens du er i byen.
Hva er det beste overnattingsstedet i Belfast for å lære mer om områdets historie?
Basert på vår reiseekspertise er Wellington Park Hotel er et populært overnattingssted 3-stjerners, og det er også er en favoritt blant historieentusiaster som bruker Expedia. hotell kan blant annet friste med en restaurant og gratis wi-fi. To andre valgmuligheter i nærheten av historiske severdigheter er ibis Belfast City Centre og Park Inn by Radisson Belfast. Du kan også besøke kjente landemerker som Crumlin Road (fengsel), Belfast Castle (slott) og St. Annes katedral.
Hvordan er det å overnatte i Belfast?
Historiefantaster kommer til å like Belfast, og reisemålet byr dessuten på omvisninger, trivelige barer og spennende museer, som de besøkende liker godt. Denne byen med en hyggelig lokalbefolkning kan også skilte med botaniske hager, et studentmiljø og gode shoppingmuligheter. Noen av byens mest populære attraksjoner er Titanic Belfast, Belfast City Hall (rådhus) og Grand Opera House (opera). I Belfast kan du velge mellom 428 hoteller og andre overnattingssteder.
Hva bør jeg gjøre i Belfast?
Byen er godt kjent for interessante museer samt kulturelle attraksjoner som Titanic Belfast, Grand Opera House (opera) og Waterfront Hall. Attraksjoner som Odyssey Complex og Metropolitan Arts Centre er moro for både store og små. Her finner du dessuten historiske plasser og severdigheter som Crumlin Road (fengsel), Belfast Castle (slott) og St. Annes katedral.

Nylige anmeldelser i Belfast

Flere reisealternativer