Billige fly fra Oslo (OSL) til Trondheim (TRD) 229 kr

Gardermoen - Værnes

Prisene var tilgjengelige i løpet av de 7 siste dagene og begynte på 229 kr for enveisflyvninger og 458 kr for tur-retur i den spesifiserte perioden. Priser og tilgjengelighet kan endre seg. Ytterligere vilkår kan gjelde.

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle

Anmeldelser fra verifiserte kunder

30. sep. 2018

Svært fornøyd med effektiv servering, og gratis te/kaffe på SAS-flyvinger.

En verifisert reisende
Oslo til Værnes · SAS
Informasjon om ruten Oslo til Trondheim
AvreiseflyplassGardermoen
AnkomstflyplassVærnes
Flyselskaper som flyr denne rutenNorwegian Air Shuttle, SAS, Widerøe
Pris for flyreisen458 kr
Avstand360 km

Ofte stilte spørsmål

Flybilletter fra Oslo til Stjørdal

Trondheim er Trøndelags hovedstad, og byen er både sjarmerende og har mye spennende å by på. Nidarosdomen er naturlig nok trondheimernes store stolthet. Det er Norges mest sentrale kirke, siden det var her Olav den hellige ble gravlagt. Om sommeren strømmer byens innbyggere til Solsiden for en utepils i solen, så ta turen innom dette hyggelige området hvis gradestokken kryper over 15 grader. Selve sentrum i Trondheim er såpass kompakt at du kan gå de aller fleste steder.

Finn billige flybilletter fra Oslo til Trondheim

Det er ingen mangel på avganger fra Oslo til Trondheim, faktisk er det opptil flere avganger i timen om morgenen og på ettermiddagen. Widerøe har noen få flyvninger på strekningen, men det er SAS og Norwegian som setter opp de fleste fly. Før Norwegian kom på banen og sørget for at SAS fikk en ordentlig konkurrent, kunne det være ganske dyrt å fly strekningen. Bruker du søkeverktøyet her på Expedia.no vil du fort se at prisene har sunket betraktelig på flybilletter fra Oslo til Trondheim. Det hender flyselskapene kjører kampanjer på flyruter i Norge, noe som betyr veldig billige billetter.

Fakta om reisen

Når du skal fly til Trondheim fra Oslo, er det ikke lange tiden du tilbringer i luften. Flytiden er oppgitt til å være på under en time, og så å si samtlige flyvninger er direkte. Til sammenligning bruker du rundt seks og en halv time uten stopp med bil, eller sju og en halv time med toget, på samme strekning. At du kommer frem såpass mye raskere betyr kanskje at du kan få med deg en RBK-kamp på Lerkendal stadion hvis du er heldig – en morsom opplevelse for store og små.

Oslo lufthavn (OSL) – moderne og praktisk

Du kommer deg enkelt til Oslo lufthavn fra sentrum med tog eller buss, og vel fremme på flyplassen har du en rekke butikker, spisesteder og puber å velge mellom – vel og merke hvis du har litt tid til overs før flyet går. Hvis du ikke skal sjekke inn bagasje, og du har skrevet ut billetten eller har smarttelefon med billetten din på, holder det faktisk å være ved gaten omtrent 30 minutter før flyet skal gå. Du kan gå rett til gaten, uten å måtte sjekke inn først, hvis du kun har håndbagasje.

Flyreiser fra Oslo til Trondheim lufthavn (TRD) – rett ved havgapet

Trondheim lufthavn ligger egentlig i Stjørdal, et godt stykke fra byen Trondheim. I ankomsthallen på flyplassen er det en kiosk hvor du kan kjøpe deg noe godt. For å komme deg til Trondheim har du valget mellom å ta toget eller flybussen.

Fly fra Oslo til Trondheim – en by full av opplevleser

Vi har nevnt mye i Trondheim allerede, men hvis du er på jakt etter spektakulær utsikt, foreslår vi at du spiser en middag i restauranten i toppen av Tyholttårnet. Restauranten i tårnet ligger hele 75 meter over bakken. Hvis du vil shoppe litt, kan du traske frem og tilbake i en av byens gågater – her ligger det mange spennende butikker.

Med Expedia kan du søke blant et stort antall flyselskaper og flyreiser til Stjørdal fra Oslo, så det er lettere for deg å finne et godt tilbud på den datoen og klokkeslettet som passer deg best. Vårt søkeverktøy gjør det enkelt å finne gode tilbud. Bare angi reisedatoene og byen du vil reise fra, så gjør Expedia resten! Juster reisedatoene dine og ta en titt på flyvninger med mellomlandinger for å finne enda bedre tilbud fra OSL til TRD!

Se gjennom massevis av gode alternativer og vær sikker på at du får den beste prisen! Våre kundeservicerepresentanter er her for å hjelpe deg døgnet rundt og kan svare på alle spørsmålene du måtte ha om bestillingen av din reise fra Oslo til Stjørdal. Vi tilbyr lave priser, reisemuligheter som passer dine behov og god kundeservice.

Sett sammen din flyreise fra Oslo (OSL)til Stjørdal(TRD) med et hotell og/eller en leiebil og spar enda mer! Bestiller du tidlig eller finner et restplasstilbud kan du spare ytterligere. Med Expedia er det mange måter å spare penger på din flybillett fra Oslo til Stjørdal. Bestill dine reiser hos oss, så kan du være trygg på at du får de beste tilbudene!