Billige fly fra Palma de Mallorca (PMI) til Trondheim (TRD) 1 319 kr

Palma de Mallorca - Værnes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 1 319 kr for enveisflyvninger og 3 045 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air Shuttle
KLM
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
KLM
KLM
SAS
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
SAS
Informasjon om ruten Palma de Mallorca til Trondheim
AvreiseflyplassPalma de Mallorca
AnkomstflyplassVærnes
Flyselskaper som flyr denne rutenAir France, Austrian Airlines, KLM, Lufthansa, Scandinavian Airlines
Pris for flyreisen3 045 kr
Avstand2697 km

Flybilletter fra Balearene til Stjørdal

Når du ser etter fly fra Balearene (PMI) til Stjørdal (TRD), kan du enkelt og raskt finne gode flyreiser med Expedia. Med en rekke avreisesteder å velge imellom og spennende destinasjoner å reise til, gir Expedia deg et bredt utvalg av billige flybilletter fra Balearene til Stjørdal. Se etter flyvninger her og vær trygg på at du får hjelp fra et av verdens største online reisebyrå.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Stjørdal fra Balearene, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra PMI til TRD!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Balearene til Stjørdal. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Balearene (PMI)til Stjørdal(TRD) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Balearene til Stjørdal. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!