Billige fly fra Stavanger (SVG) til Trondheim (TRD) 600 kr

Sola - Værnes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 600 kr for enveisflyvninger og 1 198 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Widerøe
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
SAS
Widerøe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Informasjon om ruten Stavanger til Trondheim
AvreiseflyplassSola
AnkomstflyplassVærnes
Flyselskaper som flyr denne rutenNorwegian Air Shuttle, Scandinavian Airlines
Pris for flyreisen1 198 kr
Avstand578 km

Flybilletter fra Sola til Stjørdal

Med et par flybilletter til Trondheim fra Stavanger, kan du besøke en av Norges historiske byer. I følge sagaen var det Olav Tryggvason som grunnla Trondheim i år 997, og det var også her mange av kongene fra middelalderen holdt til. I dag finner du blant annet Nordens lengste sammenhengende trehusbegynnelse i Trondheim, og stedet kan by på mange forskjellige typer aktiviteter. Hvis du skal kjøre fra Stavanger til Trondheim, bruker du nesten 14 timer på turen. Med mindre du ønsker å se mye av landet underveis, kan det altså være en fordel å reise med fly.

Flybilletter fra Stavanger til Trondheim

Noen av de norske flyselskapene tilbyr flyvninger på strekningen Stavanger – Trondheim. Det går imidlertid ikke så mange direkteflyvninger, så her kan det lønne seg å være tidlig ute med bestillingen. En flyreise fra Stavanger til Trondheim tar i overkant av én time. Velger du en flyvning med én mellomlanding, tar turen minst to timer. Hvis været er fint, kan du med fordel velge et sete ved vinduet for å se det fine landskapet du flyr over. Har du fløyet strekningen mange ganger før, er det kanskje mer interessant å lese en bok eller se en film på nettbrettet.

Stavanger lufthavn

Stavanger lufthavn er den tredje største flyplassen i Norge. Du kan velge mellom flere parkeringsplasser ved flyplassen. Forhåndsbestiller du en parkeringsplass, får du en rimeligere pris. I tillegg betjenes flyplassen både av flybuss og rutebuss. Du kan selvfølgelig også velge å benytte en drosje. Flyplassen har noen få butikker og spisesteder samt lounge hvor du mot et gebyr kan slappe av mens du venter på avgangen din. Stavanger lufthavn er den første flyplassen i Norge som produserer sin egen honning. Det er satt opp flere bikuber langs rullebanen, og honningen kan du kjøpe på flyplassens serveringssteder.

Trondheim lufthavn

Trondheim lufthavn ligger på Værnes og befinner seg 19 km øst for Trondheim. Flyplassen har to terminaler. Innenriksterminalen, terminal A, ble åpner i 1994 og har flybroer. Det går både tog og busser direkte fra flyplassen til Trondheim. Togturen tar litt over en halv time, og bussen bruker cirka 40 minutter til sentralstasjonen. Det står også drosjer ved flyplassen, og ønsker du å leie bil i Trondheim, kan du ordne det slik at du plukker opp bilen allerede på flyplassen.

Fly Stavanger – Trondheim: En by med mange opplevelser

Trondheim er en fin by på mange måter, og en tur hit kan være et hyggelig avbrekk fra en ellers travel hverdag. Reiser du med barn, kan en tur til Pirbadet eller Vitensenteret være midt i blinken. Glem heller ikke å besøke Nidarosdomen. Trondheim har også mange spennende museer, som for eksempel Rockheim. Byen har mange gode handlemuligheter med flere kjøpesentre for deg som gjerne vil shoppe i løpet av ferien. En helgetur til Trondheim kan anbefales for både deg som reiser med familien, vennegjengen eller kjæresten. Her får du uansett en fin helg.

Ofte stilte spørsmål